Jump to content

nou venit....

iubitorul2006

Recommended Posts

Va salut pe toti si bine v-am gasit!

Va deranjez pentru un sfat.Dispun de niste bani,vreo 6500 euro,si vreau sa-mi iau un e46.Problema e ca nu stiu cam dupa ce sa ma uit...Ma refer cam ce an iau mai buna in banii astia,ce dotari ar fii bine sau ar trebui sa aibe....Chestii de genul.Asa ca daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi,eventual niste recomandari pentru niste masini ar fii super!Cum ziceam suma maxima este 6500 mai jos e bine mai sus nu am,si sa fie doar e46....Va multumesc anticipat si va doresc un an nou plin de bucurii si tot ce va doriti!

Trebuie sa iei in calcul si intretinerea masinii dupa cumparare, cati bani esti dispus sa mai bagi in ea si daca te tine cureaua. Probabil o sa iei una cu ceva km si va necesita cu timpul anumite reparatii mai scumpe sau mai ieftine. Si eu sunt adeptul la masini SH, in ultimii ani chiar diesel. Acuma vezi si tu ce te aranjeaza.

Si eu zic tot benzinar in 6 cilindri. Ulterior cumpararii poti schimba admisia cu una de E36 si castigi 10-15 cai... :)

Admisia de E36 e mai voluminoasa si astfel trage mai mult aer. Aer+benzina = mai multa putere...

Daca vrei un consum mai mic gandeste-te la un diesel dar intretinerea la diesel e mai costisitoare.

Nu vreau sa ma judecati gresit dar vin de pe un logan cumparat de nou si care mi-a lasat un gust foarte amar,asa ca indiferent ca e in 4 sau 6 cilindri sau ca e diesel sau benzina tot este cu mult peste conserva aia romaneasca...Iar ca fapt divers m-am uitat putin pe net si vorbind de un pret MEDIU(am specificat mediu nu in detaliu),piesele la bmw e46 sunt cam aceleasi ca la logan ca pret,poate putin mai mari,dar cu foarte putin.....Aici neluand in considerare multitudinea de piese sh pe care la logan nu le gasesti!E36 conider ca e cam vechi pentru ce caut eu,chiar daca mai sunt exemplare foarte frumoase...Asa ca tot la marca mea preferata de masini am ajuns! :) Daca vreunul dintre voi stie vreo masina buna in banii astia chiar il rog sa imi faca o recomandare,doar sa fie inmatriculata!Si ma interesa cam dupa ce dotari sa ma uit.....Oricum multumesc mult de ajutor si de sfaturi... Edited by iubitorul2006

Cu 6500 Euro se poate lua un E46 de 5500-6000 Euro, din diferenta pana la 6500 se pot schimba toate consumabilele(ulei, filtre). Ramane si o rezerva pentru mici defecte care pot sa apara dupa ce masina a fost cumparata si care nu au putut fi anticipate sau observate inaintea cumpararii (la drumurile de la noi cad repede bucsele de brat, merg schimbate preventiv termostatul,pompa de apa, vasul de expansiune si mai sunt si alte piese care sunt trecute drept "consumabile" la E46 - se gasesc informatii pe forum despre ele ).

Detaliile conteaza la cumpararea unei masini SH, de exemplu o anvelopa de dimensiune medie 225/50 R16 costa in medie aproximativ 100 de Euro, deci 400 de Euro se pot economisi daca masina are anvelope in stare cat mai buna.

OFF TOPIC:Ce varsta ai??? :)

ON TOPIC: Parerea mea este sa te gandesti bine inainte de a achizitiona un E46 de cati bani dispui sa "bagi" in masina dupa ce ai cumparat-o, o masina fara probleme nu vei gasi.. crede-ma ... din punct de vedere al intretinerii si al costurilor se recomanda benzinarele asta si daca mergi putini km pe luna....

pina la urma e vorba de senzatiile pe care ti le ofera masina

BENZINA !!!!!!!!!!

nu mai sta pe ginduri......

ce consun poate avea un 320 i ca pana la urma te gandesti si la asta ?

Departe de un 320D nu va fi, mai depinde si de stilul tau de condus... ĂŽntre 320I si 320 D nu sunt mari diferente la performanta....alegerea e a ta oricum !