Jump to content

Consum real X5 4.4i ?!

slacker

Recommended Posts

Si-a cumparat recent un cunoscut un X5 4.4i 2001.Din ce am inteles consumul mediu e undeva pe la 30% .Nu am mers cu masina , dar sper sa am ocazia sa fac un drum cu ea ,cred ca ai ceva senzatii cand conduci un X5 indiferent ca are 9 ani masina cand are motor de 4.4.. :)

sa fie asta consumul real ? :lol: nuprea bat eu la motoarele astea mari pe benzina,dar mi se pare mult 30% ..sau poate e posibil pt. ca e X5 ?..mai mare,mai greu, pt. ca e SUV ? :)

M-am uitat acum pe autovit ,mobile..preturile la X5 4.4i vechi sunt relativ mici,dar sunt curios cine cumpara masini atat de vechi cu motoare atat de mari ?

Care credeti ca este pretul corect pt. un X5 2001 4.4i ?

Eu as da maxim 6-7000 EURO.

Edited by slacker

Am mers si eu cu X5 4.4i facelift din 2005 si pot spune ca nu prea m-a impresionat motorul,greutatea mare (2200kg) diminueaza performantele dinamice;ori asteptarile mele erau prea mari dar mi s-a parut cam puturos pentru un V8 de 320cp.Consum 25-30% urban in Buc. si 16-17% afara.

Iar 2 la mana taxele te omoara,numai impozitul era vreo 30 de milioane/an,iar acum din 2010 va creste si mai mult.In rest ce sa zic....S-o stapaneasca sanatos! :)

Edited by THX-1

Daca te uiti pe mobile.de o sa vezi ceva x5 4.4i de italia cu gaz pe ele. Deci nu e neaparat o chestie romaneasca butelia de gaz.

Pe de alta parte, am vazut pe acelasi site, ieri, un porsche cayenne tot din italia cu gaz pe el. Deci se poate si la case mai mari :)

Deci se poate si la case mai mari :)

Nu cred cã vorbim de case mai mari ci mai degrabã de cei care se Întind mai mult decât le este plapuma ... sau bugetul. :lol:

La noi ĂŽncĂŁ funcĂžioneazĂŁ varianta ĂŽn care omu` stĂŁ ĂŽn chirie Âşi are super maÂşinĂŁ la scarĂŁ.

Deci se poate si la case mai mari :)

Nu cred cã vorbim de case mai mari ci mai degrabã de cei care se Întind mai mult decât le este plapuma ... sau bugetul. :lol:

La noi ĂŽncĂŁ funcĂžioneazĂŁ varianta ĂŽn care omu` stĂŁ ĂŽn chirie Âşi are super maÂşinĂŁ la scarĂŁ.

asa e romanu' mai sa moara vecinii de ce masina am eu, a fost si o emisiune la tv , era unu care avea 2 Rolls Royce si statea la bloc undeva prin berceni, dar cum e vorba pasiunea invinge ratiunea cam asta e.

legat de statul in chirie e relativa treaba LOL..:lol:

un patron de mare club de fitze in bucuresti sta in chirie...de ce ?...poate pt. ca e prea zgarcit ca sa-si cumpere un apartament si prefera sa stea in chirie ..ar putea sa-si cumpere la orice ora fara mare efort o locuinta..

eu am vazut intr-o familie urmatoarele masini :

tata X5 , baiat 1 seria 3 E46, baiat 2 un bmw mai vechi...

stau intr-o garsoniera :)

Conteaza ca stai in chirie ? Astea sunt aberatii .

Unul din cei mai bun prieteni ai mei este proprietar de cafenele in buc , are 5 AMG-uri in garaj si sta in chirie......ce-i drept intr-un penthouse la fantani dupa unirii spre casa poporului.

Nu il intereseaza asa mult casa . Numai noi romanii sunt avizi sa avem CASE , MULTE CASE , CAT MAI MULTE CASE .

Afara se practica foarte ca oamenii sau chiar intregi familii sa stea cu chirie......fiindca nu isi permit un credit. Care e problema ?

Niciuna . Problemele sunt la noi , cand sunt acrii strugurii ....... daca omu isi permite sa dea 1000-1500e chirie pe luna si sa aibe 5 AMG-uri si mai multe cafenele in buc cu siguranta noi comentan ca nu are casa lui.....credeti-ma : I SE RUPE DE CE SPUNEM NOI ! Pentru noi , strugurii sunt acrii !

P.S. Sa fim seriosi , cati din cei de aici de pe forum , daca maine ar castiga o suma mai mare de bani , un 50-70-100k euro si-ar cumpara un apartament cu 3 camere ? Aproape niciunul......dar cati si-ar cumpara un 5-er/7-er/M si s-ar distra de banii aia ? Majoritatea :)

nunu, nu cred ca era vb despre categoria asta de oameni, cred ca despre cei care stau in chirie intr-o garsoniera cu 200E sau au apartament 2 camere semidecomandat in periferie unde stau claie este gramada toata familia dar au masini de 50-60k Euro

am ramas uimit cand am ajuns intr-un cartier bucurestean (muncitoresc :) ) unde prin parcarile inguste dintre blocuri erau numai Suri noi, 911(e adevarat, ceva mai vechi), R8, si alte avioane :lol:

cu chirie poti sta si intr-o beliciune de casa (vila) sa platesti poate 10k/luna, asta nu inseamna ca e rusine sa ai masina scumpa daca stai in chirie

sunt multi care nu se leaga la cap cu o casa deoarece poate nu vor sa stea prea mult in bucuresti/rromania iar de o masina poti scapa mult mai repede, mai ales daca e in lizing

Unul din cei mai bun prieteni ai mei este proprietar de cafenele in buc , are 5 AMG-uri in garaj si sta in chirie......ce-i drept intr-un penthouse la fantani dupa unirii spre casa poporului.

