Jump to content

intrerupri, smacituri

Recommended Posts

salut. este vorba de un e60 2.2i steptronic care de ceva timp cand rulez parca se ineaca pt scurt timp sau parca se intrerupe. de exemplu urca turatia la 3000 si pica la 2800 pt 1 secunda dupa care iar merge si iar face la fel. cand motorul e rece rar apare aceasta problema. nu tot timpul se intampla asta doar cand urc un deal sau o calc putin. am facut un test iar parametrii motrului sunt ok la fel si ai cutiei, a mai avut cineva astfel de probleme?

tocmai am facut testul si n-am probleme de genu. am avut masina la care era dus debitmetrul si reactiona altfel adica pica in cap cand o calcam pana in podea. in schimb aici se comporta altfel, ca si cum nu s-ar alimenta calumea, intrerupe pentru scrut timp dupa care merge si iar face la fel dar de tras trage bine. am mai auzit cateva pareri cum ca ar fi cutia si un schimb de ulei ar fi indicat. desi nu l-as schimba numai dupa ureche.

problema asta cred ca o am de vre-o 2 luni la inceput se simte foarte putin si parca numai in treapta 3 cand bagam pe manual. acum se tot accentueaza problema desi pe tester zice ca e ok totul. buji injectoare toate functioneaza in parametrii normali.

benzina bag din petrom si rompetrol. nu cred ca asta e problema. filtru de benzina e in pompa de bezina, iar cei de la bmw mi-au spus ca nu se schimba.

gandurile mele duc spre cutie ceea ce nu e de bine. ma gandeam ca cineva s-a mai confruntat cu problema asta si imi da un sfat. totusi poate lumea e plecata, poate aflu un raspuns la anu :)

sa aveti un an nou fericit si fara probeleme!

salut. este vorba de un e60 2.2i steptronic care de ceva timp cand rulez parca se ineaca pt scurt timp sau parca se intrerupe. de exemplu urca turatia la 3000 si pica la 2800 pt 1 secunda dupa care iar merge si iar face la fel. cand motorul e rece rar apare aceasta problema. nu tot timpul se intampla asta doar cand urc un deal sau o calc putin. am facut un test iar parametrii motrului sunt ok la fel si ai cutiei, a mai avut cineva astfel de probleme?

Poate schimba cutia aiurea, este greu sa iti dai seama numai dupa ce povestesti tu.Poate sa scada turatia din cauza motorului, sau poate sa scada deoarece cutia schimba viteza.Inclin sa cred ca este de la cutie deoarece se intampla numai cand urci un deal.Este posibil sa fie o problema de soft si cutia sa schimbe in mod repetat, superior/inferior.Incearca si tu la un service BMW.

pai am fot si nu apare nimic la diagnoza, cei de la AB imi recomanda sa imi schimb uleiul. am zis ca inainte de asta sa vad daca cineva nu a mai avut problema asta. nu as vrea sa il schimb doar ca il recomanda ei si defapt sa nu fie aia problema. iar daca asta nu e problema ei imi spun"noi doar v-am recomandat" nici nu sti ce sa faci in situatii dinastea. cei de la AB isi dau cu parerea iar tu tre sa schimbi piesele dupa parerea lor si tot asa, la fel pot sa fac si eu si pana la urma am sa schimb cutia:| Edited by jobyn