Jump to content

E39 528i "violetul"

sax1987

Recommended Posts

urat urat rau interiorul....sa ai parte de el !!! vezi ca am gasit si consola centrala neagra....ca aia iti mai lipseste..,!!! sa ai parte de el ... :twoup:

Mersi mult !! Vorbim noi pe mess zilele astea despre consola si macarale :)

Am cam vazut vreo 4-5 interioare pana am ales pe asta!! Greu m-am decis dar am facut o alegere foarte buna zic eu!

Acum mai stau o luna sau doua si cumpar bara fata si spate M , mi-e frica de vopsitorie mai ales ca nu-s eu personal sa verific cum vopseste :twoup:

Ai PM cu pretul.

Edited by sax1987

• 1 month later...

Poze (facute de tatal meu )cu suspensia reglabila montata !!

Maine sau vineri sa cumpara macaralele electrice pentru spate ca sa renunt la manivele :twoup: si sper sa iau si bara fata de M pachet tot maine sau vineri daca totul merge bine.

http://img682.imageshack.us/img682/7550/p203301060710.jpg

http://img808.imageshack.us/img808/8707/p2032060710.jpg

http://img819.imageshack.us/img819/5839/p2031060710.jpg

http://img692.imageshack.us/img692/1654/p202101060710.jpg

• 2 weeks later...
S-o stapanesti sanatos! :) Deasemenea, cred ca pot sa iti multumesc in numele mai multor useri noi de pe forum pentru topicul cu tata urs :twoup: Nu am prins " vremurile bune de alta data" insa datorita unora ca tine, mai recuperam. :) Spor si multa bafta!

Trebuie sa multumim toti userului zeky pentru ca a pastrat PDF-urile cu topicul ! Daca cauti topicurile incepute de specimenul bogdyy vei vedea ca majoritatea sunt la fel de interesante. Eu doar fac "reclama "cu ajutorul semnaturii ! :twoup:

S-a cumparat saptamana trecuta bara fata M pachet ! Mai am nevoie de bara spate si eleroane .

Esti mare destept Sax,la 5-ar suspensii sport,iq cat ai?Daca specimene din astea intalnesti pe la seria 3 modele mai vechi iata ca si la 5-ar intalnesti asa ceva,incredibil,bine ca e ultimul bmw pt mine ca e pericol cu specimenele astea,in fine,masina este ok,are si airbag,nu ma asteptam, inseamna ca este performanta.....,plec dupa topicul acestui membru ca pur si simplu mi se face sila sa mai vad asa ceva,cum as bat joc de masini,ca daca ar tine-o 10 ani nu ar fi o problema dar daca ''creatia'' lui o vinde la altul sa se chinuie cu ea....,vb. un patit aici...

Mai psihopatule .......... boscheteaza in alta parte !!

'creatia'' lui o vinde la altul sa se chinuie cu ea....,vb. un patit aici...

Eu la cati bani am bagat si continui sa bag in ea (in look , nu in reparatii) nu o mai vand niciodata. Cand voi putea o voi tine ca a 2 a masina .

Edited by sax1987

Esti mare destept Sax,la 5-ar suspensii sport,iq cat ai?Daca specimene din astea intalnesti pe la seria 3 modele mai vechi iata ca si la 5-ar intalnesti asa ceva,incredibil,bine ca e ultimul bmw pt mine ca e pericol cu specimenele astea,in fine,masina este ok,are si airbag,nu ma asteptam, inseamna ca este performanta.....,plec dupa topicul acestui membru ca pur si simplu mi se face sila sa mai vad asa ceva,cum as bat joc de masini,ca daca ar tine-o 10 ani nu ar fi o problema dar daca ''creatia'' lui o vinde la altul sa se chinuie cu ea....,vb. un patit aici...

da...ce chestie nam stiut ca pe seria 5 sa interzis suspensia reglabila...ai mare dreptate , nu ai voie sa trantesti o masina decat dc are mai mult de 15 ani vechime...!!! mirosi a un pusti complexat de la 3 intersectiii , si toate semaforizate!!! am citit mituri cu tine ca esti de o prostie rara...dar chiar asa nas fi crezut!!! deci oameni buni care aveti suspensiie sport,reglabila etc si aveti 5,7 etc....NU AVETI IQQQQQQQQQ !!!!!!!!!! :twoup: :) :)

Ce destept esti tu mai inga,vezi ca explodezi de atata desteptaciune,materie cenusie sau....din aia ''maronie''?Pai ia-o logic...,pe un 5 merita o suspensie de m(daca vrei suspensie sport),atat,pt ca o asfel de suspensie sa pus din fabrica la modelele m de la seria 5,dar nu tot felul de suspensi sport,luate cine stie de unde,si in plus la un 5 indiferent ce modificari ai aduci la suspensie trebuie sa-i pastrezi minimum de confort,pt. ca,confortul si spatiul este unul din avantajele lui.

