Jump to content

E46-mici secrete

zixx

Recommended Posts

Nu stiu nici eu sigur, dar oricum diferenta de 3 grade nu cred ca e chiar capat de tara. Verifica intai concentratia de antigel, sa nu fie prea mult. Sau poate se creeaza mai multa presiune pe instalatie din vreo cauza si creste temperatura, dar e putin probabil. Dar eu nu m-as alarma.

Daca nu-l schimbi la timp ce se poate intampla?ca eu nu l-am schimbat de cand am luat masina aproape 2 ani jumatate ...si imi tin franele stas...ar trebui sa il schimb?

lichidul de frana are prostul obicei de a colecta apa din condens, si cum apa nu se intelege cu circuitele de franare prea bine...de asta trebuie schimbat la 2 ani, probabil ca e important altfel nu ar fi pus contor de service lichid de frana pe BC :)

lichidul de frana are prostul obicei de a colecta apa din condens, si cum apa nu se intelege cu circuitele de franare prea bine...de asta trebuie schimbat la 2 ani, probabil ca e important altfel nu ar fi pus contor de service lichid de frana pe BC :)

Unde vezi acest contor pe OBC? Mai citisem pe undeva, dar nu mai stiu.

Cand pui cheia in contact tii apasat butonul din dreapta care reseteaza km de la jurnalier si o sa-ti apara un ceas si data la care trebuia sa faci inspectia la lichidul de frana.

sau din stg? la mine cel din stg reseteaza km

eu nu as vrea sa se inchida usile la plecarea din loc din 2 motive principale, ca sa spun asa:

1- nu vad cine ar deschide masina in mers iar cand vreau sa ies din masina sa trebuiasca sa fatai o inchidere centralizata de fiecare data

2- daca am parte de un accident in care salvarea mea ar tine de cat de repede pot iesii din masina sau scos de altii... prin prisma profesiei (medic ati) am vazut destule cazuri influentate nefericit de ''optiunea'' asta a alarmelor sau softurilor auto

cand simt nevoia sa ma ''baricadez'' apas butonul si gata, nu trebuie sa o faca automat

Daca ma intrebati de anumite lucruri din seria 3 E-46 poate le stiu.Asa ca cine vrea sa stie ceva sa scrie.Eu am sa incerc sa raspund dar numai cand am timp.

Pot sa tew intreb despre bmw-ul meu .320d e46 din 2005?

Intre 1800 si 2200 (~) cind este usor apasata acceleratie respectiv turata in viteza a II a - a III a , se detureaza(adica se reduce turatie motorului), dar foarte putin aproape insesizabil, ce crezi este de la epurator , debitmetru sau altceva?

Multumesc!

eu nu as vrea sa se inchida usile la plecarea din loc din 2 motive principale, ca sa spun asa:

1- nu vad cine ar deschide masina in mers iar cand vreau sa ies din masina sa trebuiasca sa fatai o inchidere centralizata de fiecare data

2- daca am parte de un accident in care salvarea mea ar tine de cat de repede pot iesii din masina sau scos de altii... prin prisma profesiei (medic ati) am vazut destule cazuri influentate nefericit de ''optiunea'' asta a alarmelor sau softurilor auto

cand simt nevoia sa ma ''baricadez'' apas butonul si gata, nu trebuie sa o faca automat

1. Nu se deschid toate uºile. Ca ºofer de exemplu dacã vrei sã cobori din maºinã tragi de 2 ori de maneta din interor de deschidere a uºii, iaru uºa se va deschide doar pe partea ta clelelalte vor rãmâne Închise.

2. DacĂŁ ai parte de un accident (Doamne fereÂşte) se poate sparge Âşi geamul ... cĂŁ nu-i blindat.

Fiecare face cum doreÂşte, eu o consider utilĂŁ. Sunt destule cazuri de furt din maÂşinĂŁ la semafor sau de frustraĂži ĂŽn trafic care vin la tine sĂŁ te scuipe ĂŽntre ochi pentru cine Âştie ce incident din trafic.

1. Nu se deschid toate uºile. Ca ºofer de exemplu dacã vrei sã cobori din maºinã tragi de 2 ori de maneta din interor de deschidere a uºii, iaru uºa se va deschide doar pe partea ta clelelalte vor rãmâne Închise.

2. DacĂŁ ai parte de un accident (Doamne fereÂşte) se poate sparge Âşi geamul ... cĂŁ nu-i blindat.

Fiecare face cum doreÂşte, eu o consider utilĂŁ. Sunt destule cazuri de furt din maÂşinĂŁ la semafor sau de frustraĂži ĂŽn trafic care vin la tine sĂŁ te scuipe ĂŽntre ochi pentru cine Âştie ce incident din trafic.

1. stiu asta, dar portbagajul nu se deschide, la fel si clapeta de la rezervor, plus ca daca nu esti obisnuit dupa ce ai tras odata tinzi sa impingi usa si surpriza. poate tu ca sofer te obisnuiesti, in schimb ceilalti pasageri nu, mai ales daca esti cu o fata va crede ca faci asta intentionat :twoup:. drept urmare nu folosesc functia decat manual atunci cand trebuie.

2. aici te contrazic radical. sper sa nu ajunga nici unu in situatia asta. geamul se sparge foarte greu daca nu ai ciocan special, iar daca e sa stai dupa pompieri sau salvare uneori esti ca si mort. ca sa nu spun ca pe geam e foarte greu sa scoti un om, iar oamenii care ar putea sa te scoata nu neaparat stiu sa deschida usa blocata pe interior.

eu cred ca aceasta optiune e by default off din motivele enumerate. scuze de off, dar poate a fost educativ intr-un fel

Dar functia asta de inchidere la plecare a usilor....normal ar fi ca la oprirea motorului sa se deblocheze automat...asa are un prieten de al meu la un audi 80...si nu mi s-ar parea normal sa ramana inchise....daca tot e functie din computer....ma gandesc ca cine a puso s-a gandit si sa le deschida....butonul manual e alta mancare de peste....eu personal nu am...dar daca as putea sa o activez as activa-o numai in cazul in care usile se deschid la oprirea motorului....

Dar functia asta de inchidere la plecare a usilor....normal ar fi ca la oprirea motorului sa se deblocheze automat...asa are un prieten de al meu la un audi 80...si nu mi s-ar parea normal sa ramana inchise....daca tot e functie din computer....ma gandesc ca cine a puso s-a gandit si sa le deschida....butonul manual e alta mancare de peste....eu personal nu am...dar daca as putea sa o activez as activa-o numai in cazul in care usile se deschid la oprirea motorului....

chiar si asa nu neaparat se vor deschide in cazul unui accident. cunosc mai multe cazuri... nefericite