Jump to content

Bec pozitie (angel eyes) dreapta nu mai merge

ABK

Recommended Posts

Hello. Astazi am primit avertizare in iDrive ca becul de pozitie dreapta nu mai merge. Adica angel eyes de pe dreapta nu se mai aprind si astfel masina mea arata cam "chioara" :lol: Am facut un research pe net si am gasit un filmulet pe YT care arata cum se schimba

.

Din comentarii am vazut ca un singur bec este folosit pentru ambele inele/cercuri. E adevarat? In manual am vazut ca se face referire la becurile de pozitie in ambele socluri. A mai schimbat cineva? Chiar trebuie dat jos farul?

Cam care ar fi costul pentru un astfel de bec?

Un An Nou fericit! :)

...e un singur bec pe fiecare parte, iti recomand sa dai jos farul, altfel ai acces foarte greu la bec. Becul este bagat intr-o chestie de plastic cu oglinda (e ca si cum ar fi un spot, doar ca schimbi becul de la el). Se desface jumatate de tura parca si il poti scoate. Nu e foarte complicat, succes.

Pe piata se gaseste si "spotul" complet, cu tot cu bec (vreo 70 lei) dar tu cumpara doar becul (10 lei). Intreaba la magazinul de piese si ei iti vor da exact becul, in Vitan in targ este o firma de la care am luat eu...Vicsal parca ii zice.

Edited by Dizlpower

...e un singur bec pe fiecare parte, iti recomand sa dai jos farul, altfel ai acces foarte greu la bec. Becul este bagat intr-o chestie de plastic cu oglinda (e ca si cum ar fi un spot, doar ca schimbi becul de la el). Se desface jumatate de tura parca si il poti scoate. Nu e foarte complicat, succes.

Pe piata se gaseste si "spotul" complet, cu tot cu bec (vreo 70 lei) dar tu cumpara doar becul (10 lei). Intreaba la magazinul de piese si ei iti vor da exact becul, in Vitan in targ este o firma de la care am luat eu...Vicsal parca ii zice.

Care capac trebuie desfacut ca sa ajung la "angel eye"? Cel exterior sau cel interior spre "rinichi"?

salut mergi in targul vitan la magazinele de piese pentru masini straine dute cu talonul masinii si iti vor da exact ce iti trebuie acum depinde ce doresti spotul su totul sau doar becul te as sfatui sa cumperi doar becul scapi mai ieftin

am uitat daca nu te pricepi prea bine mergi la un electrician in sine nu este mare inginerie sa schimbi un bec dar practic ai grija sa nu faci vreo boacana pe la xenon daca ai??si maopera iti va lua un maxim 15/ 20 de lei si gasesti chiar in targul vitan ii intrebi pe baietii de unde cumperi becul