Jump to content

Cauciucurile de iarna versus badea Mircea

paul

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am inteles ca Badea asta abereaza tot timpul, ca doar e si acuma in depresie profunda ca a iesit iar Base presedinte. Dar una e sa il lasam pe el in prostia lui sa zica ceva, si alta e sa va aud pe unii dintre voi spunand ca nu se merita sa iti iei cauciucuri de iarna, ca tot una e.

Sincer, eu cu bmw-ul meu fara cauciucuri de iarna, as fi intrat de 10 ori in stalpi, parapetzi etc deja.

Hai sa fim seriosi. Cauciucurile de iarna sunt f importante si pentru masini cu 300 de cai si RWD si pt masini cu 30 cai si FWD

Guest poleposition

Oricum, deja o da in obsesii patologice... am crezut initial ca face misto, dar dupa ani de zile, realizez ca este narcisist de-a dreptul, bine si egocentric.

Asta chiar crede ca e vreun Adonis ceva si cand se bese femeile se uda intre picioare :)

Nu, e bolnav, m-am lamurit... in filmuletul ala nu stia cum sa se incordeze mai mult, cred ca numai din motivul asta a facut acel filmulet la bustul gol... mda, patologic...

De obicei il ascult mai mult la radio,e mai simpatic acolo pentru ca are mai multa "libertate",in emisiunea de la tv a inceput sa o arda mai tot timpul cu politica si pe mine ma plictiseste\enerveaza.

Ceea ce nu imi mai place la el,a inceput sa fie foarte afectat daca unul nu e pe aceeasi lungime de unda cu el,i se pare inferior,nu poate sa stea el de vorba cu asa specimen care gandeste altfel si ii inchide telefonul,are o replica "Bine Pa"si ii inchide cum nu ii convine ceva :) asta mi se pare destul de penibil,a inceput sa ii placa doar de aia care spun fix ca el in orice situatie si ii dau limbi,cu restul nu are ce mai discuta cu ei...sunt oameni care intra in direct la radio cu o idee,Badea le zice ca nu e asa si aia imediat se pierd si spun ca el,le e tare frica sa nu il supere :lol:) PENIBIL..

Pe blog nu mai zic,sterge posturile care nu ii convin,modifica titlul omului si scrie"Oligofren scrie :",destul de penibil nu mai accepta nimic ce nu e cum zice el,cu muschii alta chestie nu zic ca arata rau insa nici nu e vre-unu care sta 10 ore pe zi in sala si daca ii spui ca are burtica ia foc,departe de el situatia asta,nu stiu de ce se supara asa ca i-a zis unu sau doi ca are burtica,sunt 2 variante ori e a inebunit RAU ori isi face o "portita" cu chestia asta pentru a-si arata din nou patratelele,cica asa cere publicu,s-a facut sondaj si tre' sa demonstreze :)) asta pentru audienta.

Mie imi e tare simpatic in general,de mult timp il urmaresc dar a cam inceput sa exagereze cu unele chestii.

Oricum, deja o da in obsesii patologice... am crezut initial ca face misto, dar dupa ani de zile, realizez ca este narcisist de-a dreptul, bine si egocentric.

Asta chiar crede ca e vreun Adonis ceva si cand se bese femeile se uda intre picioare :)

Nu, e bolnav, m-am lamurit... in filmuletul ala nu stia cum sa se incordeze mai mult, cred ca numai din motivul asta a facut acel filmulet la bustul gol... mda, patologic...

Eu cred ca si-a luat cateva zile ... ca sa bage abdomene la greu :lol:)

De obicei il ascult mai mult la radio,e mai simpatic acolo pentru ca are mai multa "libertate",in emisiunea de la tv a inceput sa o arda mai tot timpul cu politica si pe mine ma plictiseste\enerveaza.

