Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW E36/320 Coupe

kruger

Recommended Posts

:)))) mah, fiecare cu gusturile lui. Ceea ce a enumerat Bogdy, la mine nu se aplica, deci eu nu le consider defecte de proiectare. Motorul trage bine dar nu in turatii mici, si il consider un compromis bun in ceea ce priveste putere, consum, taxe.

Geamurile nu mi se par firave (ca doar nu tragi usa de geam s-o inchizi), si masina e practica din punctul meu de vedere (nu am alta masina, asa ca e de zi cu zi).

Cum am zis, am pus OBC-ul mare ( cu Check si tot ce trebuie, inclusiv maneta de semnal schimbata).

post-20723-1261914062_thumb.jpg

post-20723-1261914075_thumb.jpg

Man ce pot sa spun,acum depinde de gusturi cum spui tu,dar eu am analizat foarte bine masina si daca tu ca proprietar treci peste defectele enumerate de mine sa zicem, trebuie sa fi atent si la persoana de langa tine daca se simte bine,daca ai creaza o stare de confort,multe persoane mie mi-au zis ca e o masina ciudata,nu e confortabila deloc si problema datului jos din ea,usile grele,am si scaune sport,ma uit la ele si le observ pe fata lor ca nu le convine masina,putine persoane apreciaza aceste masini,nu o spun eu doar,pt. ca asta se observa la alte persoane,ok,bafta la proiect,te salut.

Man ce pot sa spun,acum depinde de gusturi cum spui tu,dar eu am analizat foarte bine masina si daca tu ca proprietar treci peste defectele enumerate de mine sa zicem, trebuie sa fi atent si la persoana de langa tine daca se simte bine,daca ai creaza o stare de confort,multe persoane mie mi-au zis ca e o masina ciudata,nu e confortabila deloc si problema datului jos din ea,usile grele,am si scaune sport,ma uit la ele si le observ pe fata lor ca nu le convine masina,putine persoane apreciaza aceste masini,nu o spun eu doar,pt. ca asta se observa la alte persoane,ok,bafta la proiect,te salut.

asa in calitate de fost si actual proprietar de coupe iti spun sincer ca un coupe face de multe ori diferenta....si aici e vb de acele fete care sincer crede-ma ca sunt atrase de bancheta din spate insa nu prefera sa intre pe usa "din spate":)) am inteles ca si tu detii un coupe nu inteleg de ce nu incerci sa exploatezi partea frumoasa a unui coupe nu parti care implica o investitie precum ...ce bine ar fi daca ai fii avut banii de un CL sau stiu eu JXR...ma rog daca tu stii...insa crede-ma ca un unele fete se bucura enorm de mult atunci cand simt caldut la popou...chiar daca acea caldura vine de la un coupe din '92...sa nu mai punem la socoteala ca lipsa ramei de la portiera le pune intr-o lumina si mai proasta legat de ce stiu ele despre masini:))

...practi vs zi de zi...eu am mers la pescuit,la sky, la mare, la birou zi de zi, iar atunci cand imi mai ramaneau si bani(dupa ce ii cumpar tot ce era necesar unei functionari perfect ) mai ieseam si in club.....deci nu inteleg unde nu e practica masina sau utila?????faptul ca nu mai car pe inac vreo trei vlajgani dupa mine??? sau ca nu imi incape masina de spalata in portbagaj????cine stie???

.....iar despre ruptul scaunului...sincer nu am reusit inca treaba asta si credea-ma ca au stat si mai mult de o persoana simultan pe scaunul din dreapta...nu cred ca are rost sa iti dau detalii despre pozitie:))

oricum bafta si sanatate maxima sa ne putem bucura de tot ceea ce are simbolul unei elice albastre....si cu alb:))

acele fete care sincer crede-ma ca sunt atrase de bancheta din spate insa nu prefera sa intre pe usa "din spate":))

unele fete se bucura enorm de mult atunci cand simt caldut la popou...chiar daca acea caldura vine de la un coupe din '92...

Wtf ?

Casanova, tu esti ?

Probabil e de la faptul ca ai patru usi la masina

Ăntr-adevĂŁr. :)

Plus cã e clar cã performanÞele sexuale ale lui xristian05 sunt ceva nemaiÎntâlnit.

deloc...doar enumeram unele atuu-uri ale unui coupe...chiar fie el si un E36....glumeam ...unde va e spiritul Craciunului....??:lol:)...si da ma "uratilor" eu sunt cel care a avut aceasta masina si sunt mandru de ea:)...cand am spus "urati" ma refeream la cei care au patru usi:))

Edited by xristian05

deloc...doar enumeram unele atuu-uri ale unui coupe...chiar fie el si un E36....glumeam ...unde va e spiritul Craciunului....??:lol:)...si da ma "uratilor" eu sunt cel care a avut aceasta masina si sunt mandru de ea:)...cand am spus "urati" ma refeream la cei care au patru usi:))

DacĂŁ aveai 4 uÂşi, ĂŽĂži scĂŁdeau performanĂžele sexuale? :)

C'mon guys :), era vorba doar de sex-appeal-ul pe care un coupe il are, spre deosebire de un sedan.

Btw, am avut si eu mari probleme cu caldura in Dacie, si pana am dat-o tot nu am reusit s-o fac ca lumea. Apoi in Ford am avut iarasi probleme cu caldura....damn.

Edited by kruger

AdevĂŁrul este cĂŁ Âşi un sedan poate arĂŁta la fel de bine ca un coupe. :)

Totul Ăžine de starea maÂşinii, de jante, de culoare.

E36 coupe este o maºinã foarte frumoasã, Însã nici varianta sedan nu e urâtã dacã are pachet M ºi niºte jante frumoase. :lol: