Jump to content

vand jante MAM9 ALPINA style

Recommended Posts

Cu asa ceva. Apropo, merg pe e46 ? :)

scz. pt. intarziere, nu merg pe e46

am citit anuntul am dedus foarte usor ce vinzi si cum sunt rotile....trebuie doar sa fii un pic atent !!! bafta cu ele la vanzare

merci mult Alex, am incercat sa fiu cat mai clar, dar fiecare cu nivelul lui de a intelege :lol:

Mai lasa caterincile astea proaste si ironiile vrei sa iti trimit PM in care te intreb CLAR daca jentile sint originale ALPINA si tu imi spui DA stiu ca te deranjaza comentariile mele dar spune clar ce vinzi nu ma minti ca nu este loc

am citit anuntul am dedus foarte usor ce vinzi si cum sunt rotile....trebuie doar sa fii un pic atent !!! bafta cu ele la vanzare

merci mult Alex, am incercat sa fiu cat mai clar, dar fiecare cu nivelul lui de a intelege :lol:

Mai lasa caterincile astea proaste si ironiile vrei sa iti trimit PM in care te intreb CLAR daca jentile sint originale ALPINA si tu imi spui DA stiu ca te deranjaza comentariile mele dar spune clar ce vinzi nu ma minti ca nu este loc

man, tu faci baza de tine! si da, arata ne si noua PM-ul in care am zis ca sunt MAM9 MADE IN GERMANY nu am zis ORIGINALE ALPINA... daca tu nu sti ce inseamna MAM, e problema ta...

Roscatule sincer nu ai dreptate,da-o dr... e scris in titlu mare ,intrebarea ta chiar nu avea rost !

Tu nu sti care a fost discutia pe PM asa ca nu iti da cu parerea

sa vede clar aici despre ce este vorba :)

messenger

Re:salut

Personal Message

///MPower_5er

View Member Profile

Add as Friend

Send Message

Add to PM block list

Forward PM

Find Member's Topics

Find Member's Posts Re:salut, 14/Feb/2010, 23:08

Membru

Group: Members

Member No.: 9.624

lasi jentile la 500e??

da

sint originale,cauciucurile in ce stare sint si latimea la jante este la fel,poze mai detaliate??

merci

da, sunt in stare f buna, 8j, sunt date jos de vara trecuta

si poate imi traduci si mie jargoanele tale locale ca aici in Buc nu se folosesc

messenger

Re:salut

Personal Message

///MPower_5er

View Member Profile

Add as Friend

Send Message

Add to PM block list

Forward PM

Find Member's Topics

Find Member's Posts Re:salut, 14/Feb/2010, 23:08

Membru

Group: Members

Member No.: 9.624

lasi jentile la 500e??

da

sint originale,cauciucurile in ce stare sint si latimea la jante este la fel,poze mai detaliate??

merci

da, sunt in stare f buna, 8j, sunt date jos de vara trecuta

si poate imi traduci si mie jargoanele tale locale ca aici in Buc nu se folosesc

ma refeream la originale MAM, ca un om normal care stie sa citeasca si are un nivel normal de intelegere, ar fi vazut de la inceput ca sunt MAM ALPINA STYLE.... (baza = caterinca) si termina cu copilariile.

p.s: sper sa intelegi ce am scris, daca nu...e problema ta!

merci mult Alex, am incercat sa fiu cat mai clar, dar fiecare cu nivelul lui de a intelege :)

Originale = originale MAM alpina style. ce este asa greu?

:lol:

Edited by ahiile

Salut.!

Te intereseaza cumva schimb cu acestea din poza??

BORBET A type pe 17/!

post-23068-1267362882_thumb.jpg

salut, da-mi mai multe detalii despre jante... cate prezoane, ET,J, ...etc.

ms.

Jantele de pe spate au J10 si fata J8,5 si au ET20, in 5 prezoane si merg pe E39 daca bine tin minte ca ai in poza.!

Nu ai mai dat nici un semn legat de jante.!!

Mai bine spune-le baietilor ca jentile nu sint ALPINA si sint o firma oarecare din Germanya si au doar eticheta ALPINA si eu am fost interesat de jante si tot imi ascundeai sa imi spui ca NU sint originale,nu mi se pare corect din partea ta

100% de acord... nu sunt Alpina ... dar omul a scris ca este AlÂşpina style...

Dar in frumushele...si cred ca sa fi fost Alpina originale, avea pret de 1000 EUR minimun...si daca nu gresesc Alpina nu face mai mici de R18

Edited by Djafar740d

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.