Jump to content

softuri diagnoza

CosminD

Recommended Posts

bmw scanner 1.4

inpa

autocom cred si altele

asta ca soft

pe urma iti tb o interfata obd2

multumesc pentru raspuns, ai idee de unde as putea cumpra inpa sau bmw scanner 1.4 si interfata obd2? preturi estimative? multumesc anticipat

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Va scriu acest mesaj in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat pertinent. La masina din semnatura ce soft de diagnoza pot sa folosesc?

Precizez ca vreau sa il folosesc in scop personal si ca nu prea as vrea sa platesc peste 2000lei pe o interfata GT1.

Exista si altceva mai "pamantean" pt e91-ul meu din 2009?

Multumesc.

http://www.ebay.com/itm/251029590000?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Dar vezi ca instalarea e un pic mai grea. Trebuie sa urmezi vreo 10 pasi.

Cauti pachetul de programe DIS pe torrent (scrii exact asa "BMW INPA 3.01 DIS SSS and DIAG HEAD with instuctions").

Multam, interfata o voi cumpara de pe okazii pt ca ajunge mai repede si nu e diferenta prea mare la pret.

http://www.ebay.com/itm/251029590000?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Dar vezi ca instalarea e un pic mai grea. Trebuie sa urmezi vreo 10 pasi.

Cauti pachetul de programe DIS pe torrent (scrii exact asa "BMW INPA 3.01 DIS SSS and DIAG HEAD with instuctions").

Cred ca ii trebuie o versiune mai noua , la ce ai pus tu acolo este dis v44 si inpa saraca este invechita rau . :rolleyes:

• 2 months later...

rezolvarea pentru eroarea - 4A63 EWS Manipulation in INPA

1.-conectati mufa obd

2.-puneti contactul ĂŽn pozitia 2

3.-deschideti INPA

4.-alegeti modelul(ex.E46)

5.-alegeti tipul motorului(ex.DDE 5.0 M47)

6.- activate

7.- ews

8.- reset - reset in progress click ok

9.- back, back, back, ĂŽnchideti INPA, turn the ignition off, deconectati obd. :thumbsup:

pentru cei ce vor sa foloseasca INPA

Aceasi problema am avut-o si eu cu un e90 sa rezolvat urmand pasii enumerati de tine,merci!

Salut cu Ediabas 6.4.7 and INPA 5.02 am reusit sa ma conectez la e46 din win 7 x64.

@ Andrei_VUV si eu mi-am luat de pe ebay o interfata k+dcan cu inpa reusesc sa fac diagnoza dar nu am gasit un dis care sa imi functioneze. Tu ai reusit?

imi poti da un link te rog frumos de unde sa le downloadez?as fi recunoscator.multumesc mult.tot la e46 vreau sa ma conectez si eu , am laptop prea performant pentru windows xp , mai ales ca am 16 gb de ram si imi trebuie os pe 64 biti ca sa mi-i vada.

am gasit ... multumesc frumos oricum.sper sa reusesc sa imi fac treaba cu ele..

• 1 month later...