Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

E90 325 i \ d 320d

Gully

Recommended Posts

Salutare si eu stau pe ganduri si ma chinui sa aleg intre E46 Coupe 325i si E92 325i si imi e greu sa fac alegerea din cauza a ce am gasit pe net despre motorul N52. http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=13504. Eu ma gandesc ca daca iau E46 pot lua unu un pic mai scump(intr-o stare mai buna) iar restul de bani pana la E92 ii pot pastra pentru eventualele probleme tehnice. Oricum din cate stiu motoarele si trasmisiile de pe E46 nu prea u probleme grave.

Am mai auzit si de probleme pe la coloana de directie.

Daca ai sa citesti tot topicul ai sa observi ca de problema asta se plang si cei cu motoare N45(320i,320si) N51 sau N52N(328i) si N54 adica 335i.Deci nu este o problema care poate aparea numai la N52(325i,330i).

Legat de 325d,acesta este mai greu cu fix 100kg decat 320d si 325i.325d-1600kg ;320d/325i-1500kg.

Dupa parerea mea 325d cu motor de 3.0l mi se pare total aiurea.

In fine... alt exemplu :

Daca lucianwrx si`a cumparat masina din Germania in ianuarie.2009 cu 15.300E cu totul(eu as zice mult prea ieftin pt acum 1 an) si nu a avut probleme cu masina , atunci in 2010 de ce un pret de 12-14.000 vi se pare prea putin ? :)

Pot sa atasez toate documentele din Germania, cand ii va veni vremea sa o schimb ii voi da viitorului proprietar toate documentele din Germania+chitante si tot ceea ce am cheltuit pe masina.

De aici am cumparat masina:

http://www.auto-gmbh.de/vehicles.html

wow. e fabulos/mega-extraordinar impozitul la 3000 : 900 ron.

@filip : vezi ca sunt 320d si la 15-16000, nu sunt toate pana in 12000.....si cred ca sintagma aia de pe autovit e destul de reala : "Un pret mic nu inseamna intotdeauna o afacere buna in acest domeniu ci in general tocmai invers !!! Inainte de a plati asigurati-va ca stiti ce si de unde cumparati! "

daca mergi pe ideea de a cumpara ce e mai ieftin, de obicei ajungi sa iei o masina de care fostul proprietar se chinuia sa scape....avand probabil niste motive sa faca asta.

zici ca ai vazut si la 10500 e90 320d......eu am vazut din 2005 la 20000.

impozitul se mareste cam cu 20%, la 3000 impozitul este 1100 lei ...

De ex. daca gasesti 320d de 2 ani cu putini km si garantie la un pret de 20-22.000e de ce sa nu gasesesti un 320d de 5 ani cu 130k km la vreo 12-14.000e?

ps: Eu nu ma refer la masinile din TARGUL AUTOVIT (Stiu ca majoritatea sunt tzepe si nu intentionez sa cumpar de acolo) , pe site`un autovit sunt si vanzatori privati si firme care aduc masini din Germania .

In fine... alt exemplu :

Daca lucianwrx si`a cumparat masina din Germania in ianuarie.2009 cu 15.300E cu totul(eu as zice mult prea ieftin pt acum 1 an) si nu a avut probleme cu masina , atunci in 2010 de ce un pret de 12-14.000 vi se pare prea putin ? :lol:

A si inca ceva ... daca la 13.000 masina are km dati inapoi si accidente, atunci astea la 11.000 vin fara motor? :)

alea la 11000 cred ca sunt samsarii mai putin calici :)

totusi , sa nu generalizam, nu toate masinile de pe autovit sunt masinai pregatite pentru vanzare, sau masini proaste.

sunt si masini de proprietar, masini ingrijiite si cu kilometri reali. treaba e ca aia nu le dau pe 12000, asta voiam sa zic, si nici nemtii nu dau masinile bune si cu kilometri putini atat de ieftin. in fine, fiecare cu mentalitatea lui. eu unul nu cred in pomeni ; am prieteni care au fost personal in germania dupa masini PENTRU UZ PROPRIU nu pentru vanzare, si nu au venit cu preturi cu mai mult de 1000 sub piata romaneasca(si ma refer la un pret mediu de 15000, nu la tepele de 12000 pe euro pentru un e90 rupt in 2), iar dupa plata taxei si a drumului, diferenta aia se anuleaza.

asa ca nici in germania nu trage neamtu de tine sa iti dea masina de 100000 km reali la 10000 de euro.masinile foarte dotate si cu km putini si reali in germania sunt mult mai scumpe decat la noi, in aceleasi conditii.

asa ca nici in germania nu trage neamtu de tine sa iti dea masina de 100000 km reali la 10000 de euro.masinile foarte dotate si cu km putini si reali in germania sunt mult mai scumpe decat la noi, in aceleasi conditii.

Ai mare dreptate. Uitativa de ex la E46Coupe 320i-325i sa vedeti ce preturi mari au niste masini din 2003-2004

Stau in DE de mai mult timp si stiu asta, insa multi nu inteleg asta si li se pare ca masinile bune se gasesc la orice colt si pe bani putini.

TOATE MASINILE BUNE SUNT VANATE DE TURCI SI DE RUSI CARE LE IAU SI APOI LE REVAND. Pentru ca pana aungi tu din Ro sa vezi masina deja au vazut-o cativa turci si au luat-o fii sigur.

