Jump to content

E46-mici secrete

zixx

Recommended Posts

Valabil pentru E46 cu alarma OEM.

Daca se tine apasat pe butonul de deschidere a usilor cateva secunde,se vor deschide toate geamurile(dc. sunt electrice :) )

Ca sa inchidem geamurile,se apasa ...logic :bashwall: pe butonul de inchidere timp de cateva secunde!

Acelasi lucru se intampla si cu trapa.

Rezultatul poate fi obtinut si intorcand cheia spre dreapta sau spre stanga cateva secunde.

Valabil si pt E90 2006 . Am incercat acum ! <_< thanks

multumesc mult! vad in semnatura ta ca ai un 320i 170 cai! cum este motorul? ce probleme ai avut pana acuma?

cu respect!

Sa nu zic intr-un ceas rau, dar inafara de ulei si filtre, nu am umblat la motor.

6 cilindri rules, insa mi-as fi dorit un 325i.

cea mai de rahat chestie de la bmw este ca nu poti actiona spalatorii de faruri independent de spalatorii de parbriz

Intelegeti voi ca sunt un pic cam afumat <_<)

La fel este cam la toate masinile, stropitori de la far functioneaza numai atunci cand estre aprinsa lumina de intalnire si se actioneaza spalatorul parbriz.

Ideea e sa fie cat mai putine butoane. Probabil ca la audi poti sa speli farurile fara sa speli si parbrizul.

in 2009 audi la categoria masini uzuale ,de zi cu zi ,fara raceri (M si S-uri) , este mult peste bmw la multe capitole. <_<

Edited by POIUYT

Ideea e sa fie cat mai putine butoane. Probabil ca la audi poti sa speli farurile fara sa speli si parbrizul.

in 2009 audi la categoria masini uzuale ,de zi cu zi ,fara raceri (M si S-uri) , este mult peste bmw la multe capitole. <_<

Asta spui tu din perspectiva unui mare cunoscator auto "care esti" !

Asta spui tu din perspectiva unui mare cunoscator auto "care esti" !

Man, omul detine BMW si a ajuns la concluzia ca ii plac mai mult Audi-urile. Din perspectiva asta el apreciaza mai mult ergonomia, luxul si tehnologia Audi. Noi ca si colegi de forum trebuie sa-i respectam parerea. Unora le place abordarea Audi cu multe butoane puse peste tot in habitaclu, altora nu! Si eu personal as renunta la BMW(fie el si M3 sau M5) pentru un Ford Mustang, desi din perspectiva multora(si eu recunosc) este net inferior. Insa cand inima omului cere ceva ce poti face?! Isi va lua Audi, va trai zi de zi cu el asa cum a facut-o si cu 3ar-ul si apoi va putea cantari. Si pe mine ma deranja(au mai fost dispute pe topic-uri legate de aceasta comparatie) faptul ca de fiecare data el considera Audi-urile superioare si BMW-urile niste masini oarecare, desi in ochii multora nu avea dreptate. Insa asta este parerea lui, si repet, noi trebuie sa i-o respectam fie ca suntem sau nu de acord!

• Like 1

Asta banuiesc ca este parerea ta. Dar, totusi, o spui de parca, in anul respectiv, a strigat asa intr-o suflare, totata lumea "Audi peste BMW".

Dar, si mai important, nu inteleg postul tau. Eu am spus ca audi, masina cu bordul plin de butoane (atentie! nu zic ca e un lucru rau sau unul bun) poate are optiunea asta. Poate are un buton cu care speli doar farurile. Nu am mentionat nimic ca una din aceste 2 masini ar fi mai buna ca cealalta.

in 2009 audi la categoria masini uzuale ,de zi cu zi ,fara raceri (M si S-uri) , este mult peste bmw la multe capitole. :bashwall:

Asta banuiesc ca este parerea ta. Dar, totusi, o spui de parca, in anul respectiv, a strigat asa intr-o suflare, totata lumea "Audi peste BMW".

Dar, si mai important, nu inteleg postul tau. Eu am spus ca audi, masina cu bordul plin de butoane (atentie! nu zic ca e un lucru rau sau unul bun) poate are optiunea asta. Poate are un buton cu care speli doar farurile. Nu am mentionat nimic ca una din aceste 2 masini ar fi mai buna ca cealalta.

