Jump to content

Vand SISTEM 2DIN Dedicat BMW E46 - Navi, TV, Touch, DVD, Bluetooth, iPod etc

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brandex,nu fi nesatul ca nu este frumos,inainte am vrut sa cumpar rama de la tine,si o vindeai cu 250 de eu,acum mie nu imi trebe rama ca am,,am nevoie doar de aparat,,si cu 500 nu vrei sal dai?pai inseamna ca prosteai multa lume cu rama aia,de nu vrei sal dai cu atata,,dar separat rama cu cat o vinzi acum?ia sa vedem ce combinati faci tu

brandex,nu fi nesatul ca nu este frumos,inainte am vrut sa cumpar rama de la tine,si o vindeai cu 250 de eu,acum mie nu imi trebe rama ca am,,am nevoie doar de aparat,,si cu 500 nu vrei sal dai?pai inseamna ca prosteai multa lume cu rama aia,de nu vrei sal dai cu atata,,dar separat rama cu cat o vinzi acum?ia sa vedem ce combinati faci tu

ce legatura are rama aia pt orice 2DIN cu 2DIN-ul acesta dedicat la care nu mai ai nevoie decat de scrumiera ca sa muti clima jos si este inclusa in pret + montajul gratuit?

Edited by BRANDEX

ce legatura are rama aia pt orice 2DIN cu 2DIN-ul acesta dedicat la care nu mai ai nevoie decat de scrumiera ca sa muti clima jos si este inclusa in pret + montajul gratuit?

eu nu mai inteleg nimik ... pana la urma mai ai nevoie de rama sau nu? si se poate muta clima mai jos fara nici o modificare?

deci romaneste vorbesc,eu nu am nevoie de rama,am una ,si nu am nevoie nici de montaj,cu cat imi vinzi doar 2 dinul??

trebe sa scazi din pret,rama si montajul,pt ca eu nu stau in rom,si nu am sa ma duc pana acolo numai pt montaj,,deci spunemi un pret brandex???

si am si rama aia pt sa mut clima ma i jos,,deci spunemi un pret doar pt aparat,,si daca ne intelegem,il iau si mil trimiti prin pachet in germ

deci romaneste vorbesc,eu nu am nevoie de rama,am una ,si nu am nevoie nici de montaj,cu cat imi vinzi doar 2 dinul??

trebe sa scazi din pret,rama si montajul,pt ca eu nu stau in rom,si nu am sa ma duc pana acolo numai pt montaj,,deci spunemi un pret brandex???

si am si rama aia pt sa mut clima ma i jos,,deci spunemi un pret doar pt aparat,,si daca ne intelegem,il iau si mil trimiti prin pachet in germ

Ia-l din Germania, vezi ca e 650 euro fara DVB/T si fara Navi. La mine e 700 cu DVB/T si Navi. Dar o sa fie disponibil spre vanzare in toata lumea dupa 20 Ianuarie.

pai daca nu ne inte legem s amil dai la 500 fara montaj si fara rama de clima si rama pt el,o sa iau de aici,dar cred ca nu ai pierde nimic daca lai da la 500,si poate mai iti ramane si tie ceva de acolo nu?tu la ce bani il iei de la ei?ca sigur il iei mai ieftin daca il dai la 700 cu montaj cu tot si cu rama cu tot nu?

pai daca nu ne inte legem s amil dai la 500 fara montaj si fara rama de clima si rama pt el,o sa iau de aici,dar cred ca nu ai pierde nimic daca lai da la 500,si poate mai iti ramane si tie ceva de acolo nu?tu la ce bani il iei de la ei?ca sigur il iei mai ieftin daca il dai la 700 cu montaj cu tot si cu rama cu tot nu?

exact, ia-l de acolo.

la wiena vinde un baiat la 490 de eu acum am vob cu el la tel,si cu montaj cu tot,tu d ece vinzi la 700??al tau este mai smechrer ca este de la romenia??nu luati baieti de la el ca va tepuieste rau de tot,,200 de eu sunt bani in romania,,luati legatura cu baiatul ala din wiena ,este baiat serios

nu tepuieste pe nimeni,ca nu baga mana in buzunar.ala e pretul impus de el,normal ca toata lumea o sa cumpere de la @manolo,ca e mai ieftin.bine ca e exagerata suma de profit,asta e alta treaba,cerea el 1200 euro pe niste trimuri.

