Jump to content

Se poate schimba pielea de pe volan ?

oSerX

Recommended Posts

Exista cumva posibilitatea sa schimb pielea de pe volan ??/ ca mi'au tot dat aia de la spalatorii cu solutii minune si zici ca l-au frecat o mie de ore incontinuu - a trebuit sa'l spal cu apa, sa nu mi se mai lipeasca si alte alea ....

chef sa iau alt volan nu am .... pe motiv ca ma ruineaza astia destul cu cheile ....

ideea e ca trebuie sa raman o seara acolo.... vin in papucii mei ca trebuie sa ma mai intalnesc si cu gabi b. .... afla si mie un pret daca poti pls ....

oricum invatatura de la asta ..... eu nu mai las nici o spalatorie sa'mi dea cu solutii minune pe bord/piele samd ..... le zic frate... un buretel cu apa si sanatate... si chiar am vazut solutii d'astea de dadeau ei peste tot.... scrie clar si mareeeee ! A nu se da pe volan, schimbator, samd din piele.... ce sa le mai zic....

am vorbit cu baiatul de pe 4tuning ... 170RON fata de 70Eur ( omu cu eur a zis pretul dupa ce a aflat ca e bmw - jenant ) ... o zi ia masura si a doua zi in aprox 3-4 ore pune pielea :) .... pe os :blink:

97342[/snapback]

Succes cu ''transplantul''!! :)

poze adaug diseara...

sa va zic .....

operatiunea a durat cam 2 ore jumate... cusatura a iesit perfect ... o singura chestie .. in zonele spitelor nu a iesit prea bine .... bucatile de piele din zonele alea le trage si le lipeste cu un scotch dublu adeziv - am vb cu el ... sa le desfacem si sa le coasem ... ceea ce implica (probabil) scoaterea volanului.... in rest.. cusatura a iesit ca noua ...

nu se recomanda celor care au volanul cam uzat... intr-o parte ... el ia masura in zona de jos a volanului unde uzura e minima sau aproape inexistenta .... asta ca sa se imbine pielea perfect la cusaturi ... dar in principiu e super ok .... o sa pun poze ... diseara ca acum d'abia am venit si mor de cald ... si nu am chef sa ma duc la masina :blink:

s-a gasit ac si de pielea ta, vezi? :)  :) 

intrebare: din ce ai vazut, se poate inlocui si cea de pe schimbator?

OFFTPC cica ploua la mare :)

99492[/snapback]

vezi ca stiu unde stai si mi-am cumparat un cui :blink:

Am vb la mare e ok .. deocamdata mult mai cald ca in buc anyway .. cea de pe schimbator cica este greu de facut ... asa mi-a zis ...

Cat a durat operatia?  Pana la urma pretul a ramas neshimbat, sau ai mai reusit sa negociezi ceva?

99504[/snapback]

"operatia" a durat vreo 2ore jumate - 3 ore ... e migaloasa treaba ... performante mult mai bune cred ca s-ar obtine cu volanul dat jos de pe masina ... asta sincer as recomanda-o celor care vor sa faca in viitor ... nu am negociat nimic/ adevarul e ca nu m-am apucat de negociat ... pretul e destul de ok fata de 70E cat cerea volane.ro ! poate pielea ar fi fost in acelasi stil cu originalul ... dar pielea asta e foarte foarte moale la atingere, nu aluneca in palma deloc, si chiar imi place ... mai avea piele de vizon ... asta era brobonata cumva .... dar cica in momentul cand se trage pielea se intinde si cam ... dispar brobonelele alea ....