Jump to content

Martor airbag aprins

Recommended Posts

Mi s-a aprins martorul de airbag-pasager si cel de centura de siguranta in dupamiaza asta si nu mai pot face nimic sa se stinga.. nici nu pot sa mai intru in meniu la i-drive.. Pana sa ajung la AB, poate sa ma sfatuiasca cineva daca e.. "serioasa" treaba ? A mai avut cineva aceasta problema ?

Poate mufa de la unul din scaune a iesit. Ai fost la spalatorie ceva, au tras aia de scaune, au bagat aspiratorul pe sub ele?

Sau poate s-a asezat sotul si a rupt senzorul care sesizeaza prezenta pe scaun! :)

Edited by rmg

Guest poleposition
Poate mufa de la unul din scaune a iesit. Ai fost la spalatorie ceva, au tras aia de scaune, au bagat aspiratorul pe sub ele?

Sau poate s-a asezat sotul si a rupt senzorul care sesizeaza prezenta pe scaun! :lol:

:) Bhaaaaa !!! :)

Cred ca e ceva de genul "senzor de prezenta in scaun", ca de multe ori, nu te avertiza ca pasagerul nu are centura, deci nu il vedea pe scaun... din cate stiu este o plasa sau ceva de genul asta.

Presupun ca airbag-urile mai functioneaza in caz de impact, nu ? :)

La AB va trebui sa merg eu, sa stau langa masina, sa nu o bage pe aia cu module de zeci de milioane defecte si texte de genul asta.

PS: iese din eroare in iDrive, dai in sus pana la sageata aia "patrata" si apesi pe rotita si iese in meniul principal.

Sau poate s-a asezat sotul si a rupt senzorul care sesizeaza prezenta pe scaun! :)

N-am fost si nici pole nu a desprins senzorul, dar am luat o data gropile de la intersectia aviatorilor cu dorobanti... (de curand)

• 3 weeks later...
Nu fii asa sigur, a fost un user pe forum care avea martorul aprins si a avut accident, singur in masina. Au sarit toate baloanele.

sa nu fi avut martorul aprins din cauza memoriei care a ramas cu acea eroare, mie imi service mi-au spus ca airbagurile nu se declanseaza daca prezinta defect... acuma nu stiu ce sa mai cred.

am patito si eu acum ceva timp si s-a rezolvat la MHS :)

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=55688&hl=

Si la ce pret te-a ajuns ?

Cateodata nu te inteleg. Barbatul tau schimba diferentialele la M6 ca pe ciorapi, si tu intrebi ce pret are un banal senzor de airbag? Ce conteaza pretul, mergi la reprezentanta si il schimbi.

Edited by WLF

Bai, lupule, bai.. Pai barbata-miu castiga cat castiga.. eu n-am salariul lui...Dupa cum vezi, nici nu mi-am permis M6, ci doar un seria 1. Noi, astia cu masini sub seria 5, mai avem voie sa intrebam cat costa.. :) Glumesc..:lol:

Nu tin minte in schimb cand vreodata ti-am cerut eu sa ma intelegi ?

Bai, lupule, bai.. Pai barbata-miu castiga cat castiga.. eu n-am salariul lui...Dupa cum vezi, nici nu mi-am permis M6, ci doar un seria 1. Noi, astia cu masini sub seria 5, mai avem voie sa intrebam cat costa.. :) Glumesc..:lol:

Nu tin minte in schimb cand vreodata ti-am cerut eu sa ma intelegi ?

Pai nu ai masina noua in garantie? Ce mai conteaza, ca il schimbi pe garantie, ori pe 200 lei, nu vad unde e marea problema pentru tine.

Nu e nici noua si nici in garantie.. cat despre cei 200 lei, conteaza pentru mine.

Da, eu credeam ca ai masina noua si in garantie din alte discutii, dar acum am vazut ca m-am inselat, e veche din 2005. E vezi, asta nu inteleg, de ce pentru tine conteaza, de parca fiecare e cu banii lui.