Jump to content

Vand SISTEM 2DIN Dedicat BMW E46 - Navi, TV, Touch, DVD, Bluetooth, iPod etc

Recommended Posts

DVB-T este prescurtarea de la Digital Video Broadcasting— Terrestrial.

E un sistem TV in care semnalul video si audio este transmis digital, spre deosebire de sistemul actual, in care transmisia este analogica.

In momentul de fata DVB-T este foarte putin raspandita in Romania, fiind inca in faza experimentala.

Mai multe detalii despre sistem : http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_terre...evision#Romania

Mai multe detalii despre calendarul introducerii DVB-T in Romania : http://www.dvb.org/about_dvb/dvb_worldwide/romania/index.xml

corect, modelul fara dvbt are de fapt un tuner tv analogic, din cate stiu modelul fara dvbt nu are tmc, navi au toate

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

corect, modelul fara dvbt are de fapt un tuner tv analogic, din cate stiu modelul fara dvbt nu are tmc, navi au toate

Au GPS-ul integrat dar nu au softul.

Legat de Navigatie, am fost plecat de Revelion pana in Pasul Tihuta, m-a dus exact la adresa fara greseala, dar am facut update de soft inainte (IGO8 cu 46 de tari, ultima varianta), cel cu care vin unitatile are Romania f slab detaliata, Bucuresti este la nivel de oras doar. Cu noul soft este foarte foarte detaliat. Per total sunt f multumit de unitate, TV-ul merge si el f bine.

Au GPS-ul integrat dar nu au softul.

Legat de Navigatie, am fost plecat de Revelion pana in Pasul Tihuta, m-a dus exact la adresa fara greseala, dar am facut update de soft inainte (IGO8 cu 46 de tari, ultima varianta), cel cu care vin unitatile are Romania f slab detaliata, Bucuresti este la nivel de oras doar. Cu noul soft este foarte foarte detaliat. Per total sunt f multumit de unitate, TV-ul merge si el f bine.

ai zis la inceput ca e posibil sa apara si pentru E90....ai mai aflat ceva?

la wiena vinde un baiat la 490 de eu acum am vob cu el la tel,si cu montaj cu tot,tu d ece vinzi la 700??al tau este mai smechrer ca este de la romenia??nu luati baieti de la el ca va tepuieste rau de tot,,200 de eu sunt bani in romania,,luati legatura cu baiatul ala din wiena ,este baiat serios

Nu ai mai citit demult topicul lui manolo(baiatu din Viena) si el le vinde cu 600 euro dar nu spune ce configuratie.Pe situl lui sunt 649 euro http://www.bmwcardesign.de/index.phpoption...=78&lang=de

si ca de obicei nu spune ce configuratie are

Sustii ca pretul e impus de firma producatoare, insa, nu ar trebui sa existe acelasi contract si la ceilalti distribuitori?

Daca se ofera cu mult sub pretul tau; care e pretul de livrare de la producator?

O sa-mi zici ca e confidential/secret, dar atunci, te intreb de ce sa plateasca omul mai mult?

Eu nu cred ca i-a impus NIMENI nici un pret! Si cel din Turda avea si are CONTRACT, fara pret si a vrut sa-l vanda ieftin iar B a sunat in CHina si acum e scump; si Manolo a vrut sa-l vanda ieftin in RO iar B a sunat in China si l-a scumpit!

Pana mai ieri chiar eram client. Dar asta este PAREREA MEA personala si le urez bafta tuturor celor care vor sa cumpere de la Brandex si lui bafta la vanzare. Nu am nimic personal cu nimeni!

Numai bine!

Edited by Alexxx

Sustii ca pretul e impus de firma producatoare, insa, nu ar trebui sa existe acelasi contract si la ceilalti distribuitori?

Daca se ofera cu mult sub pretul tau; care e pretul de livrare de la producator?

O sa-mi zici ca e confidential/secret, dar atunci, te intreb de ce sa plateasca omul mai mult?

Pai sti tu de unde se cumpara mai ieftin ?Ca eu nu am gasit.

Alexxx fi serios tu crezi ca chinezii sunt interesati in mod special de Brandex.Crezi ca au marit pretul peste tot in lume pentru ca a zis Brandex.Hai sa fim seriosi.Si pana la urma economia de piata face legea ,cumperi de unde crezi tu ca e mai avantajos.

Edited by FANATIC

Eu nu cred, sunt sigur! Daca zicea doar Maonolo, hai ca poate nu-l credeam. Dar al 2lea dealer incearca sa vanda in RO IEFTIN si posteaza acelasi lucru. Eu deja nu mai pozetaz NIMIC in legatura cu aceasta unitate. Astept sa o AIBE toata lumea, ca momentan toti au stocul gol si atunci voi mai vedea! Edited by Alexxx

Eu nu cred, sunt sigur! Daca zicea doar Maonolo, hai ca poate nu-l credeam. Dar al 2lea dealer incearca sa vanda in RO IEFTIN si posteaza acelasi lucru. Eu deja nu mai pozetaz NIMIC in legatura cu aceasta unitate. Astept sa o AIBE toata lumea, ca momentan toti au stocul gol si atunci voi mai vedea!

