Jump to content

Reparare pe asigurare

Recommended Posts

Problema e in felul urmator: In vara(sfarsit de mai), la un sens giratoriu m-a agatat o 1310 in spoilerul din spate. Mi l-a zgariat din stanga pana pe la mijloc insa destul de usor. Am fost la asigurare, mi-a dat autorizatia de reparatie pe care scrie, citez, "Bara spate". Intentia mea este sa o revopsesc total(bara) insa as vrea sa stiu daca imi pot repara masina in Bucuresti, atat timp cat incidentul a avut loc in Iasi iar eu sant cu buletin, de asemenea, de Iasi. Lucrez insa in Bucuresti si mai dureaza pana imi iese viza de flotant. Din cate am inteles nu ar fi asta o problema. Asta unu la mana. Doi as vrea sa va intreb ce service-uri mi-ati recomanda care sa accepte polita. RCA-ul este la Asirom si din cate stiu au o reputatie buna la plata. Presupun ca ati mai avut experiente neplacute si cunoasteti cat de cat niste service-uri serioase, eventual autorizate BMW. Multumesc mult si un AN NOU fericit!

Ultima reparatie pe un RCA de la Asirom am facut-o chiar la AB. Nu au comentat nimic, doar ca mi-au platit dupa mai mult de 30 de zile, in urma unei reclamatii la CSA.

Nu conteaza orasul in care faci reparatia. Pentru siguranta e mai bine sa-i intrebi pe cei de la asigurare care sunt service-urile agreate si daca au decontare directa.

Ultima reparatie pe un RCA de la Asirom am facut-o chiar la AB. Nu au comentat nimic, doar ca mi-au platit dupa mai mult de 30 de zile, in urma unei reclamatii la CSA.

Nu conteaza orasul in care faci reparatia. Pentru siguranta e mai bine sa-i intrebi pe cei de la asigurare care sunt service-urile agreate si daca au decontare directa.

Am citit topicul tau...ceva cam neplacuta experienta. Ideea e ca la mine e vorba de o revopsire si cam atat...cel mult 2-3 cleme de inlocuit. Nu imi trebuie piese majore...sper. Inclusiv culoarea este una relativ simpla(Schwartz II). Am sa incerc la cateva service-uri sa vad daca accepta polita. Merci de sfaturi si link!

Multumesc mult Ciupanezu pentru recomandare. Am sa incerc la ei prima data!