Jump to content

vand jante MAM9 ALPINA style

Recommended Posts

vand un set de jante MAM9 ALPINA style (made in germany) 8jx18" et.20 cu cauciucuri fata: 235/40/18 dunlop SP Sport Maxx, spate: 245/40/18 Michelin PILOT SPORT PS2 cu profil cam 5mm,, o singura janta are doar cateva foarte mici zgariaturi, in rest sunt in stare perfecta

pret: 650 euro

0753631311/0762555088

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

isi merita banii, pacat ca nu-mi place modelul :)...

Corect mafioto, cele mai penibile gume SH de dimensiunile alea sunt in jurul sumei de 200 lei/bucata...

daca el vinde 4 jante + 4 gume la 2200 lei, eu zic ca e super bun pretul, ies janele in 300 euro..,jante pe 18"...

Edited by Cristi.MD

miam luat jante de 18 frate de M cu 11 mil imi pare rau

no comment..

isi merita banii, pacat ca nu-mi place modelul :)...

Corect mafioto, cele mai penibile gume SH de dimensiunile alea sunt in jurul sumei de 200 lei/bucata...

daca el vinde 4 jante + 4 gume la 2200 lei, eu zic ca e super bun pretul, ies janele in 300 euro..,jante pe 18"...

ai dreptate cristi, spui asa pt. ca tu sti despre ce este vorba

Mai bine spune-le baietilor ca jentile nu sint ALPINA si sint o firma oarecare din Germanya si au doar eticheta ALPINA si eu am fost interesat de jante si tot imi ascundeai sa imi spui ca NU sint originale,nu mi se pare corect din partea ta Edited by roscatu m3

Mai bine spune-le baietilor ca jentile nu sint ALPINA si sint o firma oarecare din Germanya si au doar eticheta ALPINA si eu am fost interesat de jante si tot imi ascundeai sa imi spui ca NU sint originale,nu mi se pare corect din partea ta

daca tu nu sti sa citesti, cum pot sa te ajut eu ?? scrie foarte clar MAM9 ALPINA STYLE :lol: si pe privat m-ai intrebat daca sunt originale si ti am spus ca sunt MAM 9 ALPINA STYLE.. :)

p.s: vrei alpina orignale la 550 euro ?????? daca ar fi fost originale, crezi ca m-ai fi pacalit cu 550 euro ?

Edited by ///MPower_5er

Aici este un forum si nu tirgul vitan sa pui acctipilde cu ALPINA si sa le vinzi ca atare si ele sint no name si nu incepe sa jicnesti, stiu ca esti deranjat de adevar dar sa pastram o limita !!!

noname :)?? nu avem ce sa discutam

p.s: mai ai piese defecte de trimis ??

Aici este un forum si nu tirgul vitan sa pui acctipilde cu ALPINA si sa le vinzi ca atare si ele sint no name si nu incepe sa jicnesti, stiu ca esti deranjat de adevar dar sa pastram o limita !!!

daca scrie in primul post cu majuscule ALPINA style e logic ca sunt replici, nu?

nu inteleg de unde ai luat tu ca sunt originale?

si eu am avut jante M6 style made in germany replici nu originale in schimb e un material foarte bun si rezistent

nu vreau sa fac reclama dar eu am fost multumit de ele ( nu am avut probleme de la gropi ).

bun pretul

bafta la vanzare

Edited by ahiile

• 2 weeks later...
Cu asa ceva. Apropo, merg pe e46 ? :)

scz. pt. intarziere, nu merg pe e46

am citit anuntul am dedus foarte usor ce vinzi si cum sunt rotile....trebuie doar sa fii un pic atent !!! bafta cu ele la vanzare

merci mult Alex, am incercat sa fiu cat mai clar, dar fiecare cu nivelul lui de a intelege :lol:

Salut.!

Te intereseaza cumva schimb cu acestea din poza??

BORBET A type pe 17/!

post-23068-1267362882_thumb.jpg

salut, da-mi mai multe detalii despre jante... cate prezoane, ET,J, ...etc.

ms.

Jantele de pe spate au J10 si fata J8,5 si au ET20, in 5 prezoane si merg pe E39 daca bine tin minte ca ai in poza.!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.