Jump to content

SALUTARE AM CUMPARAT SI EU UN BMW X5 3.D

axelbeckbmw

Recommended Posts

SALUTARE AM CUMPARAT SI EU UN BMW X5 3.D DIN 2007 30.000 KM FULL FULL FULL

AM FACUT O ALEGERE BUNA ? MIE UNU IMI PLACE CUM SE MISCA MASINA SI SINCER DACA SE POATE AS VREA MAI MULTI CAI !!SI DACA MA MAI PUTETI AJUTA VREAU SI EU SA STIU SI EU CINE ESTE EXTREM DAR FOARTE EXTREM DE BUN LA BMW-URI(MECANICA ,CALCULATOARE ) AM PUS SI NISTE POZE CA SA VEDETI MASINA

post-31801-1261554209_thumb.jpg

post-31801-1261554331_thumb.jpg

Edited by axelbeckbmw

merci!!!! mai este trecut in fahrzeug brief jos de tot ulimate edition p.s. am pe capacul care este peste motor un semn din acela de M/// power si pe aripi si pe spate mai este unu, ce vrea sa spuna cu asta ca este m/// power???. p.s.s asa am cumparat-o din germania de la bmw firma bmw de unde am cumparat-o mi-au zis ca masina este speciala dar nu stiu ce sa zic astept parerile voastre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited by axelbeckbmw

merci!!!! mai este trecut in fahrzeug brief jos de tot ulimate edition p.s. am pe capacul care este peste motor un semn din acela de M/// power si pe aripi si pe spate mai este unu, ce vrea sa spuna cu asta ca este m/// power???. p.s.s asa am cumparat-o din germania de la bmw firma bmw de unde am cumparat-o mi-au zis ca masina este speciala dar nu stiu ce sa zic astept parerile voastre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spui la misto sau chiar ti-au spus aia ca e mai speciala?

Nu mi se pare corect ca unii dintre useri sunt ironici! Colegul e nou, entuziasmat si nu stie nimic despre BMW. Aveti si voi rabdare...

On topic: Felicitari pentru achizitie...

Emblemele ///M nu insamna nimic, au fost puse pentru infrumusetare de fostul proprietar...

Edited by Alexxx

Nu mi se pare corect ca unii dintre useri sunt ironici! Colegul e nou, entuziasmat si nu stie nimic despre BMW. Aveti si voi rabdare...

On topic: Felicitari pentru achizitie...

Emblemele ///M nu insamna nimic, au fost puse pentru infrumusetare de fostul proprietar...

Totusi sa iei o masina fara sa ai cat de cat habar...si nu e una de o mie,doua...

Felicitari si de la mine, si eu i-mi doresc asa ceva,sa ai parte de ea fara probleme!

este doar un X5 3.0D , n-are nici o legatura cu M... probabil ca proprietarul dinnainte s-a distrat si a facut putin tuning , adica a schimbat niste plasticuri.

Cat mai multi km fara incidente. la X5 cati cp are motorul de 3L ? 184 cp sau 193 cp ?

nu 218?

Edited by Viper05