Jump to content

Vand BMW E31, 850, 1993.

Claudiu BMW

Recommended Posts

Se vinde

BMW 850

AN: 1993

MOTOR: V12, 5000 cmc, 220 KW.

4 GEAMURI ELECTRICE;

OGLINZI ELECTRICE INCALZITE;

SERVO-DIRECTIE;

1 AIRBAG;

DUBLU CLIMATRONIC;

PILOT AUTOMAT;

COMPUTER BORD;

JANTE ALIAJ;

PROIECTOARE;

TAPISERIE PIELE;

INCHIDERE CENTRALIZATA

CAUCIUCURI NOI.

Ca stare generala masina este in stare buna.

Pentru a avea o masina perfecta, in viitorul apropiat, viitorul proprietar va trebui sa ii schimbe amortizoarele fata.

Si, ca la majoritatea coupeurilor, eterna problema cu geamurile fata. Cel de pe dreapta se inchide foarte bine, dar cel de pe stanga nu se inchide ca unul nou. Din cate am vazut, nu sta fix in macara, iar in momentul inchiderii, nu calca perfect sub cheder pe o portiune de ~6cm.

Masina are acte si numere de Italia cu ajutorul carora "se mai poate circula".

PRET: 4699 EURO.

Accept si variante cu BMW E39, tot asa, cu "acte valabile".

Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii si nelamuriri la nr: 0762654371

post-8566-1262510297_thumb.jpg

post-8566-1262510309_thumb.jpg

post-8566-1262510314_thumb.jpg

post-8566-1262510325_thumb.jpg

post-8566-1262510331_thumb.jpg

actele sunt ale masini, iar masina se poate inmatricula cu un "avocat bun" pe care trebuie sa il platesti cu aproximativ 2000 lei noi, iar impozitu se poate ocolii si ala dar dak va mai zic si asta s-ar supara altii mai mari pe mine :) , iar acuma sa va spun despre masina, am avut ocazia sa o conduc, motorul si cutia au nota 10 cu toate ca eu sunt extrem de pretentios. Edited by Stefan M

• 2 weeks later...
actele sunt ale masini, iar masina se poate inmatricula cu un "avocat bun" pe care trebuie sa il platesti cu aproximativ 2000 lei noi, iar impozitu se poate ocolii si ala dar dak va mai zic si asta s-ar supara altii mai mari pe mine :) , iar acuma sa va spun despre masina, am avut ocazia sa o conduc, motorul si cutia au nota 10 cu toate ca eu sunt extrem de pretentios.

si taxa si impozitul se poate evita inmatriculind masina pe o asociatie non profit sau nonguvernamentala

highlander: astea-s povesti, ca masina sa poata fi inmatriculata pe baza dehandicap, masina trebuie sa fie echipata pentru persoane cu handicap...

Cu smecherii nu si-o inmatriculeaza oricine...

Cu actele probabil ca asigurarea e doar ptr nea politist... in caz de accident apare ca nu-i valabila.. si tre sa-i inchizi gura la om cu bani ca sa nu afle si autoritatile de falsul din acte

Edited by Cristi.MD

highlander: astea-s povesti, ca masina sa poata fi inmatriculata pe baza dehandicap, masina trebuie sa fie echipata pentru persoane cu handicap...

Cu smecherii nu si-o inmatriculeaza oricine...

Cu actele probabil ca asigurarea e doar ptr nea politist... in caz de accident apare ca nu-i valabila.. si tre sa-i inchizi gura la om cu bani ca sa nu afle si autoritatile de falsul din acte

povesti adevarate! mai intreaba ! e foarte legal, nu e nici un fals in acte. nu tre sa umbli cu smecherii, trebuie sa stii sa ocolesti o lege care e de kc@+

Salut

Sant interesat de masina dar nu am cum sa bat drumul degeaba pana la TM asa ca as dori sa vad mai multe poze

Am inteles ca ai schimbat rotile de curand poate totusi le ai pe alea vechi si le pui inapoi si imi faci un pret mai bun

In legatura cu actele daca ajung cu ele pana in bucuresti sant multumit dar nu am chef sa dau spaga pe drum

Astept raspuns

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.