Jump to content

vand bari rigidizare intre amortizoare fata ( strut bar )

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da . m auit imediat s avad daca mai am si pt 320d

da , mai am una singura 320d ( 50 euro / 200 ron ) . mai erau doua dar tot de pe forum a luat o careva sapt trecuta sambata . m a sunat , a venit la fix .

Edited by 69FLR

da . m auit imediat s avad daca mai am si pt 320d

da , mai am una singura 320d ( 50 euro / 200 ron ) . mai erau doua dar tot de pe forum a luat o careva sapt trecuta sambata . m a sunat , a venit la fix .

Esti din bucuresti?? daca da pe unde ne putem intalni :twoup:

pentru cei din buc , oferta la ultima bara de rigidizare de pe stoc 180 ron , pt bmw e30 , orice motorizare . valabil azi si maine pana la ora 2 . dupa care oferta este valabila tot wk pt cei din c ta :twoup:

aceiasi oferta pentru BMW e36 M43

cele de M40 bmw e36 si BMW e46 - 4 cil benzina- 150 ron .

pentru cei din buc , oferta la ultima bara de rigidizare de pe stoc 180 ron , pt bmw e30 , orice motorizare . valabil azi si maine pana la ora 2 . dupa care oferta este valabila tot wk pt cei din c ta :twoup:

aceiasi oferta pentru BMW e36 M43

cele de M40 bmw e36 si BMW e46 - 4 cil benzina- 150 ron .

am un e36 coupe din 94 318is.iti poti da bara de rigidizare la 150ron?

toate acelasi pret - 50 euro / 200 ron .

p.s. pt e 36 difera in functie de motorizari :

4 cil si anume M43

4 cil si anume M40 ( se poate monta si pe M42 418 is dar cu modificare la suportul de bobine . tre lasat mai jos pt a nu atinge )

6 cil si anume M50 - M52

cand inchizi capota nu atinge in bara la m42 e36 ???suportu de la bobine se modifica usor nu este o problema :twoup:

Edited by spanac

da. 200 ron . speciala e46 320d

Intreb pentru ca am mai luat la un moment dat ceva similar, specificat ca fiind compatibila cu e46 320d fl, si singurul mod in care s-a putut monta (la Contempo Bv s-a pus, la una dintre "vizitele" pe care le-am facut), a fost dupa cum se vede in poza :) :twoup:

post-10772-1276528412_thumb.jpg

Si chiar si asa s-a dovedit ca atingea in capota si in busonul de la ulei... deci a zburat destul de repede. :(

Inteleg ca nu as putea avea aceleasi probleme, nu? :)

pai ti au dat o gresit

ti au dat de 4 pistoane , banuiesc ca nu le ais pus ca e diesel .

la diesel 320 d NFL sau FL , nu conteaza este aceiasi cu cea de 6 cilindrii benzina .

vinde o cuiva care are 4 pistoane benzina si daca vrei iti pot vinde una speciala pt 320 d .

cand ai luat o , ce cod avea pe ea ? zi mi asta si ti zic daca a fost o eroare sau nu .

din poza pare cea de 4 cil , nu cea de 6 care i tot una cu cea de 320 diesel .

in poza , prima este de 4 cil benzina , iar cea din dreapta de 6 cil beznina si de diesel .

post-31168-1276535831_thumb.jpg

post-31168-1276535847_thumb.jpg

Edited by 69FLR

deci de 4 cil benzina . cod 014 . iti trebuie 015 .

daca zici ca ai luat o anul trecut nu mai pot trimite o reclamatie n germania .

cel mai probabil au ambalat un 014 in cutie de 015 sau pur si simplu au scris gresit pe cutie .

am 30 zile pt orice reclamatie .

nicio bara rigidizare nu acopera busonul de ulei pt ca ai fi nevoit sa o demontezi de fiecare data cand skimbi uleiul .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.