Jump to content

Cine ma poate ajuta la montarea unui 2din

Andrei_wdn

Recommended Posts

Tocmai am achizitionat un pioneer avh p4050,toate bune si frumoase pana ajung acasa sa ma uit cat costa kitul de instalare...atunci am ramas putin socat...o bucata de plastic si vreo 3 bucati de fier 200-250e(chiar un pret destul de nesimtit).Ma intrebam daca iau doar rama rezolv ceva,ca e mai iefitna doar rama....a mai montat careva pe aici pe e46 2 din doar cu rama,fara celellalte accesorii.Una peste alta sa vad ca trebuie schimbat si panoul ala vechi ca sa intre clima,ca asa nu intra...Astept cate un sfat..poate stie careva vreun site de unde pot lua kitul mai ieftin..

post-7978-1261307704_thumb.jpg

Edited by Andrei_wdn

In afara de rama adaptoare iti mai trebuie inca o rama ca sa poti pune clima jos, destul de scumpa si aia, un prieten ca sa iasa mai ieftin si-a facut o rama din lemn (daca stii vreun tamplar bun poate sa ti-o faca foarte bine) pe care a vopsit-o cu vopsea texturata.

tare sunt curios sa vad si eu minunea de lemn vopsita , pui o poza? :)

Nu mi-am dat seama ca o rama poate fi atat de scumpa.

vorbeste cu Brandex , poti cumpara doar rama fara kitul de sustinere si de acolo te descurci tu cumva

In afara de rama adaptoare iti mai trebuie inca o rama ca sa poti pune clima jos, destul de scumpa si aia, un prieten ca sa iasa mai ieftin si-a facut o rama din lemn (daca stii vreun tamplar bun poate sa ti-o faca foarte bine) pe care a vopsit-o cu vopsea texturata.

tare sunt curios sa vad si eu minunea de lemn vopsita , pui o poza? :)

Nu mi-am dat seama ca o rama poate fi atat de scumpa.

vorbeste cu Brandex , poti cumpara doar rama fara kitul de sustinere si de acolo te descurci tu cumva

Fac zilele astea una :lol:

am vb si cu Brandex si nu se poate pune doar rama trebuie si kitul acela de instalare,exista o sansa sa o iau pe cea de pe masina lui dar nu se potriveste la dimensiuni.

Pana la urma trec de sarbatori si iau una de pe ebay .....totusi sa faci o rama din lemn....apoi sa o vops..am mai facut eu incercari cu trim0urile cu vopsitu si alte porcarii,si pana la urma am ajuns sa imi iau altele.Dar totusi pune o poza ,sa vedem cat de inventiv e romanul nostru.Bafta baieti si app daca auziti de vreun kit mai ieftin anuntati-ma si pe mine.Ms

• 2 weeks later...
am vb si cu Brandex si nu se poate pune doar rama trebuie si kitul acela de instalare,exista o sansa sa o iau pe cea de pe masina lui dar nu se potriveste la dimensiuni.

Pana la urma trec de sarbatori si iau una de pe ebay .....totusi sa faci o rama din lemn....apoi sa o vops..am mai facut eu incercari cu trim0urile cu vopsitu si alte porcarii,si pana la urma am ajuns sa imi iau altele.Dar totusi pune o poza ,sa vedem cat de inventiv e romanul nostru.Bafta baieti si app daca auziti de vreun kit mai ieftin anuntati-ma si pe mine.Ms

am eu kit complet....sa imi dai dimensiunile de la fata Pioneer ului sa vedem daca este ok pt tine....si ca idee nu te apuca de lucru fara tablele aferente kitului ...e un calvar si nu iti iese...va juca misca ...si multe altele...eu am un 2 DIn nou cumparat si tot ce trebuie la el...kit rama si rack de climatronic.....ma gandesc sa vand tot... vorbim....eventual da-mi un add in mess...