Jump to content

Vand SISTEM 2DIN Dedicat BMW E46 - Navi, TV, Touch, DVD, Bluetooth, iPod etc

Recommended Posts

In USA si Canada produsul costa 382 $

Nu inteleg de ce americanii trebuie sa plateasca la jumatate pentru orice. Benzina, masini, DVD, ETC!

http://www.dabears2k.com/index.php?cPath=79

Am cautat pe mai multe forumuri din US si variaza intre 370 si 400 USD

SITUL DE MAI SUS este al distribuitorului AUTORIZAT pe US, dupa cum puteti vedea pe situl oficial Dynavin:

http://bbs.dynavin.com/viewthread.php?tid=...;extra=page%3D1

LE: :) !

Edited by X X L
limbaj rasist/etnofob

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Alexxxx: citeste cu atentie tot anuntul ...

Please note, the "half price" is just the deposit. You will be responsible for the 2nd $382.50 before the order ships.

si te rog abtine-te de la comentarii rasiste/etnofobe de genul celei pe care tocmai ti-am editat-o... :)

Poate n-am inteles eu... dar pe situl ala se intelege ca acela ar fi pretul iar acela este chiar distrbuitorul oficial US!

Cred ca nu stii sa citesti 382.5x2=765 dolari .De unde ti-a dat 382.5 Dolari nu pot sa-mi dau seama :)

Edited by FANATIC

cred ca link-ul corect ar fi asta...http://www.dabears2k.com/product_info.php?products_id=298...de acolo inteleg ca se plateste in avans exact jumatate din suma initiala si anume 764.99 $ : 2 = 382.5 $....Please note, the "half price" is just the deposit. You will be responsible for the 2nd $382.50 before the order ships.

sau poate gresesc si eu...

Alexxx una este reclama alta este realitatea, exista o vorba afara e vopsit gardu si inauntru leopardu...pe internet astfel de reclame te atrag, numai ca trebuie sa citești tot.

Scrie clar acolo : "Please note, the "half price" is just the deposit. ( adică platesti juma din suma toata , adica $382.50 când faci comanda ).

You will be responsible for the 2nd $382.50 before the order ships" ( si platesti cealalta jumatate $382.50 după ce iti confirma comanda si ĂŽnainte sa iti trimită produsul )

Asa ca prețul produsului este de 764.99 de dolari americani.

Edited by Viorel_2008BMW

Cum ca la vanzare ai rama de clima la pretul de 250 E si acum o dai la 100 de euro?

Rama este doar 3 milioane, 100 de euro cu tot cu montaj.

Kit-ul pt 2DIN este 250 euro.

Sistemul fara DVB-T si TMC si fara soft GPS = 549 EURO

Sistemul cu DVB-T si TMC si cu soft GPS = 599 EURO

Cine vrea si rama de clima + montaj plateste in plus 100 EURO

GARANTIE 24 LUNI !!!

o sa revin si eu probabil in Martie cu o comanda ,de un aparat.

Eu stau in Ploiesti,pentru montare trebuie sa vin pana la Cluj ?

Pretul este unul fix sau se poate negocia,deoarece eu am aflat de acest produs dupa 4Tuning si acolo am vazut ca vindea cu 500Euro.

Scuze daca se considera reclama sper sa nu,dar chiar ma intereseaza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.