Jump to content

BMW E34 Consuma ULEI ! ! !

maryuschris

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pana la urma e normal sa consume ulei?

cam cat,dc mergi normal?

sau deloc?

eu am un 518i si mi-a consumat un litru si ceva si sunt aproape de schimb,e drept am mai dat in ea,pana mi-a taiat benzina

dar nu stiu dc e normal ca un motor BMW sa consume ulei

am bagat ulei ARAL 10W40

Edited by fanaticS5

nici a mea nu mai consuma, mai putin de 1l intre schimburi dupa ce am schimbat garnitura de capac chiulasa. Nici macar nu mai completez intre schimburi, nu e nevoie. Umblu cu 1l de ulei in portbagaj din septembrie. Inainte de operatiunea asta lua cam 2 l. Edited by DOMI

da. Daca merg finut cu ea cat de cat rar se duce peste 3k. E ciudata cutia asta, e extrem de lunga. La 160 am vreo 3000 de ture daca nu ma insel, la 140 cand ma infig in ea coboara 2 trepte...deci se duce in a treia....:) Altfel cand e loc merg destul de tare o tin in jur de 160-180 cu orele la drum lung...

a mea fiind si 525i nu tre sa trag cine stie ce de ea.. se misca bine :lol:

Edited by DOMI

da e normal sa manace ceva ulei. La e34 in manual scrie ca pana in 2l intre schimburi. Ce e peste 2 L inseamna ca ai o problema grava. Deci 1l si ceva cum ai tu avand in vedere si varsta e foarte bine.

schimb de ulei la cat? 5ooo, 10ooo, 25000 ??? km

• 3 weeks later...
Domnilor .... va marturisesc ca a mea nu consuma ulei ( daca ar fi consumat sigur observam ptr ca am fost foarte atent ), am facut schimbul acum 6000 km cu Castrol Magnatec Diesel 5W-40 B4 si vreau sa va spun ca e la nivel. Poate ca e diesel si nu am "fripto" peste 3500 ture .... ?

Salut am si eu un BMW E34 525i '94 recent cumparat ... are 230 de mii de km la bord in state ok sa zic asa necesita imbunatatiri ... dar prob care ma streseaza cel mai mult este ca , consuma mult ulei ... i-am schimbat recent garnitura de la capacul motorului am crezut ca imi pierde pe acolo ... este adevarat a incetat sa " consume asa mult " .... dar totusi daca o alerg ... de ex la prima ninsoare am fost la constitutiei si am omorat-o acolo circa 20 de min ... cam tare sa zic asa... in alea 20 de min ... a consumat aproape 1 L de ulei ... acum 2 zile am fost la tara sunt 60 de km dus 60 intors i-am dat de vreo 3 ori pana la limitare in treapta 5-a ... a consumat circa 300 grame de ulei. mi-a zis cineva ca asa consuma bmw daca o alergi rau... si vreau si eu alte pareri adica este normal sa consume asa mult ? .... are in ea Castrol magnatec 10w40.

Vezi valva pcv, daca e dusa , poate sa ia si un litru pe zi

E diferit la diesel - majoritatea nu mananca.

Parca am citit in TIS ca pt otto e normal pana la 0.7l / 10000 iar la "M" pana la 1litru , verific si revin.

si dieselul tot otto e

si dieselul tot otto e

Doar azi pana la ora 23:59, dupa aia revenim la Rudolf Diesel si la Nicolaus Otto, ok? :)

Eu daca as avea la TDS consum de 1litru la 1000 de km i-as da foc. Chiar si la stilul meu de mers tot nu as accepta. Am avut si masini pe benzina, aspirate si turbo si la fel, nu aveau consum de ulei. Accept un consum de 1-2 la un schimb (10kkm), altfel consider ca motorul are probleme de compresie. Doar masinile de concurs iau atata ulei in regim de curse sau masinile cu "120kkm" la bord. Si evident, cele cu probleme la motor.