Da eu am vorbit cu ei sa alinieze preturile in toata lumea, odata ce mie mi-au impus sa vand cu 600, cred ca este corect ca toata lumea sa vand la fel ca sa nu se sparga piata, acesta a si fost motivul pt cei care 2 colegi au marit preturile.

Cu prima ocazie o sa-ti aduc contractul semnat si stampilat de ei sa vezi conditiile din ele nu ca asa vreau eu sa vand eu mai scump. Si vorba colegului FANATIC, eram eu miezul sa ma asculte pe mine.

Plus ca in legatura cu Manolo se sesizasera si cei din Germania si cei din Olanda. Si dupa mici negocieri cu ei explicandu-le ca in Romania puterea de cumparare nu este asa mare am obtinut urmatoarele preturi:

Sistemul fara DVB-T si TMC si fara soft GPS = 549 EURO

Sistemul cu DVB-T si TMC si cu soft GPS = 599 EURO

Cine vrea si rama de clima + montaj plateste in plus 100 EURO

Edited by X X L

am uitat sa intreb....cu manopera inclusa + rama?

faptul ca am climatizare manuala nu automata nu incurca sper, nu?

modelul fara DVB-T banuiesc ca are insa tuner tv, adica se pot totusi receptiona posturile care nu sunt transmise in format digital, nu?

in cazul unei comenzi cand pot intra in posesie?

multumesc!

Da eu am vorbit cu ei sa alinieze preturile in toata lumea, odata ce mie mi-au impus sa vand cu 600, cred ca este corect ca toata lumea sa vand la fel ca sa nu se sparga piata, acesta a si fost motivul pt cei care 2 colegi au marit preturile.

Sa nu zica lumea ca am fost eu rau intetionat:

Pai ce spui aici este o dovada clara ca esti rau intentionat.

Altor colegi le convenea sa vanda acelasi produs la un pret mai mic cu 200 de euro, avand evident si un profit. Te prevalezi de un contract semnat de tine ca sa justifici de ce ceri un pret asa de mare si un adaos exagerat, probabil de 100%.

In loc sa reduci si tu pretul cum au facut ei, ai inceput sa faci presiuni sa-si creasca si ei preturile. Urat de tot.

Pe langa aspectele care denota un comportament necolegial, mai sunt si niscavai aspecte legale.

In Romania sunt interzise asemenea practici anticoncurentiale:

CAPITOLUL II: Practici anticoncurenĂžiale

Art. 5

(1)Sunt interzise orice ÎnÞelegeri exprese sau tacite Între agenÞii economici ori asociaÞiile de agenÞi economici, orice decizii luate de asociaÞiile de agenÞi economici ºi orice practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect restrângerea, Împiedicarea ori denaturarea concurenÞei pe piaÞa româneascã sau pe o parte a acesteia, În special cele care urmãresc:

a)fixarea concertatã, În mod direct sau indirect, a preÞurilor de vânzare ori de cumpãrare, a tarifelor, a rabaturilor, a adaosurilor, precum ºi a oricãror alte condiÞii comerciale;

b)limitarea sau controlul producĂžiei, distribuĂžiei, dezvoltĂŁrii tehnologice ori investiĂžiilor;

c)ÎmpãrÞirea pieÞelor de desfacere sau a surselor de aprovizionare, pe criteriu teritorial, al volumului de vânzãri ºi achiziÞii ori pe alte criterii;

Sanctiunile pentru asemenea practici sunt extrem de dure:

Art. 51

(1)Constituie contravenÞii ºi se sancÞioneazã cu amendã de pânã la 10% din cifra de afaceri totalã realizatã În anul financiar anterior sancÞiunii urmãtoarele fapte:

a)ĂŽncĂŁlcarea prevederilor art. 5 alin. (1), ale art. 6 sau ale art. 12;

Ceea ce ai facut tu se sanctioneaza cu o amenda reprezentand pana la 10% din cifra de afaceri.

Pe acest topic sunt suficiente dovezi ...

O singura rugaminte am, vezi toate produsele electronice, in special cele audio, ca pe toate site-urile, au aceleasi preturi. De ce? Pt ca sunt preturi impuse de distribuitor ca sa nu se duca dracu piata. Cum mie cei de la Dynavin mi-au cerut sa nu vand sub 600 EURO, asta le-a cerut si lor, dar ei ce au zis, lasa ca cumpar pe naspa de la Dynavin fara factura fara nimic si le vand in Romania la fel => ca ei nu ofera factura sau garantie. Nu am facut nicio presiune, cum cei din Germania si cei din Olanda l-au sesizat pe Manolo, acelasi lucru l-am facut si eu pe Romania. Am pus doar o intrebare: De ce ei pot sa vand sub pretul de 600 de euro? Atat, si cei de la Dynavin au luat masuri, scrie destul de clar in contract pt ce este pret impus in toata lumea. Dupa lungi parlamentarii cu ei am reusit sa scad pretul cu 50 de euro, mai mult nu s-a putut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.