Jump to content

Cât de extravagant sau discret trebuie sã fie tuningul maºinii?

aleks

Recommended Posts

Am stat azi toatã ziua, de dimineaÞã, ºi am citit secÞiunea de tuning a forumului.

Primul lucru pe care l-am sesizat, ºi nu mi-a prea venit sã cred, a fost ca mulÞi din userii vechi (sau mai noi), deºi se vede cã sunt baieÞi deºtepÞi, culÞi, cu replici subtile sau remarci discrete ºi amuzante, când ajung pe secÞiunea de tuning devin grosolani ºi jignitori În rãspunsuri, agresivi cu userii care deschid (blasfemie!) topicuri referitoare la tuningul exterior si vin, În cel mai bun caz, cu stereotipul "nu fa tuning, ajunge pachetul de m ºi jantele de m", de parcã tuningul exterior ar Însemna doar schimbarea unei uniforme mai des Întâlnitã cu alta, deºi nu la fel de comunã, la fel de banalã În schimb.

Pentru cã mã mirã atitudinea extrem de defensivã a celor care posteazã, mã Întreb, ºi mai ales vã Întreb: cât de mult putem Împinge modificãrile pentru a nu cãdea În ridicol, ºi cât de discrete pot fi modificãrile pentru a fi totuºi vizibile.

Luãm În considerare doar varianta În care vrem sa ne modificãm maºina, ºi nu considerãm asta cea mai mare jignire posibilã, topicul ãsta este neindicat celor cum ar fi tatãl meu, ale cãrui prioritãÞi sunt cu siguranÞã altele.

Tuningul unei maÂşini trebuie fĂŁcut discret Âşi cu gust.

N-aÂş putea spune acelaÂşi lucru despre tine. :)

MulĂžumesc pentru jignire, totusi nu e ĂŽn ajutorul topicului si nici faptul ca ne dam cocosi nu ne face mai bine informaĂži. Bunul meu gust nu era subiectul topicului, nici lipsa mea de discretie, deÂşi nu Âştiu de unde reies cele douĂŁ caracteristici.

MĂŁ rog, aÂştept Âşi raspunsuri care sa conĂžinĂŁ motivaĂžii, nu doar sentinĂže stupide Âşi total nefolositoare.

Alex: Chill out.

ºi mai ales vã Întreb: cât de mult putem Împinge modificãrile pentru a nu cãdea În ridicol, ºi cât de discrete pot fi modificãrile pentru a fi totuºi vizibile.

Mie mi se pare o intrebare foarte buna si sunt curios sa vad ce raspuns se ofera.

Eu mai departe de clasicul kitt M nu prea indraznesc sa gandesc , nu am imaginatie si mi-ar fi frica ca stric masina.

Imi place ideea de tuning pe care o aplica americanii bmw-urilor , cat mai lasate , jante mari si aia e , marele tuning este sub capota. Nici nemtii nu le strica , aplica usoare evazari la aripi , rotile cocosate si cauciucul cat mai tras pe janta , lasate in cap , o cusca de protectie si ai succesul garantat :) .

Cam la asta ma ganesc cand aud de tuning.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.