Jump to content

BMW E36/320 Coupe

kruger

Recommended Posts

Iuliane pai la drum drept e ok,cand am bagat-o in trafic,ma gandesc,gropi,ating cu ea,solicit ambreiajul,cutia de viteze,cu parcarile,aoleo ce patesc la parcari,e durere nene,deci fata de cealalta marca care o mai folosesc este 0 e36 la controlul in trafic,siguranta,la manevrat,nu este ''fasneata'',e bloncoasa,e buna doar asa la drum drept si asfalt ca in palma,sa mergi asa cu a-4-a sau a-5-a si s-o ti drept,dar daca ai intrat cu ea pe stradute,trafic,cel putin pe mine ma transpira,oboseste,aaa nu-ti mai spun pai daca ma iei cu ea pe flescaiala asta si sleurile astea,mai bine te duc cu taxiul,te rog sa ma crezi sincer.

deci sa intelegem ca nu sti sa parchezi :)

Off chiar nu am stiut,te rog sa ma crezi,o spun sincer,sunt un tip civilizat si educat si daca as fi stiut sincer nu as fi spus treaba asta,nu mi-am dat seama....,nu mi-o lua in nume de rau,chiar nu am stiut.

:) :lol: :) :)

da da.... xristian alias cristian....combinatorul de pitzipoance declarat....si scapat de coupe-ul sau...:)))chiar ma intrebam oare pana cand??oricum esti tare ...Bogdy Rock's!!!!

ai cuvantul meu ca atunci cand vin la Bucuresti, din nou cu un coupe, promit ca desfacem sampania...numai sa nu mai fii suparat pe Coupe-uri fie ele E36 sau alta generatie.....

pt Razvan...daca ai stii ce ciuda imi e de roti...si de cele de vara si de acelea care spui tu ca iti e mila de asfalt....

Edited by xristian05

Da, o punem de-o sampanie in grup...cu tot cu pitzipoance.

Si bogdy tre' sa vina cu coupe-ul lui, sa vedem ce nu-i place la el.

:lol: nu-ti mai fie ciuda de roti..ca cine site in ce groapa mai dau si sparg vreuna :) ......

atunci te mandatez sa ma ajuti sa imi caut prin capitala ceea ce caut in postul meu : http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry998195

Traiane mi-a zis Kruger ca-mi da jantele de vara gratis ca i-am facut capacele la motor. Decat sa ti le dea tie cu bani, mai bine a zis ca mi le da mie. Asta ca sa nu-ti mai fie ciuda.

lux...macar stiu ca sunt in familie:))....o sa va fie voua ciuda pe noile mele jante ....de pe noul meu coupe...inca nici eu nu stiu insa...sunt in vanatoare...in special pe 18..deci daca stiti ceva sa ma anuntati.

• 1 month later...

Astazi am fost la itp. Inafara de faptul ca am pierdut o zi intreaga (de 3 ori au blocat cei de la RAR masinile pe rampa si au venit sa le verifice), a fost ok.

Inginerul ala mi-a laudat masina, si a zis ca nu vede masini noi in starea asta. A testat-o inclusiv pe bancul ala care o zguduie si trage de bascule in toate partile de zici ca rupe sasiul. A comentat doar la frana de mana care nu tinea egal pe ambele roti, dar a zis ca decalajul e acceptabil.

Edited by kruger

Mai Kruger,zi asa au zis aia de la RAR,eu sincer nu prea as vrea sa spun vorbele celor de la rar cand am fost sa inmatriculez masina, eu cu un amic,ambi cu e36,nu o mai spun ca nu o sa crezi si te dezamagesc,bun mai vreau sa-ti spun ceva,nu stiu cum ai trecut tu toate testele cu masina pt. ca nu poti sa o pu-i pe cilindrii aia,din cate am observat si a ta este joasa,tu daca ai pus-o pe cilindrii aia ,in momentul cand incepe testul masina, se lasa si mai mult si spargi bara din fata,cand am fost la rar cu a mea si a bagat-o pe acei cilitri a trosnit bara de m de pe fata,puteam sa spun ceva aluia?puteam sa comentez ceva la el?daca aveam vreun audi nou puteam sa-i spun,asa ca nu stiu cat de credul esti,iar cu laudele alora.....eu nu prea cred,sincer,nu te supara pe mine ca ti-o spun dar eu nu mai vreau sa imfloresc,sa amplific ceva ce nu este adevarat despre acest model de masina,spun lucrurilor pe nume,te salut si numai bine.

