Jump to content

Vand jante pe 16" originale BMW Styling 43 (pt e36 sau e46)

Recommended Posts

Jantele sunt in stare super buna, nelovite, nu sunt strambe sau sudate, nu bat.

Cauciucurile sunt Dunlop SP Sport 215/55/16 95W in stare ok.

Jantele sunt echilibrate.

7jx16H2 ET 47 - merg pe seria 3 -E36 si E46

Pret 320euro

0735552355 - Constanta

Sunt oferte la 160-200, care este ultimul pret?

Eu am vazut de tabla cu 100-150 E (cu si fara cauciucuri) si cu 200 E -jante aliaj model mai nasol si nu in stare f buna si fara cauciucuri. Asa ca....tu decizi. Daca te intereseaza poti sa dai un telefon sa afli ultimul pret, ca se mai negocieaza.

Eu am vandut cu 300 euro jante identice cu anvelope runflat Nokian de iarna rulate 2.000 km , impecabile.........

Asa ca trebuie sa te mai orientezi la pret :)

Eu le-am vandut cu 450 euro cu tot cu anvelope pirelli in stare buna.

Fiecare le vinde cu cat vrea.

Eu am vandut cu 300 euro jante identice cu anvelope runflat Nokian de iarna rulate 2.000 km , impecabile.........

Asa ca trebuie sa te mai orientezi la pret :)

Eu le-am vandut cu 450 euro cu tot cu anvelope pirelli in stare buna.

Fiecare le vinde cu cat vrea.

Atunci mai crestem pretul. :lol:

Iar eu am cumpĂŁrat aceste jante anul trecut cu 700RON ! ( fara anvelope ) si arata ok.

ce sa mai zic, fiecare isi vinde marfa cu pretul dorit.... Cine are noroc sa isi gaseasca la un pret mai mic...sa isi cumpere de acolo.

Eu am cerut 320 E negociabil cu tot cu cauciucuri si in plus nu trebuie decat sa le pui pe masina, fara sa le vopsesti sau sa le roluiesti sau mai stiu eu ce altceva.

Eu, asa cum a făcut si Brandex, am spus doar un preț. Adica cât am dat eu pe ele. Si nu e vorba de noroc, e vorba de a cauta si de a negocia.

Sunt jantele si anvelopele tale, si depinde de tine daca vrei sa le vinzi mai repede sau nu.

Edited by Viorel_2008BMW

Eu, asa cum a fĂŁcut si Brandex, am spus doar un preț. Adica cât am dat eu pe ele. Si nu e vorba de noroc, e vorba de a cauta si de a negocia.

Sunt jantele si anvelopele tale, si depinde de tine daca vrei sa le vinzi mai repede sau nu.

Acum sincer, cine este interesat de ele suna la telefon, nu negocieaza pe forum, cel putin eu asa as face daca ma intereseaza ceva.

• 2 weeks later...
Jantele sunt in stare super buna, nelovite, nu sunt strambe sau sudate, nu bat.

Cauciucurile sunt Dunlop SP Sport 215/55/16 95W in stare ok.

Jantele sunt echilibrate.

7jx16H2 ET 47 - merg pe seria 3 -E36 si E46

Pret 320euro

0735552355 - Constanta

Merg cumva si pe e90?? daca ma intereseaza fara gume daca le dai :)

merg

Mc de raspuns dar astept sa vad daca le da si fara gume :)

Fa-mi tu un pret fara gume (pe PM) si poate ti le dau cu totul. E pacat sa dau cauciucurile jos ca sunt si echilibrate, doar bune de pus pe masina. Si sincer nu prea mai am ce face cu cauciucurile ca eu am un e39 acum si am jante pe 15 la el.

ps. As putea sa le trimit la Bucuresti si fara costuri, am un amic care trimite marfa cu camioanele acolo si pot sa le trimit prin el. Daca iti plac le iei , daca nu, nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.