Jump to content

Vand kit urii xenon 200 ron Garantie

Recommended Posts

Ma intereseaza si pe mine un kit pentru E46, 2002, cu faruri simple (fara xenon). Vreau ceva care sa lumineze cat mai puternic, adik nu de imagine, ci cat mai folositor (cat mai alb)

Da-mi te rog un pret TOTAL (montaj inclus) si spune-mi cum putem rezolva in Bucuresti.

Merci.

Ma intereseaza si pe mine un kit pentru E46, 2002, cu faruri simple (fara xenon). Vreau ceva care sa lumineze cat mai puternic, adik nu de imagine, ci cat mai folositor (cat mai alb)

Da-mi te rog un pret TOTAL (montaj inclus) si spune-mi cum putem rezolva in Bucuresti.

Merci.

salut! pt E46 trebuie H7.cel de 4300k este cel mai ok se se vede super bine seara si pot sa ti aduc de 35w sau de 55w care bate destul de bine dar este cam deranjant la ochii.pretul este de 200 ron kitul + 50 montaj si in cazul in care nu doresti sa tai mufele de pe masina iti va trebui adaptoare care sunt 40 ron!

• 1 month later...
  • 1 month later...
nu stiu cat de serios e pentru ca mi sa ars un balast si nu mai raspunde la telefon,garantie mai am vreo 8 luni :)

stai putin ca probabil ai sunat odata de doua ori si nu am putut raspunde,asta insemna ce cineva este neserios??

spun mi ce problema ai si se poate rezolva.

multumesc

balasturi de 35w ai separat la vanzare daca da la ce pret??

da sigur. 1 buc 80 ron sau 2buc 150 ron

salut...pentru proiectoare de e46 nfl se potriveste vre-un kit? .. tin sa precizez ca becurile originale sunt hb4 cu soclu..sau asa ceva...?

salut. da se potriveste kitul cu tipul de bec HB4 care sunt din fabrica pe masina,pt proiectoate poti instala bec de 35w sau de 50w.multumesc

salut...pentru proiectoare de e46 nfl se potriveste vre-un kit? .. tin sa precizez ca becurile originale sunt hb4 cu soclu..sau asa ceva...?

salut.dar sigur se potriveste kit cu bec HB4 tipul becului de pe masina.pe proiectoare se poate monta si de 50w.multumesc

da se pot da si separat doar droserele. 1buc 80 ron iar 2buc 150 ron. multumesc

da se pot da si separat doar droserele. 1buc 80 ron iar 2buc 150 ron. multumesc

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
care mai sunt preturile ptr un kit de 55w hb4 6000k ? mai am nevoie de ceva adaptoare ca sa montez pe e36?

ce garantie au? unde se pot monta si cu cati bani?

merci

scuze pt intarziere. pretul este de 250 ron kit ul iar montajul intre 50 100 depinde de masina,multumesc pt interes

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...