Jump to content

Rezultat Dyno 328i e36

roco123

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dau eu de adresa lor si o pun in gps, ajung eu la Bucuresti, apoi postez rezultatul, fara interpretari, asa e mai bine.

Daca am 200 de cai, aia e.

daca am 250 de cai, aia e. :))

Eu am mare ĂŽncredere ĂŽn acel Dyno, este firma lui Sebastian Sandu, cel care are acel Subaru Impreza de +800 cp, are Âşi un M3 E92, face singur modificĂŁrile, Âştie ce spune.

Eu am mare ĂŽncredere ĂŽn acel Dyno, este firma lui Sebastian Sandu, cel care are acel Subaru Impreza de +800 cp, are şi un M3 E92, face singur modificările, ştie ce spune.

si cel de la care am luat eu masina :)

ON: probabil la 5600 rpm motorul are puterea maxima

Edited by io's

Si data trecuta mi-a zis ala, acolo e puterea maxima, la 4800. NU e acolo..

In primul test se vedea clar cum cuplul inca nu cazuse, deci era evident ca masina nu a fost turata pana la maxim.

Insa la al doilea test curba cuplului cade de tot, efectiv motorul nu avea cum sa mai urce in turatie dupa graficul pe care l-ai postat.

Am vazut si filmuletul, ceva nu se leaga. Singura explicatie a diferentei intre turatia indicata de turometru si cea indicata de stand ar fi ca ori standul, ori turometrul au mintit.

Mai degraba as avea incredere in stand, turatia este un parametru usor de masurat. Si pare si implauzibila puterea la care ai fi putut ajunge daca motorul ar mai fi fost capabil sa ajunga la 6500 rpm.

Turometru in nici un caz nu indica aiurea. Turatia de pe turometru e identica cu cea din softurile de diagnoza.

Si cand merg cu a 4-a la 6500 rpm, chiar am 200km/h, exact cum trebuie sa am cu o cutie zf, si grup raport 3.15.

Mie imi sta ralantiul la 650rpm, si pe turometru si pe orice alt aparat.

La 6700 rpm intra in limitare. crezi ca intra in limitare la 5600? povesti de adormit copii...

Turometru in nici un caz nu indica aiurea. Turatia de pe turometru e identica cu cea din softurile de diagnoza.

Si cand merg cu a 4-a la 6500 rpm, chiar am 200km/h, exact cum trebuie sa am cu o cutie zf, si grup raport 3.15.

Mie imi sta ralantiul la 650rpm, si pe turometru si pe orice alt aparat.

La 6700 rpm intra in limitare. crezi ca intra in limitare la 5600? povesti de adormit copii...

Subscriu...la fel si la e39, a4a la 6500 200km/h.