La cate butoane are Audi eu zic ca poti spala foecare far separat <_< :)

chiar poti aprinde dungile luminoase(gen angel-eyes) fara a avea pozitiile aprinse... :blink: :bashwall:

p.s. am incetat cu audi pe forum ,jur.... :unsure: (stiu eu mai bine ce si cum )

Edited by POIUYT

chiar poti aprinde dungile luminoase(gen angel-eyes) fara a avea pozitiile aprinse... :blink: :bashwall:

p.s. am incetat cu audi pe forum ,jur.... :unsure: (stiu eu mai bine ce si cum )

Sincer eu zic sa nu incetezi. Eu am ajuns sa apreciez criticile astea constructive. Fiecare are preferintele lui si este absolut normal. Daca ne-am inchina la un singur producator atunci am fi ignoranti si orbi. Acuma na daca multi se simti ofensati de aceste critici asta e. Atat timp cat criticile sunt sustinute de detalii tehnice si de mentiuni legate de propriile preferinte eu spun ca orice comparatie este absolut si total OK. Respectele mele domnu :blink: !

Edited by f1bogdan

AUDI va fi peste BMW cand isi va proiecta motoarele si platformele doar pentru ei si nu pentru intreg concernul VW-AUDI-SEAT ..... , si cand iti vei putea configura propriul AUDI cum vrea sufletelul tau si nu dupa clase de echipare. Doar atunci AUDI poate fi comparat cu BMW sau cu MERCEDES-BENZ.

P.S Vrei vechiul AUDI A4? iti iei SEAT EXEO. Vi se pare normal sa fie aceeasi masina cu acelasi interior si sa difere sigla si putin blocurile optice???

AUDI va fi peste BMW cand isi va proiecta motoarele si platformele doar pentru ei si nu pentru intreg concernul VW-AUDI-SEAT ..... , si cand iti vei putea configura propriul AUDI cum vrea sufletelul tau si nu dupa clase de echipare. Doar atunci AUDI poate fi comparat cu BMW sau cu MERCEDES-BENZ.

P.S Vrei vechiul AUDI A4? iti iei SEAT EXEO. Vi se pare normal sa fie aceeasi masina cu acelasi interior si sa difere sigla si putin blocurile optice???

Asta e politica lor. Eu de exemplu apreciez ca BMW-ul nu isi imparte piesele cu celelalte marci pe care le detine, Mini si Rolls. Cand a fost lansat Phantom-ul toata lumea se astepta sa fie un 7 mai mare si mai stralucitor, insa soc....nimic similar intre cele doua. Rolls-ul si-a pastrat linia britanica de design. Nici macar Mercedes nu s-a putut abtine sa nu bage niste piese de pe S pe Maybach. Chestia asta mi se pare ca tine de respectul fata de client iar din punctul asta de evedere BMW-ul si-a dovedit calitatile. Daca vreti putem deschide un topic ca sa nu facem offline-uri aici. Eu spun ca astfel de discutii sunt chiar binevenite atat timp cand exista respect(fata de ceilalti) in cuvintele scrise!

Eu apreciam foarte tare 330d de la bmw...insa acum audi a5 3.0tdi quattro este peste bmw 330xd e92... este diferenta mare 0-100...audi 5.9s ,bmw 6.5s...deci in 2009 audi pe partea de motor - si cai pusi pe asfalt,este peste bmw...la interior numai vorbim...e92 pe langa a5 nu se pot compara...

eu am ramas oarecum dezamagit de bmw...am mers si cu 330xd si cu a5 3.0tdi...au ambele 500nm cuplu bmw 231cai si audi 240cai....si totusi e diferenta mare intre masini...

Edited by POIUYT

Tu ti-ai format o parere clara pentru ca ai mers cu ele. Eu doar am citit "povestioara" asta si mi-a placut. Acum, nush cum o fi in realitate. Dar oricum, nu-mi bat acum capul, ca inca n-am bani pentru niciuna din ele. Edited by chriss

Eu doar am citit "povestioara" asta si mi-a placut.

EXACT ...asta stiam si eu,ma bazam mult pe acel reportaj ,l-am prins chiar la tv....d-aia a fost dezamagirea mai mare...se pare ca quattro a ramas tot quattro...in fine.

