Jump to content

Babuta mea...

ceaun

Recommended Posts

Vi s-a intamplat vreodata sa luati ceva care parca va era destinat voua???

Am sa va spun o mica povestioara legata de masinuta mea,asta ca sa prefatez descrierea...

In 2008 in aprilie am plecat in germania,"orbeste" cum ar zice unii sa iau neaparat un bmw.Am plecat 4 prieteni foarte buni si care toti vroiam masini.Vroiam un e39 si gasisem cateva pe net dar de fiecare data cand ajungeam la ele erau praf!In pozele de pe autoscout(unde am cautat) erau pozate in asa fel incat sa arate impecabil,dar la fata locului....dezastru.Ca sa nu o lungesc,dupa multe cautari am ajuns in hamburg la un dealer,un turcalete.Am vazut masina si mi-a placut pe loc cu toate ca eu vroiam seria 5,dar culmea ca exact asta nu era de vanzare,era masina patronului.Un 316i fabricatie 12-1999,inmatriculat in a 2-2000.Unu din prietenii care era cu mine zice:"ba eu ma tin de capul lui poate o vinde" si al naibii om,de la 3 cand am ajuns pana la 6 seara s-a tinut de capul aluia si pana la urma i-a vandut-o cu 6500 de euro.Tocamai masina care imi placea mie!!!A dat avans 200 de euro si urma ca a doua zii la 8 sa ne vedem acolo sa facem actele si sa o ia.Toate bune si frumoase si uite cum asteptam noi la ora 8 sa vina turcaletele sa deschida "bodega" sa luam masina.Ala lasase seara masina acolo si a plecat cu alta.Vine turcaletele,scoate ce avea prin masina(trasurica,scaun din ala de copil....etc),si i-o lasa prietenului asta al meu sa se uite la ea...Intre timp vine o platforma cu masini,intre care si un opel astra clasic (G) impecabil si destul de dotat pe care ma hotarasc sa-l iau si il scot la 3200 euro din 2000 masina.Vine unu si zice ca pentru 30 de euro in plus umbla el dupa acte si numere asa ca ne hotaram sa-i dam,intre timp noi mai testam masinile(ala bmw-ul si eu astra).Vine ala cu actele si surpriza:facuse din gresala actele pentru amandoua masinile pe nume meu! :) A inebunit prietenul asta al meu...Ma rog,pana la urma eu nu am mai luat opelul ca avea o buba(da banii de acte i-am pierdut :lol: ) si pe drumu de intoarcere am negociat cu el si pana la urma mi-a dat mie masina tocmai cand ma sunase sotia sa-mi ureze la multi ani ca era ziua mea,da eu cu atata invarteala am uitat.Prietenul asta si-a luat pana la urma un golf 4 din hanovra...Asa ca "Barbosu" de Sus sau soarta,ziceti-i cum vreti,a vrut ca masina asta sa fie a mea,luata din gresala pe numele meu si de ziua mea!!!Am familie si sincer nu sunt vitezoman deloc,asa ca 316i imi vine chiar perfect cu unele minusuri in dotari,da nu conteaza ca oricum e parte din familie acum...

Acum scuzati-mi descrierea plictisitoare si sa va prezint masinuta....

Are acum 175.000 km si cand am luat-o avea 137.000.A avut 2 proprietari,un mos nascut in 1929 :) ,si la care a fost masina cel mai mult si asta de la care am luat-o si care o avea de 6 luni...si care statea la vreo 2 km de unde avea autohausu,ca am fost pana la el acasa ca nu avea buletinu la el...Asa ca sunt mai mult decat sigur ca sunt km reali...

I-am mai schimbat eu cate ceva la interior da in rest cam asta e!

-i-am pus desupra brichetei locas din ala cu clapa ca la bricheta sa nu se mai vada locul ala gol....

-sub cotiera i-am pus locas din ala cu perdeluta

-dvd

-eleron portbagaj

-curios ca desi nu e cine stie ce dotata are senzori parcare,lumini de interior din alea pentru fiecare pasager in parte(nu stiu cum naibi le zice),boxe harman-kardon din fabrica...etc.

si poate or mai fii da am mai uitat... :)

post-10756-1261766378_thumb.jpg

Nu-mi plac : geamurile de pe spate gen oglindĂŁ, emblema de pe spate cu M, briz-brizu` de pe bord cu fumatu` interzis. Ăi-aÂş mai zice ceva Âşi de scaune dar cred cĂŁ Ăži-am spus destule :)

Maºina aratã bine, este frumoasã ºi ai putea pe viitor sã schimbi semnalele faÞã + lucasurile cu unele albe ...

BaftĂŁ ! :lol:

multam alex,chiar ajuta cate o critica ,dar emblema cu M era pe ea,aia cu fumatul am pus-o pentru ca atata timp cat eu nu fumez de ce sa se urce altul sa faca mizerie sau sa arda tapiteria(faza patita) si de obicei le cam sare in ochi la toti si renunta la tigara :) Stau la casa si mereu e cate ceva de facut prin curte asa ca am zis ca daca tot ma mai urc din cand in cand murdar macar sa am ceva,o husa,sa protejeze tapiteria....

Multam de aprecieri....Cat despre pret la inceputul lui 2008 cand nu era criza era chiar mic...Cd original chiar vreau sa iau,chiar am bagat un anunt la publicitate la noi,acum sa vedem....Cat despre jante vreau sa le iau pe astea...,da sunt tot pe 15' http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=69408&hl= Edited by ceaun