Jump to content

jante tabla originale bmw pe 16''

Recommended Posts

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii.

• 2 weeks later...
anunt valabil

ne bucuram ca le tii.....sambata am cumparat un set de 16 cu anvelope de iarna Conti Winter SSR RunFlat 205/55/16 aproape noi la exact pretul de 150E....asa ca pacat ca nu ai acceptat oferta mea la 50..era exact valoare lor fara a face vreun compromis.

Esti spectacol deja. Si eu am cumparat un sony vaio cu 30 de euro, castana, nu gluma.

Revenind la topic, eu am dat 350 ron pe ele, isi merita fiecare leu, ale mele arata exact ca astea. cum sa vii cu 50 de euro la masa si dupa ce esti refuzat politicos, sa insisti intr-un fel nasol.

va multumesc,credeam ca problema este la mine,dar se poate vedea in topic ca am fost dispus la negocieri,am lasat la pret si sunt dispus la negocieri in limita bunului simt.stiu ce am de vanzare si cred ca este un pret real care a si fost confirmat de o persoana neutra.

in concluzie,jantele sunt inca de vanzare

Edited by crsti@n

anunt valabil

ne bucuram ca le tii.....sambata am cumparat un set de 16 cu anvelope de iarna Conti Winter SSR RunFlat 205/55/16 aproape noi la exact pretul de 150E....asa ca pacat ca nu ai acceptat oferta mea la 50..era exact valoare lor fara a face vreun compromis.

Esti spectacol deja. Si eu am cumparat un sony vaio cu 30 de euro, castana, nu gluma.

Revenind la topic, eu am dat 350 ron pe ele, isi merita fiecare leu, ale mele arata exact ca astea. cum sa vii cu 50 de euro la masa si dupa ce esti refuzat politicos, sa insisti intr-un fel nasol.

incercam sa evidentiez care e pretul real al unor jante BMW OEM TABLA fara nici o anvelopa.daca mai e cineva interesat de un astfel de pret de 50 E pt un set de roti fara anvelope pot sa dau nr de tel si sa se convinga ...sau daca le vrea cu anvelope de iarna tot contiwinter RUNFLAT mai are un set la 150 E...deci nu te arunca cu gura si ma face insistent nasol pt ca eu am vrut doar sa arat omului ca nu pot sa ii ofer eu...sau altii,... mai mult decat pretul real...si in plus de asta la orice dezmembrare mergi la 50 RON ti se ofera orice janta de tabla pe 16....va las pe voi sa faceti calculele "nasoale".si spor la vanzare...chiar si la pretul care il vrei.

eu cred ca deja exagerezi cu insistenta ta.apelez la un moderator sa te calmeze pt.ca esti off topic.

si in Germania le poti gasi la 1 euro sau donatie,nu inseamna ca 1 eur sau pe gratis sunt in toata europa,concluzie-daca tu ai gasit la 150 eur un set probabil la un ''adukau'' care le-a vandut separat fata de masina ce a adus-o si lui i-a iesit calculul bine la banii aia,nu inseamna ca stau peste tot locul jante la pret de nimic,iar ca sa te pronunti care este pretul real pe piata,ar trebui sa te invarti in bransa celor care vand asa ceva.

eu cu asta inchei si alta data te rog sa porti o conversatie pe PM nu sa umpli topicurile cu oferte insistente si comentarii ce chiar nu ne intereseaza.

eu cred ca deja exagerezi cu insistenta ta.apelez la un moderator sa te calmeze pt.ca esti off topic.

si in Germania le poti gasi la 1 euro sau donatie,nu inseamna ca 1 eur sau pe gratis sunt in toata europa,concluzie-daca tu ai gasit la 150 eur un set probabil la un ''adukau'' care le-a vandut separat fata de masina ce a adus-o si lui i-a iesit calculul bine la banii aia,nu inseamna ca stau peste tot locul jante la pret de nimic,iar ca sa te pronunti care este pretul real pe piata,ar trebui sa te invarti in bransa celor care vand asa ceva.

eu cu asta inchei si alta data te rog sa porti o conversatie pe PM nu sa umpli topicurile cu oferte insistente si comentarii ce chiar nu ne intereseaza.

asta inseamna sa vinzi un anumit produs pe un forum dedicat..daca nu vroiai comentarii privind pretul sau orice alt criteriu nu aveai decat sa le pui spre vanzare pe un site unde nu se accepta comentarii.bafta la vanzare.

Esti tu pe langa, ia la scurmat forumul, ai vazut vreun set mai jos de 300 ron?

Poate confunzi jantele pe 16 cu cele pe 15.

Sau poate iti doresti sa aduci in vedere faptul ca inca e criza.

ma intreb care e diferenta intre un pret cerut si cel oferit??? nu asta inseamna piata?nu asta inseamna libertatea la opinie????SAU NU ASTA INSEAMNA UN FORUM? ....SA SPUI LUCRURILOR PE NUME???? bine ca sunt eu pe langa si imi cumpar acelasi produs la un pret inferior fata de cel al unuia care vrea sa faca "avere" din cei 30-20 E care ii vrea in plus de ce i s-a oferit....si sincer te las pe tine sa "scurmi" unde vrei tu...si stai linistit ca te las sa ai ultimul cuvant in acest topic de "100E" ca doar nu o sa ii tin topicul omului la vedere prin sustinerile mele....acestea fiind spuse bafta la vanzare si sanatate ca e mai buna decat toate!!!

PS: Ma intreb si nu astept raspuns din partea nimanui...daca pretul cerut de om este unul real si bun DE CE NU S-AU VANDUT PANA ACUM?

Edited by xristian05

nu stiu de ce ma mai obosesc sa raspund,dar nu ma pot abtine cand vad ca tot tu esti cel indignat.

vad ca moderatorii nu intervin,uite ca ai libertate la opinii pe forum,insa pacat ca sunt fara interes.

in mod sigur nu se pune la mine problema sa fac averi uitandu-ma la sume de 20-30 eur,iar aici te contrarzici sigur,am si PM-urile schimbate in acest sens si las sa se traga concluzii.ti-am facut o oferta de 80 eur transport inclus,iar tu mi-ai raspuns ca mai mult de 50 eur cu transport inclus nu dai,deci eu ramaneam dupa oferta ta cu 20-30 eur.cred ca asta spune tot despre tine,iar daca nu te abtii sa mai raspunzi am sa scriu unui moderator sa ia atitudine,probabil nu a vazut niciunul din ei comentariile tale off-topic...

Edited by crsti@n

nu stiu de ce ma mai obosesc sa raspund,dar nu ma pot abtine cand vad ca tot tu esti cel indignat.

vad ca moderatorii nu intervin,uite ca ai libertate la opinii pe forum,insa pacat ca sunt fara interes.

in mod sigur nu se pune la mine problema sa fac averi uitandu-ma la sume de 20-30 eur,iar aici te contrarzici sigur,am si PM-urile schimbate in acest sens si las sa se traga concluzii.ti-am facut o oferta de 80 eur transport inclus,iar tu mi-ai raspuns ca mai mult de 50 eur cu transport inclus nu dai,deci eu ramaneam dupa oferta ta cu 20-30 eur.cred ca asta spune tot despre tine,iar daca nu te abtii sa mai raspunzi am sa scriu unui moderator sa ia atitudine,probabil nu a vazut niciunul din ei comentariile tale off-topic...

daca ai un bmw complet la 100e fa-i o oferta baiatului poate se linisteste sau poate face rost de bani pt piese la BMW

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.