Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

o intrebare anvelope 316i e46

Recommended Posts

salut am gasit sa iau 2 anvelope goodyearfoarte bune profil v

ele sunt 225 55 16 iar pe stalpul masini scrie cel mai mare 225 50 16 ,acum vreau sa stiu daca are cineva pus 225 55 16 pe 316 in 4usi nonfacelift

astept parerile si opinile voastre ca sa ma conving.multumesc anticipat

Salut.

Eu mi-am pus in primavara pe E36 225/55/16 si imi agatza destul de tare... :) ,adica facea un zgomot foarte urat la denivelari...

Si de atunci m-am invatzat minte sa nu mai ''inovez''eu marimi si dimensiuni de cauciucuri si jante...(am avut noroc , ca a vrut sa mi le schimbe omu'de la care le luasem...)

De exemplu la primavara vreau sa ii cumpar 225/45(40)/16,ca oricum o sa arate mai bine ca 205'ul de acu,si o sa fie si mai stabila in curbe(SPER):lol:

Faci cum vrei,dar eu ti-am zis parerea mea,daca nu scrie p'acolo inseamna ca ceva nu e bine :)

BAFTA!

Salut.

Eu mi-am pus in primavara pe E36 225/55/16 si imi agatza destul de tare... :) ,adica facea un zgomot foarte urat la denivelari...

Si de atunci m-am invatzat minte sa nu mai ''inovez''eu marimi si dimensiuni de cauciucuri si jante...(am avut noroc , ca a vrut sa mi le schimbe omu'de la care le luasem...)

De exemplu la primavara vreau sa ii cumpar 225/45(40)/16,ca oricum o sa arate mai bine ca 205'ul de acu,si o sa fie si mai stabila in curbe(SPER):lol:

Faci cum vrei,dar eu ti-am zis parerea mea,daca nu scrie p'acolo inseamna ca ceva nu e bine :)

BAFTA!

nu te contrazic si o sa tin cont de parerea ta,dar poate la e46 o sa altceva...ti unde iti atingea fata sau spatele?

Pai eu am facut altfel:

Am luat doua pe spate 225/55/16 sa le incerc,sa vad daca nu agatza,ating...si pe fatza luasem 205/55/16.

Daca imi mergeau alea pe spate vroiam sa le pun pe toate 4 la fel,225/55/16,dar cand am vazut ca imi atinge spatele...m-am cam razgandit.

Plus de asta,chiar daca vroiam sa iau toate 4 pe 225/55/16 nu mai avea :lol:

Si din cate stiu eu,e mai bine sa fie toate 4 aceeasi dimensiune(chiar daca arata mult mai bine cu alea pe spate mai late...si la mine arata super fain cu alea spate mai late ca fatza...dar nah).

Eu ti-am zis ce am patit cu E36'ele meu,vorba ta,e posibil sa fie altfel la E46,chiar daca eu nu asi fi asa sigur de lucrul asta.

Sa postezi ce faci pana la urma ca sunt si eu curios :)

BFT!

ms mult,am luat anvelopele oricum:Derau prea bune sa le ratez.....daca era le schimbam

dar ce am mai intrebat si eu stanga dreapta merg puse si nu ating,ai zis si tu ca ai pe masina si m-am convins .multumesc mult

se poate inchide

• 3 years later...