Jump to content

Vand 4 jante 16 tabla+anvelope iarna&vara

Recommended Posts

Vand 4 jante de tabla pe 16,are 2 anvelope de iarna dunlop winter sp stare foarte buna si 2 anvelope vara pirelli p 6000 stare foarte buna,dimensiuni 195 60 16 sau 195 65 16 nu stiu sigur trebuie sa ajung la masina si pt poze,nu am capace,pret 170 euro.

vreau anvelopele de vara daca te gandesti sa le dai separat. scapi mai usor asa de ele. am aceleasi cauciucuri pe fata si as mai lua 2.

As dori sa le vand impreuna, dar daca cineva doreste si restul, poate le dau si separat, multumesc.

iti dau 100 ron pe jante avand in vedere cat sunt de ruginite. daca te hotarasti eu si nu sunt strambe eu pot veni sa le iau fara nici o problema.

Nu se vand separat,multumesc. p.s. nu vrei sa imi dai 50 ron ca sunt si strambe si ruginite...

Edited by sacalul

iti dau 1000 de lei daca sunt strambe sa fii multumit!

eu doar am intrebat fara sa fac vreo ironie la cat de ruginite sunt si in ce hal arata. mai tre sa dai 2 mil sa le vopsesti sa arate cat de cat.

dar unde ai vazut tu janta ruginita...ca in pozele alea nu se vad jantele ruginite...ci discurile de frana si prezoanele

parerea mea

iti dau 1000 de lei daca sunt strambe sa fii multumit!

eu doar am intrebat fara sa fac vreo ironie la cat de ruginite sunt si in ce hal arata. mai tre sa dai 2 mil sa le vopsesti sa arate cat de cat.

dar unde ai vazut tu janta ruginita...ca in pozele alea nu se vad jantele ruginite...ci discurile de frana si prezoanele

parerea mea

Multumesc, jantele nu sunt ruginite sau strambe,in poze se vad discurile de frana si prezoanele ruginite.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.