Jump to content

reconditionare urs

Guest requin

Recommended Posts

Guest requin

M-am decis sa ma apuc sa desfac bucati ursuletzul meu si sa-l pun la punct asa cum trebuie, are cineva sfaturi? idei? sau a mai facut cineva asta?

inca nu stiu cu ce sa incep!

eu fac acelasi lucru cu rechinul meu

am dat comanda de aripi, o contraaripa (aia de pe dreapta nu o gasesc), praguri, tevi esapament fata, toba mijloc.

parerea mea este sa te apuci de tabla prima oara ca sa ai de ce sa te prinzi cu mecanica (asta daca ai probleme la tabla)

Guest requin
tabla ebuna, numai restu trebuie facut, vopsit, curatare totala, putin de lucru la motor, si farurile din imaginea de mai sus ca arata beton si stopurile :blink:

Guest requin
ok, am scos interiorul, scaune, bancheta, toata mocheta aia de pe podeaua masinii, alea alea si ma apuc de curatat si de ce mai trebuie, mai am inca o groaza dar... asta este... pasiunea e pasiune... maine pun poze cu progresul :blink:

Guest requin

am promis azi poze dar nu am apucat... de la 4 cand am iesit de la servici pana la 6 am spalat mocheta din interior, am facut curat si am mai pus la punct una alta si pana la 8 am demontat faruri si bari si... etc... :blink:

poze poate maine daca nu uit...

Guest requin
ufff, sper sa nu fi facut o greseala, mocheta din interior se spala cu ea pe masina, ca apoi e mult mai greu de pus la loc...

100652[/snapback]

nu e problema ca si asa trebuie sa scot TOT interiorul asa ca... egal :blink:

Guest requin

am fost azi la o firma sa-mi pun amplifu si condensatorul... de fapt am fost numa sa cableze ca daca tot e scos in mate interiorul era loc de lucrat si tras fire da ei au s-au apucat si sa prinda amplifu si cond. in suruburi... maine le dau jos... da macar e cablat tot si tre numa sa le reconectez...

PS scuze ca poza are 1.8 mega :)

PS>PS acuma mai tre sa cumpar un mp3 player cu anti-shock ca de la bass imi sare CD-u :blink:

post-665-1152037764_thumb.jpg

Edited by requin

Guest requin

pai 100 E am dat pe amplif (pe 2 Ohm cu legare bridged) scoate peste 500W, 100 E pe bass (pioneer de 600 rms) si cam inca 100 E pe condensator plus montat complet tot sistemul

deci cam 300 euro

asta fara boxele din masina (care daca vrei ceva bun te mai costa undeva la 100 E), eu am blaupunkt GT pe 15 sau 17

eu zic ca in 400 euro iti faci sistem de suna strada, in banii de i-am dat sunt f multumit de ce am in masina... cu volumul la jumate te da afara basu din masina

astea-s preturi de cluj...

Azi si eu am demontat scaune, (inafara de bancheta) si toata tapiteria din masina.. ca sa am acces la fire si sa o spal ca lumea... tapiteria ma refer, plus ca era unpic de rugina pe acolo si decat sa o nituiesc mai bine se sudeaza frumos... :)

Oricum.. inafara de problemele care le-am avut dupa tinichigerie nu am mai avut altele.. :) Cre ca masina mea arata ca a ta acum... pe interior :)

O sa trag eu firele ptr sistemul audio pe acolo... ca sa nu-mi mai dea aia tapiteria la o parte.. ca nu am cum sa o duc sa mi-o monteze acum cat e desfacuta toata.. nu de alta dar.. nu are rotile pe ea.. nimic.. doar caroserie si motor :D :blink:

Guest requin
Azi si eu am demontat scaune, (inafara de bancheta) si toata tapiteria din masina.. ca sa am acces la fire si sa o spal ca lumea... tapiteria ma refer, plus ca era unpic de rugina pe acolo si decat sa o nituiesc mai bine se sudeaza frumos...  :)

Oricum.. inafara de problemele care le-am avut dupa tinichigerie nu am mai avut altele.. :) Cre ca masina mea arata ca a ta acum... pe interior  :)

O sa trag eu firele ptr sistemul audio pe acolo... ca sa nu-mi mai dea aia tapiteria la o parte.. ca nu am cum sa o duc sa mi-o monteze acum cat e desfacuta toata.. nu de alta dar.. nu are rotile pe ea.. nimic.. doar caroserie si motor :D :blink:

100901[/snapback]

daca bagi amplif si/sau condensator si bass mare alea alea VEZI CE FIRE BAGI CA TRE SA FIE CAT ALEA DE PE BATERIE DE GROASE! altfel se incing si se arde plasticu de pe ele si SCURT!

crede-ma ca stiu pe pielicica proprie

Guest requin
:blink:) si eu care sper sa imi iau cu 500 316 :)) stiam ca astea sunt preturile...dar caut ceva mai jos!

100909[/snapback]

cu 500 ce ? 316 ce?

500 euro pe un urs? sau ce 500 316

supapa_jr cred ca nu prea sti piata.. diferentele de preturi intre rechin si urs sunt de aprox 300-500E max. Un urs de 1500E = rechin la 1200E :)

daca tu crezi ca poti lua un rechin cat de cat bun la 500E .... atunci keep dreaming... la fel pot zice si de un urs.. daca crezi ca-l poti lua la 1500E esti maestru.. :blink:

hmm...este o masina de prin 77-80 cat poti sa ceri mai ales ca majoritatea sunt in stare destul de proasta...Chiar...daca tot am ajuns la punctul asta....de unde se pot lua piese de E21 noi??doar informativ inca !

100968[/snapback]

ma in primul rand E28-ul e masina din 82. NU din 80 sau 77.. conteaza si anii astia in plus care i-ai pus tu :blink:

iar "majoritatea" nu sunt proaste ptr ca unii chiar au avut grija de ele.. iar probleme cu rugina nu-s cine stie ce la ele.. in 25 de ani.. n-au facut nici pe departe cat a facut o dacie in 3 ani...

si piese, ptr E21 noi iei doar la comanda din Germania.. alte modalitati nu... :)