Jump to content

bara model m3 pe e46

Recommended Posts

am spart bara normala de e46 si ma bate gandu sa imi punBbara model de M ,dar acum nush cum s-ar vedea :|

are cineva pus pe e46 nonfacelift bara de model M ,daca da vreau si eu o poza cum se vede PE NEGRU!!

CE MA SFATUITI.......

Locuiesti in crangasi ? am vazut zilele astea 3 masini E46 cu barile fata distruse ....Nu vei gasii bara de M3 ca sa stea si bine pe masina ta deoarece nu ai M3 .Cand aveam la vanzare bara de coupe primeam teelfoane de la astfel de posesori de bari M care doreau sa faca schimb ....(I-AM REFUZAT) Edited by edy1092

parerea mea e ca arata ca dracu pe un e46 non M, dar asta e parerea mea

daca chiar vrei sa o schimbi mai bine pui unde pe M packet II.cred ca ar arata super bine

da am vazut si eu acum urat arata model m:| pe non :|

Locuiesti in crangasi ? am vazut zilele astea 3 masini E46 cu barile fata distruse ....Nu vei gasii bara de M3 ca sa stea si bine pe masina ta deoarece nu ai M3 ...barile alea sunt porcarii si nu vor sta bine pe masina, inainte sa-mi vand bara mea normala de coupe primeam telefoane de astfel de la posesori de bari de M3 care doreau sa faca schimb ....(I-AM REFUZAT)

nu am spart-o sambata seara la uniri dar foarte putin jos la senzorul de temperatura si putin difuzorul:|....oricum pot sa circul cu ea asa fara problema,daca nu esti atent nici nu se observa:D

dar nu imi place sa stau cu ea asa:|

si totusi nu arata atata deloc rau in realitate masina asta, si spoilerul respectiv da foarte bine pe masina, dar gusturile nu se discuta.

uite aici un clip video cu respectiva masina

http://www.youtube.com/watch?v=1WDBNOaETEM...player_embedded

! ! ! ATENTIE ! ! ! NU FAC RECLAMA pentru respectiva masina, vreau doar sa arat ca acel spoiler nu arata deloc rau pe un e46!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.