Nu il intereseaza asa mult casa . Numai noi romanii sunt avizi sa avem CASE , MULTE CASE , CAT MAI MULTE CASE .

Afara se practica foarte ca oamenii sau chiar intregi familii sa stea cu chirie......fiindca nu isi permit un credit. Care e problema ?

Niciuna . Problemele sunt la noi , cand sunt acrii strugurii ....... daca omu isi permite sa dea 1000-1500e chirie pe luna si sa aibe 5 AMG-uri si mai multe cafenele in buc cu siguranta noi comentan ca nu are casa lui.....credeti-ma : I SE RUPE DE CE SPUNEM NOI ! Pentru noi , strugurii sunt acrii !

P.S. Sa fim seriosi , cati din cei de aici de pe forum , daca maine ar castiga o suma mai mare de bani , un 50-70-100k euro si-ar cumpara un apartament cu 3 camere ? Aproape niciunul......dar cati si-ar cumpara un 5-er/7-er/M si s-ar distra de banii aia ? Majoritatea :)

Smecheri din astia mai cunosc si eu si sunt niste ciocoflenderi in adevaratu sens al cuvantului.Iar faza cu 15 amg-uri e de coma.

Revenind la topic motoru ala asociat cu un SUV e o mare porcarie.Ai performante 0 cu un consum ridicol.De fapt ce rost isi are un motor de genu ala in vremurile acestea.

P.S. Sa fim seriosi , cati din cei de aici de pe forum , daca maine ar castiga o suma mai mare de bani , un 50-70-100k euro si-ar cumpara un apartament cu 3 camere ? Aproape niciunul......dar cati si-ar cumpara un 5-er/7-er/M si s-ar distra de banii aia ? Majoritatea :lol:

Contează, normal.

Dacă ai maşini de lux şi stai cu chirie sau la garsonieră, e penibil.

Oamenii aceia care nu-şi permit să-şi cumpere o casă nu au maşini de lux.

Un apartament de genul ăla costă 350 000 - 400 000 €, problema e că probabil nu-şi permite şi o astfel de casă alături de atâtea maşini şi investiţii, e mai simplu pentru el să stea cu chirie.

Mă rog, nu este o situaţie normală.

Eu mi-aş cumpăra o casă dacă aş câştiga o sumă mare de bani, valoarea unei case rămâne ĂŽn timp, o poţi ĂŽnchiria dacă nu vrei să stai ĂŽn ea şi astfel ai un venit sigur şi stabil.

Dacă dai 50-70 000 € pe o maşină, ĂŽn 3 ani pierzi mare parte din sumă, deci este o investiţie proastă.

Zicătoarea asta cu strugurii nu se aplică aici.

Nu, la românii parveniţi nu prea se cumpără case pentru că nu ieşi ĂŽn evidenţă cu o casă decât dacă ai peste 100 000 €, se preferă achiziţia de maşini, aşa se suferă pe mai puţini bani. :)

sunt niste ciocoflenderi in adevaratu sens al cuvantului.Iar faza cu 15 amg-uri e de coma.

+1

Revenind la topic motoru ala asociat cu un SUV e o mare porcarie.Ai performante 0 cu un consum ridicol.De fapt ce rost isi are un motor de genu ala in vremurile acestea.

Şi eu m-am tot gândit la chestia asta, SUV-urile cu motoare mari pe benzină sunt nişte inepţii ĂŽn cele mai multe cazuri.

Un SUV cu motor mare ĂŽşi pierde capacitatea offroad pentru că este dotat cu suspensii mai dure, iar un motor mare pe benzină pe un SUV foarte greu nu dă nu ştiu ce performanţe, prin urmare este o risipă.

Decât să iei un SUV cu motor imens, mai bine iei o maşină sport veritabilă sau un sedan sport şi un SUV/SAV diesel, mult mai practic şi economic.

Până la urmă, cu ce te ajută că un SUV are motor de nu ştiu câte sute de cai?

Doar pentru a arăta venitul, sunt maşini opulente şi atât.

Edited by Ciupanezu

Eu am mai zis pe undeva ca daca e ceva tipic romanesc e sa te uiti in curtea vecinului si sa te frece ce mananca, ce conduce ,ce casa are, cat da chirie cate curve aduce acasa. E treaba fiecaruia ce face si pe ce-si cheltuie banii .

poate ca un SUV nu merita cumparat cu un motor imens pe benzina si aici intra si X5 si in special SUV-urile facute de GM, insa un motor gen V12 Tdi cum e cel de pe Q7 (desi nu imi place modelul) nu as refuza asa usor :)

end offtopic

motorul de 4.4 de pe X5 va consuma minim limita extrema indicata de producator. oricum peste 30 urban

Edited by Piratu'