Jump to content

Despre Folia de Carbon 3M (merita?)

Blaz3

Recommended Posts

Pai cum crezi ca va iesi folia de carbon care e neagra sau gri pe masina ta albastra? Like a hell! Dar daca tu vrei si te intereseaza sa nu ti se mai ciupeasca...go on. Trebuie sa ai mare grija la colantare. Apeleaza la cineva care stie sa faca asta.

Sau mai poti cauta autocolant la culoarea masinii daca vrei sa o protejezi doar. Carbonul se preteaza la masini negre sau gri nu la alte culori. Parerea mea.

• 2 weeks later...
dupa cum scrie si in topic m-am gandit sa imi pun folie de carbon 3M pe capota, am un e39 2001 si va rog sa imi spuneti care ar fi dezavantajele, daca exista sau daca se merita ! Multumesc !

Buna seara

Suntem aplicatori autorizati de folie protectie caroserie 3M si ca sa va raspund la intrebare chiar se merita.

Protejeaza caroseria de eventualele zgarieturi sau de efectele pietricelelor acumulate la viteza.

In general se aplica pe spoiler ,capota ,bara din fata causul manerelor,praguri portiere ....

dar de asemenea putem aplica pe suprafata dorita de dvs

S-o merita ea... insa la cum arata Octavia aia din poza de mai sus cu folia asta pe capota... daca era masina mea i-as da foc.

Sunt mai multe modalitati de protejare a capotei.

Asta fiind printre, daca nu cea mai scumpa...

Cu folie de protectie incolora, rezolvi treaba, pentru fiecare dintre noi e o problema ciupirea capotei..

S-o merita ea... insa la cum arata Octavia aia din poza de mai sus cu folia asta pe capota... daca era masina mea i-as da foc.

Sunt mai multe modalitati de protejare a capotei.

Asta fiind printre, daca nu cea mai scumpa...

Cu folie de protectie incolora, rezolvi treaba, pentru fiecare dintre noi e o problema ciupirea capotei..

La Expert detailing se aplica doar folie incolora si se aplica doar pe suprafata dorita

dupa cum scrie si in topic m-am gandit sa imi pun folie de carbon 3M pe capota, am un e39 2001 si va rog sa imi spuneti care ar fi dezavantajele, daca exista sau daca se merita ! Multumesc !

Buna seara

Suntem aplicatori autorizati de folie protectie caroserie 3M si ca sa va raspund la intrebare chiar se merita.

Protejeaza caroseria de eventualele zgarieturi sau de efectele pietricelelor acumulate la viteza.

In general se aplica pe spoiler ,capota ,bara din fata causul manerelor,praguri portiere ....

dar de asemenea putem aplica pe suprafata dorita de dvs

de unde sunteti ??? se face si interior (pt trimuri ) ?