Jump to content

folia pe geamuri

gellu-mihai

Recommended Posts

am un golf V cu folie 5 % transparenta spate si 73 % fata ...in care a "crescut" fie-mea pana in vara asta cand am luat si BMW-ul fara folie > stiti ce mi-a zis fie-mea care are trei ani ? " tati cand vopsesti geamurile ca nu pot sa dorm . urmatorul pas 5% spate 73% fata si e beton in interior ....din exterior .....las pe ceilalti sa judece , eu sunt inauntru de obicei !!

am un golf V cu folie 5 % transparenta spate si 73 % fata ...in care a "crescut" fie-mea pana in vara asta cand am luat si BMW-ul fara folie > stiti ce mi-a zis fie-mea care are trei ani ? " tati cand vopsesti geamurile ca nu pot sa dorm . urmatorul pas 5% spate 73% fata si e beton in interior ....din exterior .....las pe ceilalti sa judece , eu sunt inauntru de obicei !!

Acesta este unul din principalele motive pentru care am folie pe geamurile din spate mai ales, fiul meu are 1 anisor si cand urcam in masina doarme de rupe( caldurica, semi intuneric, muzica pentru bebe).

• 2 months later...

Eu unul tot nu am inteles de ce o protectie solara reala ti-o ofera doar ionizarea? Folia cu protectie solara si filtre UV iti ofera o protectie solara ireala? :)

Eu am avut folie si vreau sa imi pun din nou. Am mers si cu masini cu geamuri ionizate si sincer nu am simtit nici o diferenta fata de folia de calitate. Cand am ales folia m-am gandit la usurinta montajului (nu prea am nici eu incredere in atelierele romanesti) si la reversibilitatea operatiunii.

cei care v-ati ionizat geamurile, XXL, Katlin, puteti va rog atasa o poza cu masina. as vrea sa vad cum arata ionizata. se poate face legal inclusiv laterale fata? probleme pana acum?

va rog inca o data, cei cu geamuri ionizate, puneti o poza sa vad si eu cum arata

mersi

o sa incerc mai pe seara, acum nu am poza cu masina :)

insa daca ai pe cineva cu revista BMWClub Magazine, poti sa vezi acolo diferenta intre geamurile ionizate si cele foliate...

L.E. am gasit tot aici

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act...st&id=72450

• 1 month later...

Legislatia privind foliile din Romania e aliniata cu cea Europeana? Ma gandesc sa imi pun si eu un 73% all-around si nu vreau sa am probleme daca mai ies din tara.

In alta ordine de idei, ce parere aveti despre 73% pe toate geamurile? Sunt persoane care mi-au spus ca nu se merita, fiind prea mica diferenta fata de fara folii. Varianta sa imi pun pe spate mai inchis nu ma incanta, mai ales ca am si interiorul (gri) dechis la culoare si ar fi un contrast prea mare.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Am in Dublin Nissan Qashqai luat de nou de la reprezentanta si stiti ce m-au intrebat cind l-am comandat? daca doresc sa am folie pe geamuri (inclusiv pe cele din fata bineinteles cea mai "slaba") si deci am folie. Copilul (si ceilanti pasageri) se bucura din plin de racoarea din masina. Fac drumuri lungi cu masina (Irlanda-Ro) si pe timp de vara chiar si cu AC daca nu ar fi folia soarele din fereastra "te arde". Am avut Touareg si Golf Plus si la toate am avut folie la geamuri... De citeva zile mi-am luat (E61)520d a de 177cp fabricat 11.2007 si are folie "din fabrica" la geamuri, inafara de geamurile fata; intentionez sa pun si pe fata cea mai transparenta folie... e chestie de comfort si chiar de privacy... parerea mea. Poza cu masina asa cum am cumparat-o... cu folie.

post-35715-1279876224_thumb.jpg

• 1 month later...
am avut folie cand mi-am cumparat prima masina, asa am luat-o, si mi-a placut foarte mult, schimba si aspectul si e foarte buna la drumuri lungi. De atunci la toate masinile am pus folie, si pentru ca la prima masina fusese pusa la Expert Detailing am pus in continuare tot la ei, acum am 3M cu protectie UV, opacitate 20%, pe toate geamurile la fel, are deja 2 ani si arata foarte bine, nu s-a zgariat sau dezlipit. Mai merg si in masini fara folie si pe caldurile astea se simte un oarecare disconfort la drumuri lungi, vad destui care isi pun prosoape sau tricouri in geam. O singura data mi s-a retinut talonul insa cum traim in Romania se rezolva usor sa il poti recupera, in cele 2 saptamani de dovada numai bine ca rezolvi cu luatul inapoi :twoup:. Ca si conlcuzie, sunt pentru folie pe geamuri, pe toate la fel, si nu foarte inchisa sau gen oglinda. Cat despre ionizare, nu sunt adeptul pentru ca nu as vrea sa mi se umble la toate geamurile de la masina, desi stiu ca cei de la Send92 sunt foarte buni, daca nu chiar cei mai buni in domeniu, insa am eu un fix referitor la umblatul inutil la ansamblele astea si indoieli cu privire la indemanarea celor ce executa operatiunea.

am avut folie cand mi-am cumparat prima masina, asa am luat-o, si mi-a placut foarte mult, schimba si aspectul si e foarte buna la drumuri lungi. De atunci la toate masinile am pus folie, si pentru ca la prima masina fusese pusa la Expert Detailing am pus in continuare tot la ei, acum am 3M cu protectie UV, opacitate 20%, pe toate geamurile la fel, are deja 2 ani si arata foarte bine, nu s-a zgariat sau dezlipit. Mai merg si in masini fara folie si pe caldurile astea se simte un oarecare disconfort la drumuri lungi, vad destui care isi pun prosoape sau tricouri in geam. O singura data mi s-a retinut talonul insa cum traim in Romania se rezolva usor sa il poti recupera, in cele 2 saptamani de dovada numai bine ca rezolvi cu luatul inapoi :twoup:. Ca si conlcuzie, sunt pentru folie pe geamuri, pe toate la fel, si nu foarte inchisa sau gen oglinda. Cat despre ionizare, nu sunt adeptul pentru ca nu as vrea sa mi se umble la toate geamurile de la masina, desi stiu ca cei de la Send92 sunt foarte buni, daca nu chiar cei mai buni in domeniu, insa am eu un fix referitor la umblatul inutil la ansamblele astea si indoieli cu privire la indemanarea celor ce executa operatiunea.

Folie 20% spate si luneta avizata rar.

Asa a fot masina, atunci as fi preferat fara dar nu am avut de gand sa o dau jos, acum m-am obinuit cu ea.

Intr-un an (de fapt vreo 6-7 luni de condus) am fost oprit o data sau de doua ori de politie, niciodata n-au intrebat de folie.

Poate ca observa abtibildu si nu mai zic nimic.

Folie LLumar + autorizatie ( 20% luneta, 50% laterale spate, 73% laterale fata) eu pe masina am folia :

~20% luneta

~50% laterale spate

~50% laterale fata

Ma oprit politia dar nu m-au intrebat nimic de folie, probabil nu la deranjat faptul ca ma vede prin geam :twoup:

• 1 month later...
eu am llumar 5% transparenta pe toate gemurile,e f ok,vizibilitate buna in exterior,chiar si noaptea..

Subscriu si eu.Principalul motiv pt care am pus folie e protectia solara si apoi pt aspect.Sunt multumit.Nu as alege ionizarea pt ca trebuie sa dai tot jos si o data daca ai umblat la ele vei avea numai probleme,asta mai mult din cauza meseriasilor de la noi.