Jump to content

Vand garnituri si semering distributie bmw e36 316i

Recommended Posts

Vand garnituri si semering pe distributie bmw e36 316i,sun noi noute inca mai au si pretul pe ele.am ramas cu ele de la vechea masina.pret 180 de lei noi au fost 250

Pentru M43?

Ce producator?

Vand garnituri si semering pe distributie bmw e36 316i,sun noi noute inca mai au si pretul pe ele.am ramas cu ele de la vechea masina.pret 180 de lei noi au fost 250

Pentru M43?

Ce producator?

cum vrei.sunt bune dak ai scurgeri de ulei pe la capacul de distributie,eu deaia leam luat

Da, si eu am scurgeri pe acolo. Cel putin asa cred, din alta parte nu ar avea pe unde curge.

odata ii aia mare si mai sunt 2 care vin intre capacul superior si cel inferior,am pus o poza cu toata distributia,uitate pe ea si o sa vezi exact unde vin garnituriile,garnitura mare este pozitia 25 care include si 26 si cele 2 mici sunt 17 si 16 si semringul ii pozitia 11

sper ca team lamurit.dak vrei fara semering ii 100 de lei

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.