Jump to content

Buton blocare coborare geamuri spate

Recommended Posts

La multi ani tuturor!

Cine ma poate ajuta cu un buton ce blocare a geamurilor spate ( numai carcasa, ultimul, cel lung, de jos ). Mi s-au rupt aripioarele laterale de ghidare. Am cautat si la dezmambrarile din zona si nu am gasit, decat cu toata grila butoanelor de comanda a geamurilor.

Contra cost , bineinteles. Stiu ca e ceva micutz, dar imi trebuie pt caintra praf , apa si altele. Plus de alta, da nasol la ,,imagine,,

Ms anticipat.

Este vorba de cel de pe consola de control pentru geamurile electrice?

Eu am schimbat consola pentru cĂŁ era ciobitĂŁ marginea ei, dacĂŁ vrei Ăži-l dau eu, nu te costĂŁ nimic ĂŽn afara transportului.

Nu Âştiu ĂŽnsĂŁ cum se scoate fĂŁrĂŁ sĂŁ-l rup, poate-mi explici.

• 3 weeks later...

M-a ajutat Cipanzu cu toata consola pe care schimbase si nu se potriveste butonul( are alte ghidaje plus ca are un sistem de arcuri, nu e ca al meu , mai simplu) :) . Poate si din cauza anului masinii sau a consolei ( a mea are in plus butonul de rabatare electrica a olinzilor).

Deci cine ma poate ajuta cu butonul de blocare geamuri spate, il rog sa ma contacteze. Bmw-ul meu e E39 din 2000. Ms anticipat.

La multi ani tuturor!

Cine ma poate ajuta cu un buton ce blocare a geamurilor spate ( numai carcasa, ultimul, cel lung, de jos ). Mi s-au rupt aripioarele laterale de ghidare. Am cautat si la dezmambrarile din zona si nu am gasit, decat cu toata grila butoanelor de comanda a geamurilor.

Contra cost , bineinteles. Stiu ca e ceva micutz, dar imi trebuie pt caintra praf , apa si altele. Plus de alta, da nasol la ,,imagine,,

Ms anticipat.

• 3 weeks later...

Nimeni nu ma poate ajuta??? Sunt multi care dezmembreaza si vad ca...nimic. Nu vreau moka, platesc si posta, numai sa fie bun :lol:

M-a ajutat Cipanzu cu toata consola pe care schimbase si nu se potriveste butonul( are alte ghidaje plus ca are un sistem de arcuri, nu e ca al meu , mai simplu) :) . Poate si din cauza anului masinii sau a consolei ( a mea are in plus butonul de rabatare electrica a olinzilor).

Deci cine ma poate ajuta cu butonul de blocare geamuri spate, il rog sa ma contacteze. Bmw-ul meu e E39 din 2000. Ms anticipat.

La multi ani tuturor!

Ms anticipat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.