Jump to content

Bypass airbag

Guest mar33

Recommended Posts

Daca nu merge si nu iau nici un ban, nu plang ca am incercat degeaba.

Ce intelegi tu cand spui asta?

La sistemul de airbag nu e loc de improvizatii.

Nu cred ca tu stii ce inseamna un asemenea sistem si ce se poate intampla daca el nu functioneaza atunci cand trebuie sau daca functioneaza atunci cand nu trebuie.

Nu ma intereseaza cat ceri, cred doar ca cine isi face asa ceva la masina trebuie sa fie constient de riscuri!

PS

Un airbag se umfla complet in 20...30 de milisecunde!!

Daca nu merge si nu iau nici un ban, nu plang ca am incercat degeaba.

Ce intelegi tu cand spui asta?

La sistemul de airbag nu e loc de improvizatii.

Nu cred ca tu stii ce inseamna un asemenea sistem si ce se poate intampla daca el nu functioneaza atunci cand trebuie sau daca functioneaza atunci cand nu trebuie.

Nu ma intereseaza cat ceri, cred doar ca cine isi face asa ceva la masina trebuie sa fie constient de riscuri!

PS

Un airbag se umfla complet in 20...30 de milisecunde!!

Cristi B., eu nu umblu la centrala de airbag, nu modific timpul de deschidere.Singurul lucru pe care il fac este sa inchid circuitul si astfel sistemul sa vada scaunul pasager ocupat.Atat.

Consider ca am intrat prea mult in polemici si nu mai am chef de contraziceri si argumente.Pentru cine are nevoie, am postat mai sus datele de contact.Sanatate si sarbatori fericite la toata lumea!

Singurul lucru pe care il fac este sa inchid circuitul si astfel sistemul sa vada scaunul pasager ocupat.Atat.

Singurul mod de a testa cu adevarat eficienta unui asemenea sistem, impreuna cu modificarile pe care le faci tu, este un test de crash.

Presupun ca asta nu ai cum sa faci.

asta e forumul.. tre sa te obisnuiesti... toti se cred mai destepti..

Poate ca unii lucreaza in domeniu si stiu ce inseamna un AB!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.