Jump to content

Vand OBC 4 (18 butoane)

Recommended Posts

OBC ul este luat de pe o masina cu 6cilindrii , pozele sunt reale imi cer scuze pentru felul cum se vad sunt facute cu un telefon mobil.

Vine impreuna cu mufele din spate ,si cele care intra in calculator si cele care intra in bord.Este in Engleza US.

Pret 100E.Fara off topic si rautati.

Tel.0767324182

mail. import.comenzi.usa@gmail.com

Precizez ca persoana de la care se va lua obc ul este doar de contact in paranteze este paralela cu electrica , mecanica , sau alte detalii ale masini , pentru alte informatii va rog sa folositi forumul.

fara suparare avand in vedere faptul ca nu are nici maneta si provine de pe un motor cu sase cil pretul este exagerat,si daca era luat de pe un motor in patru cil si era cu maneta era ceva dar asa mai gandeste-te la pret

Salut am si specificat fara rautati si asa mai departe , nu am la ce sa ma gandesc stiu ce vand , iar maneta nu a avut ca se vindea cu totul , si nu uita vand cu tot cu cablurile care intra in calc, si cluster, adica nu o sa mai faci retrofit doar pui cablurile si le legi in functie de masina.pretul ramane in picioare si fara off topicuri.90E este ultimul pret al OBC ului sa nu ne considere ca nu facem si bazar. Stima si multumesc anticipat pentru interes.

Edited by Antonio Kid

fara suparare avand in vedere faptul ca nu are nici maneta si provine de pe un motor cu sase cil pretul este exagerat,si daca era luat de pe un motor in patru cil si era cu maneta era ceva dar asa mai gandeste-te la pret

Salut am si specificat fara rautati si asa mai departe , nu am la ce sa ma gandesc stiu ce vand , iar maneta nu a avut ca se vindea cu totul , si nu uita vand cu tot cu cablurile care intra in calc, si cluster, adica nu o sa mai faci retrofit doar pui cablurile si le legi in functie de masina.pretul ramane in picioare si fara off topicuri.90E este ultimul pret al OBC ului sa nu ne considere ca nu facem si bazar. Stima si multumesc anticipat pentru i nteres.

ms frumos pt pm dar nu ma mai intereseaza,bafta la vanzare.stima

UP UP UP!! 90E.