:lol: nu vad care e problema aici?

sunt 2 care vand la preturi diferite aici ... nimeni nu obliga pe nimeni sa cumpere

asta inseamna o economie de piata in care monopolul a fost spart

singura problema ar fi montajul... unul in romania care asigura iar altul in Viena care doar il trimite prin curier

deci... bagati mare, aparatul in sine este chiar ok si cred ca o sa-mi iau si eu unul

:) acum tre sa ma decid de la cine...

Voi nu intelegeti ca la colegul este vorba doar de marketing ca sa atraga clientii pana pe 15-20 Ianuarie pana cand vor incepe productia in masa? Care parte nu o intelegeti? Preturile sunt impuse de cei de la DYNAVIN, intre 600 si 800 de euro.

Distribuitor Spania, fara DVB-T: http://www.supersoundone.com/product.php?id_product=264

Distribuitor Germania, fara DVB-T: http://www.hifi-karlsruhe.de/main_bigware_...8ba9578e37c6fb9

Distribuitor Olanda, fara DVB-T: http://www.navaudio.nl/products/Bmw-E46-na...dvb%252dt-.html

Preturile mele sunt:

- 749 EURO pentru modelul fara DVB-T, dar in pret intra si rama de clima si montajul (fara rama si montaj = 649 EURO) + GARANTIE 12 LUNI !!!

- 799 EURO pentru modelul cu DVB-T, dar in pret intra si rama de clima si montajul (fara rama si montaj = 699 EURO) + GARANTIE 12 LUNI !!!

Edited by BRANDEX

da roco am uitat sa scriu,,si unde te doare pe tine asta?sau ai probleme cu ochi si nu sti sa citesti ce scriu?sau esti mai greu de cap si chiar nu poti sa intelegi ce am scris chiar daca ma i gresesc?iati baiatule tu de la brandex la bani aia daca vrei,daca ai de aruncat 200 de eu este treaba ta :)

chiar sunt bani 200 de eu in rom,si pt ce sa dati atatia bani pe el cand baiatul la wiena vinde la 500,si nu este vrajeala ca am vob eu cu el la tel,acum depinde de voi,dar este prea detot sincer,sa dai cu 200 ma i scup,bradex crede ca chiar este proasta lumea asta in rom sau nu inteleg sincer,dar este nesimteala mare sa faci asa ceva,de as i fi un moderator sincer eu iasi inchide topicul,nu asi lasa sa isi bata joc in halul asta de oameni sincer...

Luminati-ma si pe mine ce este DVB-T ,si la ce foloseste rama de clima ,daca se muta jos nu o iei cu rama cu tot

Si m-ar interesa si pe mine aparatul darvreau sa stiu cit ma costa fara montaj si expediata in italia [pescara]model full.multumesc

Luminati-ma si pe mine ce este DVB-T ,si la ce foloseste rama de clima ,daca se muta jos nu o iei cu rama cu tot

Si m-ar interesa si pe mine aparatul darvreau sa stiu cit ma costa fara montaj si expediata in italia [pescara]model full.multumesc

DVB-T este functia TV. Iti trebuie o rama de clima speciala pentru a o muta jos, sau poti sa o muti cu ceva improvizatii, dar la gropi risti sa-ti sara de la locul ei. Pretul de expediere in Italia este in jur de 30-50 EURO cu DHL.

DVB-T este prescurtarea de la Digital Video Broadcasting— Terrestrial.

E un sistem TV in care semnalul video si audio este transmis digital, spre deosebire de sistemul actual, in care transmisia este analogica.

In momentul de fata DVB-T este foarte putin raspandita in Romania, fiind inca in faza experimentala.

Mai multe detalii despre sistem : http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_terre...evision#Romania

Mai multe detalii despre calendarul introducerii DVB-T in Romania : http://www.dvb.org/about_dvb/dvb_worldwide/romania/index.xml

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.