Ceea ce nu imi mai place la el,a inceput sa fie foarte afectat daca unul nu e pe aceeasi lungime de unda cu el,i se pare inferior,nu poate sa stea el de vorba cu asa specimen care gandeste altfel si ii inchide telefonul,are o replica "Bine Pa"si ii inchide cum nu ii convine ceva :) asta mi se pare destul de penibil,a inceput sa ii placa doar de aia care spun fix ca el in orice situatie si ii dau limbi,cu restul nu are ce mai discuta cu ei...sunt oameni care intra in direct la radio cu o idee,Badea le zice ca nu e asa si aia imediat se pierd si spun ca el,le e tare frica sa nu il supere :)) PENIBIL..

Pe blog nu mai zic,sterge posturile care nu ii convin,modifica titlul omului si scrie"Oligofren scrie :",destul de penibil nu mai accepta nimic ce nu e cum zice el,cu muschii alta chestie nu zic ca arata rau insa nici nu e vre-unu care sta 10 ore pe zi in sala si daca ii spui ca are burtica ia foc,departe de el situatia asta,nu stiu de ce se supara asa ca i-a zis unu sau doi ca are burtica,sunt 2 variante ori e a inebunit RAU ori isi face o "portita" cu chestia asta pentru a-si arata din nou patratelele,cica asa cere publicu,s-a facut sondaj si tre' sa demonstreze :)) asta pentru audienta.

Mie imi e tare simpatic in general,de mult timp il urmaresc dar a cam inceput sa exagereze cu unele chestii.

Badea tot timpul a exagerat astfel, aÂşa e felul lui.

Nu e genul care poate purta o discuĂžie civilizatĂŁ.

DacĂŁ nu eÂşti de acord cu el, automat devii un cretin, un "trepanat", o bilĂŁ de slanĂŁ fĂŁrĂŁ creier. :lol:

Guest poleposition
DacĂŁ nu eÂşti de acord cu el, automat devii un cretin, un "trepanat", o bilĂŁ de slanĂŁ fĂŁrĂŁ creier. :)

asta cred ca e o boala psihica... :) aia, "schizoid paranoid disorder" de m-am vindecat eu cu aloe si suc de prune :lol:

DacĂŁ nu eÂşti de acord cu el, automat devii un cretin, un "trepanat", o bilĂŁ de slanĂŁ fĂŁrĂŁ creier. :)

asta cred ca e o boala psihica... :) aia, "schizoid paranoid disorder" de m-am vindecat eu cu aloe si suc de prune :lol:

Nu e chiar asa ... eu il cunosc.. mai bine zis il cunosteam ca nu ne-am mai vazut de cativa ani ...

Tipul e OK ... dar s-a cam saturat si el de toata mizeria asta ...

Guest poleposition

Frate, eu chiar aveam patratele acum vreo 3-4 ani asa... bagam sala in disperare si eram obsedat de piept, spate si abdomen. Deci bagam disperat si ma iubeam de muream, in oglinda cand ma priveam...

Acum sunt o epava si evit sa ma privesc in oglinda, am 110 kile (sunca)... sper sa reusec programul propus incepand din februarie.

Insa inca mai pot misca din tzatze ! :)

Edited by poleposition

Daca tot il cunosti personal ia spune are patratele ? :)

Are pe dracu ...

Omu' are (avea) conditie fizica de invidiat ...

Am mai zis mai sus .. ca probabil si-a luat timpul ala .. ca sa bage abdomene .. :))

Oricum, pentru varsta lui .. e ok!

Pentru varsta lui?! :lol: Da' ce varsta are? :)

Ca nu pare sa aiba mai mult de 36-37...

"Cu cine ar ciocni românii un pahar?"

PREFERAĂI

BĂŁrbaĂži celebri

1. Mircea Badea :)

2. RĂŁzvan Lucescu

3. Florin Piersic

4. Cârcotaºii (ªerban Huidu & Mihai Gainuºã)

5. Mihai Bendeac

6. Will Smith

7. Barack Obama

8. Tom Cruise

9. Traian BĂŁsescu

10. ÂŞtefan BĂŁnicĂŁ Jr.

11. Brad Pitt

12. David Beckham

13. Arnold Schwarznegger

14. Gheorghe Visu

15. Mircea CĂŁrtĂŁrescu

16. Justin Timberlake