Jump to content

OMV Alpin Diesel

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Diferenta este enorma intre motorina din DE si cea din RO ! Ceva de genul...motorina din DE este ca un BMW, iar motorina din RO este ca DACIA . Asta e comparatia. Unde mai pui ca acel BMW e fabricatie 2009, iar DACIA este 1100 fabricatie 1968 toamna :) Si asta o stie oricine care a fost atent, dar nu toti recunosc lucru asta :lol: Edited by Sherifu'

exagerari mai mari nu am auzit.. :lol:

e adevarat ca sunt statii unde se fura si se completeaza cu apa, dar daca pui de unde trebuie nu prea ai probleme .... :)

singura motorina pe care eu nu o recomand este cea de la LUKOIL

in rest cica ar fi toate la fel.

Edited by POIUYT

eu doar de la Rompetrol bag benzina, cand lucram in balastiera, tot de la ei luam motorina, statea motorina in bidoane in zapada, n-avea nici pe dreaq...

plus ca rompetrolul are si acel program conform caruia, daca un service autorizat constata ca din cauza calitatii combustibilului masina a suferit anumite defectiuni, reparatia se face din buzunarul lor... si nu cred ca se joaca cu calitatea... o pompa de injectie si niste injectoare costa ceva.

Edited by Rhaziel

incredibil, deci daca alimentai cu Alpin, acum aveai probabil masina varza, furtune crapate etc etc... Pai, cum pana mea, benzina recomandata pt temperaturi scazute sa inghete ???

Asta era de chemat presa, sau filmat maca si pus pe youtube.

Incredibil.

era vb de Motorina

Stimate initiator..tu iti dai seama ce prostii spui?

Ai vazut vreodata in viata ta motorina inghetata (nu ma refer la apa)?

Ca sa stii si tu, de ani buni motorina ce se vinde la OMV vine din rafinariile Petrom, asta inseamna rafinarii care deservesc : -77 statii OMV, 200 statii PetromV, si vre-o 500 statii Petrom. Asta inseamna aproximand.. mai mult de doua treimi din statiile Peco din RO.

Tu iti dai seama ce s-ar intampla daca ce ai afirma tu este adevarat?

Ia gandeste-te un pic..

Ce mi se pare cel mai grav, este ca toti care au raspuns la acest topic o iau de buna (informatia)..judecati un pic oamenilor inainte sa faceti afirmatii!!

esti tu sigur ca toate acele "77 statii OMV, 200 statii PetromV, si vre-o 500 statii Petrom(...)aproximand.. mai mult de doua treimi din statiile Peco din RO" au rezervoarele la fel de curate si fara apa? poti tu sa bagi mana-n foc pentru statiile peco pana la ultimul Petrom din Cucuietii din Vale? ...nu inteleg care-i relevanta faptului ca rafinariile petrom livreaza OMV-ului motorina... e "nediluabila", nu pot exista scurgeri de apa in ea?

Deja se discuta discutii.

Pana la urma fiecare e liber sa mearga sa alimenteze unde vrea.

Nu va baga nimeni motorina pe gat.

Offtopic, in toamna asta am facut o excursie de 25.000 km in 13 tari (nu va spun care). Benzina si benzinariile din RO sunt un LUX fata de ce am vazut acolo!

Stiti zicala aia, depinde ce parte a paharului vrei sa o vezi..aia plina sau aia goala.

Guest poleposition
Offtopic, in toamna asta am facut o excursie de 25.000 km in 13 tari (nu va spun care)

Nasol ca nu spui, chiar murim toti de curiozitate... eu faceam 13-14 prin casa de emotie, poate spune, poate nu spune :)

:lol:

Deja se discuta discutii.

Pana la urma fiecare e liber sa mearga sa alimenteze unde vrea.

Nu va baga nimeni motorina pe gat.

Offtopic, in toamna asta am facut o excursie de 25.000 km in 13 tari (nu va spun care). Benzina si benzinariile din RO sunt un LUX fata de ce am vazut acolo!

