Jump to content

DEZMEMBRARI NUMAI BMW E36 COUPE/SEDAN !

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Faruri cu lupa e36 SEDAN din 96?

am faruri cu lupa dar din '94 BOSCH originale ,impecabile - 400 lei /setul.

ATENTIE: MASINILE SUNT CU VOLAN PE DREAPTA. FARURILE NU CORESPUND!!! FASCICOLUL DE LUMINA ORBESTE PE CEI DE PE SENSUL OPUS. VA PRINDE MILITIA SI RAMANETI FARA TALON.

Asa este. Din pacate nu prea am avut faruri la ele de anglia,pt ca una a fost in RAR si a mers cu faruri normale. AM faruri de vanzare ce provin de pe masini cu volan pe partea stanga. BAFTA !!

aveti grija ce cumparati de la el ca eu am cerut o clanta de dreapta si mia trimis una de stanga si a doua a trimiso de dreapta dar rupta si acum il doare la bascheti nu mai raspunde la pm

salut ! ti-am trimis manerul de pe partea dreapta,prin posta,manerul era intact,probabil ca din cauza transportului nu l-ai primit intreg . Asta e ultimu mesaj de la tine

"Quote:Originally Posted by bmw.7000

cum ma sa fie rupta ?

deci nici asta nu e buna ...

e rupta la fel ca a mea o sa iti trimit diseara niste poze sa vezi cum arata. "

Am asteptat poze,dar nu am primit nimica. Nu este nici o problema iti trimit alt maner,zilele astea. O zi buna !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.