Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar compresor ( de putere nu cel de aer )

the_rifle

Recommended Posts

Cumpar kompressor dar nu cel de A/C ci cel de motor ( cel ce baga aer in admisie ) de pe

Mercedes Slk 200 Kompressor

Mercedes Clk 200 Kompressor

Mercedes Clk 230 Kompressor

Mercedes C 180 Kompressor

Mercedes C 200 Kompressor

Mercedes C 220 Kompressor

sau de pe alte modele sau marci...

(Volkswagen Passat 1.8 Kompressor etc )

Ma intereseaza sa dea ( macar) un plus de 100-150 de cai. (maxim 150)

Intentionez sa-l montez pe un bmw 325 .

Astept oferte si preturi

Multumesc

P.S. Stiu ca sunt acceptate doar anunturile ce au legatura cu marca BMW... Intr-adevar piesele de mercedes nu au legatura cu marca BMW dar au legatura cu BMW-ul meu... Sper sa fie acceptat acest anunt.

Multumesc anticipat. ( Si replica... "N-ai pt ce" si topicul inchis.... :) )

Edited by the_rifle

Cauta unu de Corrado, gasesti pe net. Da de ce nu mai bine o turbina? Cu un G-Lader te complici umpic in sensul ca trebuie sa-i faci un suport pe motor, fulii, alte curele, etc. Sa adaptezi o turbina mi se pare mai usor.

Spor la cautari

Scuze... Am postat anuntul aiurea aici... Daca s-ar putea sa mute cineva anuntul la cumparari piese. Multumesc

Turbina cred ca e mai scumpa iar bugetul este cam subtire...

De montat compresor imi pare mai usor... Nu-mi trebuie intercooler supapa blowoff etc etc...

Am sa caut de pe Corrado asa cum mi-ai sugerat. ( ca avantaje cred ca un compresor se strica mult mai greu, nu necesita o ungere speciala si nu decomprim motorul... Cand am sa am bani mai multi voi incerca o turbina dar pana atunci ma multumesc cu 100 de cai dati de compresor...)

Merci pt sugestie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.