Stiti zicala aia, depinde ce parte a paharului vrei sa o vezi..aia plina sau aia goala.

Stai putin...sa spui ca benzinariile din Romania sunt ok merge...insa LUX? Fata de Bulgaria sau Turcia...da...mai mult ca sigur. Insa fata de Germania sau Franta ma indoiesc. Adica vorba ta...depinde ce parte a paharului privesti...poate ai dat prin Germania de o benzinarie groaznica...sau doua...si te asteptai la mult mai mult fata de Romania. Am patit si eu asta la primele iesiri cu masina prin Europa. Iti ramane ca un gust amar in gura de care cu greu scapi. Nu ma intelege gresit...nu postez in semn de repros fata de ce ai spus...is curios insa in ce sens in statiile noastre lux fata de cele din Germania, Franta, Austria, Elvetia sau Italia?! La capitolul calitatii combustibilului iti spun din experienta mea si a tatalui meu ca tarile enumerate anterior sunt peste noi cu multe clase. Simti asta prin motor...prin sunet...e altceva.

Edited by f1bogdan

Bascalie bascalie..de asta chiar sunt satul in Romania...mult mai satul decat de motorina de kko :lol:

P.S. Turcii sunt cu 20 ani inaintea noastra..pentru cine nu a fost acolo. Bulgarii doar cu vre-o 5 :)

Pai stai...cu tot respectul insa eu unul sunt confuz. Noi avem statii lux fata de vest europeni(sper ca la tarile astea te refereai), iar turcii ne dau fum noua...deci prin inductie simpla turcii is ani lumina peste vest europeni...Eu chiar nu fac bascalie crede-ma...is curios sa vad cum vezi tu sensul!

Ce sa-i faci, asta-i nivelu' :)

Pai stai...cu tot respectul insa eu unul sunt confuz. Noi avem statii lux fata de vest europeni(sper ca la tarile astea te refereai), iar turcii ne dau fum noua...deci prin inductie simpla turcii is ani lumina peste vest europeni...Eu chiar nu fac bascalie crede-ma...is curios sa vad cum vezi tu sensul!

Nu faceam referire la Europa devest ci la Asia, dar n-am vrut sa spun ca imediat se mai trezeste vre-un dac cu sange nemtesc sa comenteze ceva :lol:

Edited by mark81

Apropox...tot la capitolul combustibil am ramans? Sau vorbim de turism...ca aici da...turcii ne dau clasa :) !

Ce sa-i faci, asta-i nivelu' :lol:

Bascalie bascalie..de asta chiar sunt satul in Romania...mult mai satul decat de motorina de kko :D

P.S. Turcii sunt cu 20 ani inaintea noastra..pentru cine nu a fost acolo. Bulgarii doar cu vre-o 5 :D

Nu faceam referire la Europa devest ci la Asia.

Asa zi........Asia e alta mancare de peste....

Nu faceam referire la Europa devest ci la Asia, dar n-am vrut sa spun ca imediat se mai trezeste vre-un dac cu sange nemtesc sa comenteze ceva :)

Pai scuze domnu'...da romanii o duc in lux fata de.....aborigeni......insa asta nu ma consoleaza. Presupun ca noi ca romani aspiram sa avem serviciile vest-europenilor nu a asiaticilor mai saraci ca noi!

Edited by f1bogdan

Exact. Noi suntem peste Asia probabil. Dar asta nu stiu de ce ne-ar incalzi cu ceva. Noi parca ne comparam serviciile cu cele ale vest-europenilor. Pentru ca motorina de care se vorbea, se minte cu nerusinare ca de acolo se aduce, si anume Austria. Nu din Asia. Si ar fi normal sa ne comparam cu Austria. Dar...ce sa facem...daca spunem ceva ce nu convine...suntem daci cu sange de neamt :)) Deci probabil ar trebui sa fim mandri ca avem un asemenea presedinte si asemenea oameni la conducere, si sa nu speram vreodata ca vom ajunge la nivelul nemtilor :lol:)