Edited by POIUYT

Eu apreciam foarte tare 330d de la bmw...insa acum audi a5 3.0tdi quattro este peste bmw 330xd e92... este diferenta mare 0-100...audi 5.9s ,bmw 6.5s...deci in 2009 audi pe partea de motor - si cai pusi pe asfalt,este peste bmw...la interior numai vorbim...e92 pe langa a5 nu se pot compara...

eu am ramas oarecum dezamagit de bmw...am mers si cu 330xd si cu a5 3.0tdi...au ambele 500nm cuplu bmw 231cai si audi 240cai....si totusi e diferenta mare intre masini...

se pare ca nu esti destul de bine informat. BMW 330xd are 0-100km/h in 5,9 s.

http://bmwccro.sprinx.net/(S(icdgw4453o5gc...8_datasheet.pdf

se pare ca nu esti destul de bine informat. BMW 330xd are 0-100km/h in 5,9 s.

http://bmwccro.sprinx.net/(S(icdgw4453o5gc...8_datasheet.pdf

si ca contra argument. <_<

http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=183227

Cred ca este mai important daca vrei sa verifici anumite date tehnice ale unui producator, sa le verifici pe siteul oficial nu pe diverse siteuri. Mie asa mi se pare normal. Scuze de off-topicul din ultimele posturi.

Daca e sa o luam logic...3ar vs a4, 5ar vs a6, atunci concurentul direct a lui a5 este 6-le nu 3ar-ul! Nu? Oricum, xd-ul vad ca are aceleasi performante la acceleratie pana la urma ca si a5-ul. La interior mie a5-ul nu-mi place...arata prea mult a Saab. Interioarele tin de gust. Nu am vazut nicaieri sa se spuna clar si raspicat ca la interior a5 este superior 3ar-ului E92 dpdv al calitatii materialelor. Ca design este alta mancare de peste! Tine de gusturi iar asta nu are rost sa le discutam atat timp cat gusturile noastre sunt diferite! Cat despre puterea pusa la roata(diferenta de 9 cai) eu spun ca BMW-ul ii papa din cauza sasiului mai bine echilibrat! Audi-ul are ceva mai multa putere insa eu spun ca la capitolul stabilitate e incontestat BMW-ul. Asa spun si eu de Vauxhall Vectra VXR care are 248 de cai insa volanul e pus de forma...dai stanga...masina tot inainte o ia. Eu vorbesc de BMW ca overall package ca este peste Audi.

Eu vorbesc de BMW ca overall package ca este peste Audi.

probabil ai dreptate.

ideea e urmatoarea...sa stie toate lumea...concurent direct al Bmw este Audi ...nu Mercedes...pe Mercedes il doare la basca de Bmw,nici nu il baga in seama... <_< (iar oamenii care cumpara Mercedes sunt din alta categorie, nu cumpara piese SH de exemplu)

p.s. am avut un client cu e39 cu nr de TR ,care mi-a cerut filtru de aer SH,ca el l-a tot suflat p-ala dupa masina ,dar s-a rupt....adica,cum frate...

Edited by POIUYT

Eu vorbesc de BMW ca overall package ca este peste Audi.

probabil ai dreptate.

ideea e urmatoarea...sa stie toate lumea...concurent direct al Bmw este Audi ...nu Mercedes...pe Mercedes il doare la basca de Bmw,nici nu il baga in seama... <_< (iar oamenii care cumpara Mercedes sunt din alta categorie, nu cumpara piese SH de exemplu)

p.s. am avut un client cu e39 cu nr de TR ,care mi-a cerut filtru de aer SH,ca el l-a tot suflat p-ala dupa masina ,dar s-a rupt....adica,cum frate...

In principal da...BMW si Audi ravnesc la aceeasi masa de oameni tineri si activi. Insa ceea ce ai spus tu este valabil exclusiv in Romania. In Germania sau America(ca tot am stat 4 luni acolo) nu ai sa vezi niciodata asa ceva. Dpdv al calitatii masinilor BMW si Audi sunt in concurenta directa cu Mercedes, insa cand vine vorba de clientela, obiectevele sunt intradevar altele. Dar daca la noi multi carpaci si rupti in dos dar cu figuri detin BMW-uri asta nu inseamna ca aceasta este clientela generala a companiei. Asa cum si multi rromi(sa fim politically correct cik) detin Mercedes-uri in minunata noastra tara, asta nu inseamna ca Mercedes este o masina destinata acestei categorii de oameni. Si la Mercedes(unde merg sa fac revizia la Smart) imi povesteau mecanicii despre detinatori de E-uri si CLS-uri care doreau piese conumabile de pe alte masini busite "Ca tot nu a apucat sa faca mult cu ea". Stiu iti vine greu sa crezi...dar asta este tara si marcile nu au nicio vina pentru oamenii care le doresc de ochii altora...vorba aia...Romania, the land of choice: Golan cu BMW, Cocalar cu Audi sau Tigan cu Mercedes...ce vrei sa fii?!