Jump to content

vand NUMAR UNICAT posesorilor de BMW 525

Recommended Posts

cum?

Mergi la politie la inmatriculari si ti-l rezervi de maine dimineata :)

Insa cred ca e prea tarziu : Numarul B850CSI nu este disponibil la data de 04/01/2010 ora 22:50.

Exista si posibilitatea sa nu fie updatata baza de date drpciv . Deci mai bine te duci si vezi cu ochii tai :lol: poate faci o avere cu numarul ala .

Nu vreau sa fac avere, dar daca nu o sa am masina aia, macar numarul, masina este deja in plan pt primavara-vara.

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mi se pare dubios ca va mirati.. s-au vandut numere si cu zeci de mii in afara... 250 de euro petnru un numar chiar ok nu mi se pare mare branza.

Există cocalari şi parveniţi si ĂŽn alte ţări. :)

Edited by Ciupanezu

LicitĂŁm ? :)

http://media2.gruprc.ro/photo/thumbs/352_/102008/4eb010bb68f36e71589a72e11aa6d0bb.jpg

Pun la bataie asa: un kil de branza oaie (maturata, putin sarata Sibiu) si o punga de cafea Jacobs Verde :lol:

cine pluseaza ? :)

+ o sticla de pepsi la 2.5l

beat this :)

llllllllllooooooooooooolllllllllllllllll

cand oamenii se plictisesc incep sa scoata la vanzare cam tot ce se poate; maine poimaine am sa vad ca se va scrie aici .... imi vand rinichi, o parte din ficat, celule stern...vreau sa-mi cumpar bmw ..... :)

ÂŞi dacĂŁ nu scrie la numĂŁrul de ĂŽnmatriculare, lumea nu-Âşi dĂŁ seama ce e sau care-i faza? :)

PĂŁi mergi la Pipera Âşi rezervĂŁ-l dacĂŁ vrei neapĂŁrat.

Nu vad unde este taranismul la numarul asta?!?! Taranism este pui SEX, PZD, MUE, BOS, SEF etc. La fel poate fi considerat taranism si ca-ti pui numele (ION) sau initialele (numele prostilor pe toate gardurile, de ce trebuie sa stie lumea cum te cheama?). Ai BMW si daca ai la numar BMW, ce e rau in asta? Inteleg sa fii taran sa ai BMW 316i si sa pui sigla cu M3 pe el.

http://media2.gruprc.ro/photo/thumbs/352_/102008/4eb010bb68f36e71589a72e11aa6d0bb.jpg

Pun la bataie asa: un kil de branza oaie (maturata, putin sarata Sibiu) si o punga de cafea Jacobs Verde :lol:

+ Seminte Nutline la 500g :D

+ Seminte Nutline la 500g :D

+ 2 saci de nuci :)

LicitĂŁm ? :lol:

Pun la bataie asa: un kil de branza oaie (maturata, putin sarata Sibiu) si o punga de cafea Jacobs Verde :)

Plusez un pachet de tigari (cu filtru)

Pfff... ma distrugi...

Hmm, ok, mai arunc in schema un tub de Hemorzone (20% consumat) si un borcan de gogosari cu tzelina :)

Nu le vinzi separat...... Ma intereseaza... Tzelina si borcanul.

Inteleg sa fii taran sa ai BMW 316i si sa pui sigla cu M3 pe el.

cate din emblemele alea la 50 de ron cu ///M sau la 75ron cu ///M5 - 2buc (?!?!) le-ai vandut unor posesori de M ?

Sincer nu am vandut niciuna cu M, am dat-o cadou la misto unui prieten de ziua lui lipita pe o husa de volan de cacao si cele de M5 sunt pt bandouri de E39 M5.

dreq ca mi'o stricat piata cu pretul asta de dumping, 250 ieuro era pretul pt suta de grame + TVA, al dreq unicitae da B-22- bft, zbg, krl... astea nu-s unice ? nu se potrivesc la gauri? daca cereai vreo 10-20ooo erai considerat macar nebun, dar asa ai ramas undeva jos de tot pe scara evolutiei de la Homo Erectus incoace. Incearca pe dacia/loganclub ca poate pune careva botu'.

doar multi dintre noi stim ca majoritatea romanilor, care s-au imbogatit peste noapte, au facut-o doar din "specula"

ca a fost ea imobiliara, auto, gsm, etc etc.

este absolut imposibil sa ai un job cu un salariu decent si sa te apuci sa iti faci vila, masina, terenuri, sa arunci cu bani in dreapta si stanga.

asa ca romanul sub influenta unor factori pune mintea la contributie, producand ceva pentru a-si imbunatati existenta si conditia de viata.

pana la urma toti vrem asta.

fiecare cum poate, cum am mai zis, cu auto, imobiliare, SRL(nu intra neaparat la categoria specula), numere preferentiale(cazul de fata)

Nu prea vad nimic de condamnat: prost e ala care da nu care cere :)

Nu vad unde este taranismul la numarul asta?!?! Taranism este pui SEX, PZD, MUE, BOS, SEF etc. La fel poate fi considerat taranism si ca-ti pui numele (ION) sau initialele (numele prostilor pe toate gardurile, de ce trebuie sa stie lumea cum te cheama?). Ai BMW si daca ai la numar BMW, ce e rau in asta? Inteleg sa fii taran sa ai BMW 316i si sa pui sigla cu M3 pe el.

Simplu, e ţărănie să pui marca maşinii la număr pentru că astfel ĂŽncerci să ieşi ĂŽn evidenţă de parcă trăieşti pentru alţii nu pentru tine ĂŽnsuţi.

Oricum are embleme, scrie motorizarea pe capacul de portbagaj, de ce să mai scrie acelaşi lucru şi la număr?

Iniţialele nu au de ce să fie ţărăneşti pentru că nu are nimeni de unde să ştie ce ĂŽnseamnă acele litere.

Dacă ai BAV la număr şi pe tine te cheamă Bogdan Alexandru Vlad, ĂŽşi dă cineva seama cum te cheama? Nu, este o chestie banală, doar tu ştii ce ĂŽnseamnă acele litere.

Un număr tare era pe un M3 E46, avea la număr AMG LOL.

Ăsta e un număr amuzant.

Dar dacă avea M3 E46 la număr, ar fi fost o ţărănie.

Edited by Ciupanezu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.