Hai sa-ti spun si eu cateva chestii:

1 - Ma faci mincinos pe fata, deci ceea ce spun eu e neadevarat.

2 - Cilindrii sunt doar pentru testul franelor, pentru suspensie sunt alti suporti care sunt la nivelul podelei.

3 - Nu stiu cu ce rupturi ati fost voi la RAR.

4 - Eu nu am bara M.

5 - Eu nu am suspensie sport, sa dau cu masina pe jos.

6 - Ia-ti un Audi nou ,daca doar asa crezi ca poti fi un om cu coloana vertebrala, si sa-ti spui parerea, chiar si la RAR.

7 - Te rog sa ma ignori pe acest forum.

8 - Vinde-ti BMW-ul cuiva care chiar isi doreste o masina de felul asta, si o va aduce la linia de plutire asa cum trebuie sa fie o masina, indiferent ca are 2 ani sau 20 de ani.

9 - Imi pare rau ca esti dezamagit de masina ta, cel mai bine ar fi sa revii la punctul 8.

10 - Te rog sa nu dai reply la acest post la meu, si nu care cumva sa0mi mai poluezi topicul

11 - Nu am nimic personal cu tine, nu te urasc si nu te iubesc, dar nu ma mai ataca nici pe mine si nici masina mea atata timp cat vorbesti aiurea si in necunostinta de cauza despre ambii.

La revedere

Doamne ce om e Bundy asta ... sincer va zic este ora aproape 2:00 si am citit topicul. in primul rand bundy asta scrie foarte mult si este greu de inteles ce vrea sa zica,eu stiu ca are o mare antipatie pt masina sa. in fine mai putin conteaza bundy/budy nu prea pot sa rentin nick-ul tau.

Frumoasa pisica, imi place ca este cat mai clasica si a iesit bine treaba aia la motor cu vopsitul. Am vazut pe topic pe cineva ,cika " Pacat ca nu e VANOS " ,sa zic asa cred ca au inebunit unii cu Vanos, ok inteleg E2 ,bla ... bla ... , rar , taxa inmatriculare ... Probabil ca multi nu stiu cum funtioneaza vanos-ul sau ce este Vanos *(distributie variabila) . Eu raman la parerea ca nu este o tragedie sau un "pacat" ca nu ai vanos pe un motor de 6 cil. Cel mai simpatic lucru care l-am auzit ca motor-ul cu Vanos are mai multi cai ,asta chiar m-a distrat :) .

Frumoasa masina, arata si mai bine acum exteriorul motorului dupa ce l-ai cosmetizat.

Vroiam sa te intreb unde ai facut ITP-ul si cat a costat?

La glucoza, si a costat 130 RON. Partea proasta e ca nu se fac programari, trebuie sa te duci de dimineata, cu cafea, tigari, senvisuri si rabdare.

treaba cu laudele celor de la R.A.R. o cred cu siguranta !!! si la mine s-a intamplat acest lucru (masina din 1989!). chiar merita laudata pisica asta !

Multam, apreciez.

Frumoasa masina, arata si mai bine acum exteriorul motorului dupa ce l-ai cosmetizat.

Vroiam sa te intreb unde ai facut ITP-ul si cat a costat?

La glucoza, si a costat 130 RON. Partea proasta e ca nu se fac programari, trebuie sa te duci de dimineata, cu cafea, tigari, senvisuri si rabdare.

treaba cu laudele celor de la R.A.R. o cred cu siguranta !!! si la mine s-a intamplat acest lucru (masina din 1989!). chiar merita laudata pisica asta !

Multam, apreciez.

eu cred ca ai impins ceva acolo...ca stiu sigur ca frana de mana nu prea tinea...atunci cand aveam treaba cu pitzipoancele ......era sa o ia la vale ....si era trasa frana...ce sa ii faci...prea multa zbenguiala :)

cat despre articulatii te cred ca au spus ca sunt beton...si inca ceva eu nu cred ca au scuturat masina cilindrii aia mai tare decat mine si pitzipoancele :)

:twoup: cat despre bogdy cred ca deja ii da sampania senzatii de greata si iritatie maxima cand vede un coupe impecabil....:()

Edited by xristian05

Astazi am montat cu Razvan angel eyes-urile. Am ales pe led-uri (deci nu ccfl), galben OEM. Nu e chiar galben, da putin spre portocaliu, dar imi place cum arata.

Evident, cu ocazia asta am curatat de era de curatat, si am reglat si farurile. O sa fac poze si cu ele aprinse.

post-20723-1267915789_thumb.jpg