Jump to content

Cumpar discuri frana, capeti bara, bielete.

Recommended Posts

In primul rand multumesc pentru raspunsul prompt.

Esti din bucuresti ? Ai magazin sau ceva sau pe ce baza sa-ti dau avans 30% ?

Disc fata = 300 lei, e vb de 1 disc sau ambele?

Placute fata 430, banuiesc ca ambele daca ai zis placute.

Disc spate 200 lei, 1 sau ambele ?

Bieleta directie + cap bara, 1 sau ambele.

Nu vreau sa te stresez dar vreau sa stiu exact sa-mi fac calculele cat ma costa si tot.

Multumesc.

disc frana fata - 260 lei/buc ATE

disc frana spate - 165 lei/buc ATE

placute frana fata - 215 lei ATE

placute frana spate - 270 lei ATE

bara directie ( cap bara+bieleta directie ) - 355 lei/buc LEMFORDER

preturile includ discount

livrare gartuita in Bucuresti; piesele pot fi livrate maine

Edited by claudiuBWR

am scris si in postul precedent: 300 lei/buc=adica per bucata,deci set discuri fata=600 lei;

placutele vin la set,bieleta+cap de bara=pe o parte(stanga de exemplu)=420 lei,daca vrei si dreapta mai adaugi 420 lei;

avansul mi-l poti da in mana (sect 5) sau in cont bancar,cum iti e mai usor sa te deplasezi

Ai dreptate ca ai scris /buc, oboseala te face sa nu mai vezi lucruri.

Fara suparare dar nu am obiceiul sa dau asa in jur de 600 lei avans fara nici o garantie, totusi traim in romania chiar daca tu probabil esti cinstit, altii nu sunt.

te inteleg,dar trebuie sa ma intelegi ca transportul din germania costa,daca eu aduc piesele si tu nu le mai cumperi raman cu ele fapt ce mi s-a intamplat;

e suficient avans si 300 lei daca te linisteste sau daca vrei iti pot oferta piese de producator la care nu se cere avans (lemforder etc)

Edited by grozadan

Am inteles, ok atunci o sa te contactez cat de curand, chestia este ca azi am fost la BMW pt schimb ulei si filtre si testul ala de drum si emisii care mi-a aparut in bord si o zis ala ca e ok acuma dar in curand trebuie sa schimb toate astea ce am scris mai sus. Si asta m-a cam pus pe ganduri, adica ok, discurile de frana cu placutele mi se pare ca imi scrie si in bord ca mai am cateva mii dar capetii de bara si bieletele ? Am totusi doar 37.000 km, mi se pare putin absurd, nu stiu.

Daca ai asa multa experienta cu piese originale bmw poate ai putea sa-mi recomanzi si un service bun cu care ai multa experienta pt aceste schimburi.

Ok, pai am toate informatiile de care am nevoie si 100% o sa iau de la tine mai ales diferenta de pret fata de ce mi-au zis la BMW si plus experienta pe care o ai in vanzari pe acest forum.

Asa dupa parerea ta, ti se pare normal sa schimbi capeti de bara si bielete ? la 37.000? Stiu ca drumurile noastre sunt cum sunt si faptul ca am jante mari cu gume cu talon mic nu ajuta dar totusi, la 37.000 mi se pare cam repede. Ca sa nu mai zic ca a spus ca am si joc in caseta.