Jump to content

Vand mansoane cusaturi M E36,E46

Guest mar33

Recommended Posts

Vand mansoane cusaturi M E36, setul costa 100 ron, schimbator si frana de mana, sunt din piele si mi le face un tapiter.

Pozele sunt de pe masina mea, dar o sa fac si unele in casa, sa se vada mai bine.

Nu includ plasticele, deci va trebui sa le pastrati pe ale voastre.

ATENTIE !!! Pielea este de o calitate exceptionala, moale, placuta la atingere.

0724.291.578 sau 0765.638.836 id mess: marian01anx

• 2 weeks later...

Mâine ajung ºi manºoanele pentru frâna de mânã. Rog pe cei interesaÞi sã mã contacteze telefonic sau pe messenger/mail .Pânã rãspund eu pe forum se vând piesele.

Setul este 120 ron (schimbãtor ºi frâna de mânã) sau separat:

50 ron - husã schimbãtor ºi 70 ron - husã frâna de mânã.

Trimit În Þarã prin Fan Curier sau Poºta Românã.

Tel: 0724.291.578 sau 0765.638.836

ID messenger: marian01anx

Pretul difera pentru ca are o piele mai buna, mai scumpa, dar oricum nu am decat masnoane schimbator la 50 lei. Pentru frana nu le-a mai trimis ca are o problema in familie, poate peste 2 sau 3 saptamani reusesc sa le iau. Edited by mar33

Mare risc iti dai seama ? Daca pierzi 50 ron?

Daca nu se potriveste mi-o trimiti inapoi si platesc eu transportul!

P.S. Nu vad de ce nu s-ar potrivi, dimensiunile sunt cam aceleasi, iar pielea este maleabila, ca doar nu e plastic.

poate ca au venit, dar tot nu inteleg de ce tii neaparat sa postezi inainte de 7 zile...

5.Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.

se inchide vreo 10 zile...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.