Ce destept esti tu mai inga,vezi ca explodezi de atata desteptaciune,materie cenusie sau....din aia ''maronie''?Pai ia-o logic...,pe un 5 merita o suspensie de m(daca vrei suspensie sport),atat,pt ca o asfel de suspensie sa pus din fabrica la modelele m de la seria 5,dar nu tot felul de suspensi sport,luate cine stie de unde,si in plus la un 5 indiferent ce modificari ai aduci la suspensie trebuie sa-i pastrezi minimum de confort,pt. ca,confortul si spatiul este unul din avantajele lui.

K...ma bucur ca am picat de acord amandoi ca sunt mult superior d.p.d.v. intelectual...bravo ai facut un pas in fata si vreau sa cred ca te afli p drumul cel bun , asa ca te rog concentreaza-te MAXIM la urmatorul tau post sa no dai in bara din nou !!!

Revenind la suspensie .... daca o suspensie de M nu iti satisface cerintele treci mai departe si iti iei o suspensie reglabila , PUNCT ! Cat desprea caliatatea suspensiei nu ma pot pronunta inca deoarece o am doar de aprox 2 ani....pana acum nu am avut prbl , deci e ok !

Nu va mai agitati cu specimenul asta de bogdyy ! N-are rost , tot va continua sa faca offtopic pe toate topicurile din acest forum si nimeni nu-i va zice nimic............... Omul e bolnav , stere critica !! Nu cred ca mai poate face nimeni nimic pentru el .

Acumsunt mai mult ca sigur ca e "protejat".

Daca vrea careva adresa lui de mail sa vada cu ce se ocupa individul sa imi lase un PM !

Replicile de M6 le-am dat la schimb pe jantele actuale imediat ce am cumparat masina . Nu mi-au placut .

Continui sa fac cumparaturi pentru masina :twoup: Trebuie sa ajunga acasa un eleron de luneta !! Mai am nevoie de bara spate pachet M si eleron bortbagaj .

Eleronul de luneta e acasa ! Incep sa se adune piese .... cand vin in tara am de montat o gramada de piese !!!!! Abia astept . :twoup: :) :)

Acum astept sa prind o bara spate M la pret OK si eleron portbagaj stil M . Mai am nevoie si de proiectoare pentru bara fata care cred ca le cumpar de aici .

• 5 weeks later...
Sunt curios cum va arata masina cand ajungi acasa:D ... Jante ai gasit ?

Eu deja imi fac planuri cu ce incep sa montez ........

Jante ar fii dar nu mai cheltui bani momentan !! Depinde cati bani voi avea la iarna daca cumpar sau nu altele anul asta .

M'am gandit sa vopsesc jantele mele electrostatic un gri mai inchis si sa repolishez buzele.

Luni sau marti cumpar bara spate si eleronul de portbagaj M . Mai am nevoie de proiectoare si de bandouri pentru bara spate .

da am inteles ca ai rezolvat de bara spate...! felicitari

Da , am vb cu Laurentiu si merge tatal meu maine sau marti dupa bara si trece si pe la tine dupa eleron. Va suna el inainte .

Cu jantele o lasam balta momentan ca iau bara care e prioritate mai mare :) plus ca merg la un concert in capatul celalalt al Spaniei la sf lunii si probabil voi cheltuii ceva bani :twoup:

Sunt curios cum va arata masina cand ajungi acasa:D ... Jante ai gasit ?

Eu deja imi fac planuri cu ce incep sa montez ........

Jante ar fii dar nu mai cheltui bani momentan !! Depinde cati bani voi avea la iarna daca cumpar sau nu altele anul asta .

M'am gandit sa vopsesc jantele mele electrostatic un gri mai inchis si sa repolishez buzele.

Luni sau marti cumpar bara spate si eleronul de portbagaj M . Mai am nevoie de proiectoare si de bandouri pentru bara spate .

da am inteles ca ai rezolvat de bara spate...! felicitari

Da , am vb cu Laurentiu si merge tatal meu maine sau marti dupa bara si trece si pe la tine dupa eleron. Va suna el inainte .

Cu jantele o lasam balta momentan ca iau bara care e prioritate mai mare :) plus ca merg la un concert in capatul celalalt al Spaniei la sf lunii si probabil voi cheltuii ceva bani :twoup:

da vb cu tatal tau ...sa facem intalnirea la garaj sa nu se plimbe prin tot orasul si de acolo sa ia si bara si eleronu ! vezi tu ...cum crezi ca e mai bine !

ps. jante nici eu nu miam gasit....

da vb cu tatal tau ...sa facem intalnirea la garaj sa nu se plimbe prin tot orasul si de acolo sa ia si bara si eleronu ! vezi tu ...cum crezi ca e mai bine !

ps. jante nici eu nu miam gasit....

Te suna el si stabiliti voi ce si cum, ii spun sa te sune pe tine primul si ii spui unde sa vina.

ce jante cautati voi aaaa :-? de nu le gasiti deloc... .. inga ale tale oricum sunt avioane :twoup: aveti 2 masini tipla aman2 !

Eu le'am gasit dar ma abtin momentan :)

plus ca merg la un concert in capatul celalalt al Spaniei la sf lunii si probabil voi cheltuii ceva bani  :)

Ce concert man?

Merg sa vad pe U2 in Sevilla pe data de 30 septembrie . Mergem aproape tot pesrsonalul restaurantului unde lucrez , inclusiv seful :(

Edited by sax1987