Am eu un 325i de vanzare. Este e90. Daca te intereseaza mai multe detalii astept pm. Il am la vanzare si pe forum. Nu ma ocup cu asa ceva si exista chiar un topic din momentul in care asteptam sa plec in Germania sa il iau si pana l-am luat. Am povestit acolo tot. Asta se intampla acum 2ani jumate. Pretul de pe forum este discutabil. Il vand pt ca vreau sa imi iau un Porsche Cayenne Turbo sau Turbo S.

Am eu un 325i de vanzare. Este e90. Daca te intereseaza mai multe detalii astept pm. Il am la vanzare si pe forum. Nu ma ocup cu asa ceva si exista chiar un topic din momentul in care asteptam sa plec in Germania sa il iau si pana l-am luat. Am povestit acolo tot. Asta se intampla acum 2ani jumate. Pretul de pe forum este discutabil. Il vand pt ca vreau sa imi iau un Porsche Cayenne Turbo sau Turbo S.

@Changing: M`am uitat la masina ta, arata foarte bine si km putini, ti`as fi cumparat`o eu daca mai faceam rost de vreo 3000. Din pacate trebuie sa ma incadrez la un 320 din 2005 cu peste 100k km. Sper sa gasesc unul bun pe la 13.000.

@mihai20 si @EQUANT

As vrea sa va intreb daca Changing vinde 325i cu 68.000km xenon/ 2 perechi jante + multe dotari la 16.900 negociabil, de ce nu s`ar gasi si un 320d cu putin peste 100.000 km la un pret de ~13.000?

De ce ziceti ca trebuie sa fie bun doar daca costa peste 15.000 ? iar la 13.000 sa gasesc doar "avariate si reparate" "rupte in 2" sau "km dati inapoi"?

App: Masina cand o sa o cumpar o sa o duc la bavaria sa o puna pe calculator + ca ma duc cu un baiat sa o verifice in mers . Ce alte "chestii care sa nu se vada" ar putea sa aiba masina daca o verific?

@Changing: M`am uitat la masina ta, arata foarte bine si km putini, ti`as fi cumparat`o eu daca mai faceam rost de vreo 3000. Din pacate trebuie sa ma incadrez la un 320 din 2005 cu peste 100k km. Sper sa gasesc unul bun pe la 13.000.

@mihai20 si @EQUANT

As vrea sa va intreb daca Changing vinde 325i cu 68.000km xenon/ 2 perechi jante + multe dotari la 16.900 negociabil, de ce nu s`ar gasi si un 320d cu putin peste 100.000 km la un pret de ~13.000?

De ce ziceti ca trebuie sa fie bun doar daca costa peste 15.000 ? iar la 13.000 sa gasesc doar "avariate si reparate" "rupte in 2" sau "km dati inapoi"?

App: Masina cand o sa o cumpar o sa o duc la bavaria sa o puna pe calculator + ca ma duc cu un baiat sa o verifice in mers . Ce alte "chestii care sa nu se vada" ar putea sa aiba masina daca o verific?

Eu nu sunt genul care sa se targuiasca prea mult atunci cand imi doresc ceva. Si eu vreau acel Cayenne. Asa ca, daca te intereseaza, iti dau masina mea la 15.000 euro. dar mai jos, nu. Toata istoria acestei masini se afla pe acest forum in decursul a 2 ani jumate.

Si pt a-ti raspunde la intrebarea aia legata de preturi iti spun ca pe mine nu ma intereseaza sa tin de pret si de-aia o dau la banii astia. Eu nu traiesc din asta si imi permit sa pierd 2-3 mii sa spunem din pretul normal, pe cand aia care vand masini in targ din asta traiesc. Una peste alta ma duc si eu in targ in weekend :)

Uita-te pe mobile si vezi de unde incep preturile la masini similare cu a mea.

Edited by Changing

Eu nu sunt genul care sa se targuiasca prea mult atunci cand imi doresc ceva. Si eu vreau acel Cayenne. Asa ca, daca te intereseaza, iti dau masina mea la 15.000 euro. dar mai jos, nu. Toata istoria acestei masini se afla pe acest forum in decursul a 2 ani jumate.

Iti dai seama ca si eu imi doresc un 325 ca al tau pe benzina, dar cum sa i conving pe ai mei pentru inca 2000 avand in vedere ca mi`a fost destul de greu sa ajung la 13.000. :)

Oricum stai linistit ca sigur o dai cu 15.000, vb si cu Gully care a deschis topicul. Bafta multa la vanzare si sa te vedem cu Cayenne`ul cat mai repede. :)

ps: daca castig vreun turnament de poker strong zilele astea te sun. :lol:)

sfaturi magice nu exista, sa stie cineva exact la ce sa te uiti ca sa stii daca este teapa sau nu.

O am pe a mea de 2 ani jumatate, este din 08.2005, de un an resoftata si am schimbat turbina, la o luna dupa ce am luat-o, am mai schimbat fulia motor, curele si role, in rest revizii si atat.

Sunt foarte multumit de ea si ii cunosc limitele, sper sa ma tina mult si bine, sa am doar posibilitatea sa o fac, nefiind o masina ieftina de intretinut.

sfaturi magice nu exista, sa stie cineva exact la ce sa te uiti ca sa stii daca este teapa sau nu.

O am pe a mea de 2 ani jumatate, este din 08.2005, de un an resoftata si am schimbat turbina, la o luna dupa ce am luat-o, am mai schimbat fulia motor, curele si role, in rest revizii si atat.

Sunt foarte multumit de ea si ii cunosc limitele, sper sa ma tina mult si bine, sa am doar posibilitatea sa o fac, nefiind o masina ieftina de intretinut.

La cati km ai schimbat turbina?