Jump to content

inchidere centralizata e36

mihai vigariu

Recommended Posts

Salut,

Deoarece iala de la usa soferului face figuri din cand in cand, iar cu inghetu asta si mai rau, m-am hotarat sa apelez la o inchidere centralizata. Am gasit diverse module universale cu cheie briceag, dar nu m-au incantat. Am vazut insa si urmatorul modul, nu stiu cum se numeste de cine e facut, am vazut doar ca ar fi dedicat modelului E36, ceea ce-mi trebuie mie. Anexez doau poze. Poate cineva sa-mi spuna daca are asa ceva instalat pe masina, daca e multumit de el sau nu, sau cei care au alte module, sa-mi dea informatii de unde le-au achizitionat si cum se numesc.

Citesc constant sectiune pt seria 3 si nu am retinut sa se mai fi purtat discutia asta, sper ca nu am deschis un topic in plus.

Numai bine.

Edited by mihai vigariu

Am modulul de inchider de prin mai-iunie, probleme la instalat nu au fost ca mi-a monatat-o un nene din domeniu(70ron), instructiunile sunt cam vagi, se gaseste de cumparat cu 200ron la auto zvon din baia mare sau satu mare. Am comandat pe net si trimisa prin curier.

Am modulul de inchider de prin mai-iunie, probleme la instalat nu au fost ca mi-a monatat-o un nene din domeniu(70ron), instructiunile sunt cam vagi, se gaseste de cumparat cu 200ron la auto zvon din baia mare sau satu mare. Am comandat pe net si trimisa prin curier.

Exact de acolo am luat si eu pentru un coleg de serviciu si am instalat-o in 4 ore (nu mai facusem asa ceva). I-am pus si actuator la portbagaj ca tot are buton pe cheie. Cand a vazut cum merge topaia de fericire.

Are aproape un an si merge ok.

Daca iti place sa surubaresti eu zic sa pui mana sa ti-o instalezi singur, nu e mare inginerie.

Schema cu care vine este minima, iar vanzatorul nu stie sau nu vrea sa-ti spuna nimic. Pe mine m-a ajutat un coleg de pe forum.

Daca ai nevoie iti pot explica mai multe.

Exact de acolo am luat si eu pentru un coleg de serviciu si am instalat-o in 4 ore (nu mai facusem asa ceva). I-am pus si actuator la portbagaj ca tot are buton pe cheie. Cand a vazut cum merge topaia de fericire.

Are aproape un an si merge ok.

Daca iti place sa surubaresti eu zic sa pui mana sa ti-o instalezi singur, nu e mare inginerie.

Schema cu care vine este minima, iar vanzatorul nu stie sau nu vrea sa-ti spuna nimic. Pe mine m-a ajutat un coleg de pe forum.

Daca ai nevoie iti pot explica mai multe.

nu inteleg cum vine treaba cu actuatorul la portbagaj. pai nu are by default? mie imi blocheaza si deblocheaza portbagajul odata cu toata masina atunci cand folosesc inchiderea centralizata. La ce te-ai referit tu?

nu inteleg cum vine treaba cu actuatorul la portbagaj. pai nu are by default? mie imi blocheaza si deblocheaza portbagajul odata cu toata masina atunci cand folosesc inchiderea centralizata. La ce te-ai referit tu?

Nu la toate. La a mea portbagaju nu se inchide/deschide cand inchid/deschis usa dar usile se inchid/deschid cu portbagaju.

nu stiu cum e cea inca-pro, dar cheile mele se vede pe ele ca nu sunt chiar de calitate, adica nu se rup, dar se vede diferenta fata de cea de e46 a fratelui. nici nu ma asteptam la mai mult. momentan sunt multumit, daca nu o sa mai mearga o sa o schimb.