Jump to content

PRO si CONTRA

81rgl

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

deci cel albastru de CT iese din grafic

-next:

-ABS; Alarma; Antifurt; ESP; Faruri ceata; Ănchidere centralizata; Servodirectie; Sistem de navigare; Airbag:10;

-7.000 si azis ca mai lasa daca ma hotarasc si luna12/ 2001

Edited by 81rgl

Asa din poze e greu sa vezi exact starea masinii. Dar, din cate vad eu, nu are multe optiuni. Imi pare ca a fost si lovita in fata, aripa parca nu se prea pupa cu restul. Jantele sunt urate dupa parerea mea, la fel si oglinzile. Interiorul pare destul de ingrijit, cd-playerul ala ma cam deranjaza, strica bordul... In concluzie, parerea mea proprie si personala este ca nu merita.

Oricum, cum am zis, din poze nu poti sa-ti dai seama cum merge masina. Du-te vezi cateva, plimba-te un pic, vezi daca scartaie ceva, du-te la service pentru un test. Daca zici ca esti necunoscator, nu te duce singur cand vezi masina, ia pe cineva care cat de cat mai stie.

Uite aici niste sfaturi generale http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=7823

nici mie nu imi place masina asta. aripa aia sigur nu e de acolo. bara cred ca a fost schimbata deoarece ii lipseste capacelul care acopera filetul pentru tractare etc. nu e foarte dotata iar volanul pare uzat (posibil km multi). Bine ca si la bani, totusi un coupe fl la 7000 nu ai cum sa-l gasesti impecabil.

nici mie nu imi place masina asta. aripa aia sigur nu e de acolo. bara cred ca a fost schimbata deoarece ii lipseste capacelul care acopera filetul pentru tractare etc. nu e foarte dotata iar volanul pare uzat (posibil km multi). Bine ca si la bani, totusi un coupe fl la 7000 nu ai cum sa-l gasesti impecabil.

ms baieti, cred ca voi mai strange ceva banuti.

cel mai bun in momentul asta e cel de bucuresti dar e autom. nu prea ma incanta dar e cel mai ok momentan

detalii:

bmw 320ica 2000 92,500 km, cumparata de noua in 2003 din romania, rulata doar romania, impecabila, cutie dubla manuala si automata tip steptronic, senzori ploaie, tapiterie piele, computer, xenon, scaune sport, incalzite, pachet M-power, jante 18 '' !!, masina arata excelent, foarte ingrijita, nu este masina de targ.

Edited by 81rgl

Portiera dreapta, nu "sta" cam ciudat ? :) bine si toba e cazuta sau ceva, probabil prinderea aceea...

eu nu stiu de ce gasesti doar explozi si preturi ireale la noi.

cred ca voi aduce din germ si va fi ceva frumos...

cand gasesc ceva concret postez aici.

Numai bine...

ce gasesc ? :)

da' fa ce vrei, ia uite frate, incerc sa te ajut cu un sfat, o observatie sa nu iti iei teapa si ma iei la misto.

hai pa.

ups...

nu prietene m.am exprimat eu gresit probabil.

dar eu nu inteleg de ce sare luimea la mine asa, vb la general "gasesti gasim..."

de ce sunt nou pe-aici, cred ca am vb frumos cu toata lumea, my bad

masina asta nu e cea de pe forum de la noi ? de a ajuns de la 8200 euro la 6950 ? an 2000 dar inmatriculata in 2003 ?

ba da. automata

Edited by 81rgl

salut. in legatura cu ultimul bmw postat,cel albastru, cunosc eu masina a fost rulata in orasul de unde sunt eu. daca vrei ma poti contacta la 0761857692 sa iti dau detalii despre ea. mi-am luat si eu de curand un coupe si mi-a fost propusa si asta si de-aia m-am interesat klumea de ea.

daca nu ai luat-o e clar!!!,eu am vz la intalniri in buc.pe afara arata ok,avea doar un prag indoit si o oglinda sparta.interiorul nu mi-a placut deloc,multe elemente zdrelite.acum vad ca are probl la toba si nu mai are aparatoarea de noroi dreapta fata.

per total,zic sa mai cauti.

daca nu ai luat-o e clar!!!,eu am vz la intalniri in buc.pe afara arata ok,avea doar un prag indoit si o oglinda sparta.interiorul nu mi-a placut deloc,multe elemente zdrelite.acum vad ca are probl la toba si nu mai are aparatoarea de noroi dreapta fata.

per total,zic sa mai cauti.

Ms, merita adus de afara?

cat e taxa la un 318,320, m-as duce pana la maxim 2,2 cm intre 2000-2002

un calculator de taxa inm. ? cineva, un link

Edited by 81rgl

intra pe Ministerul Finantelor si ai acolo calculator.

ok, thank's

aa si in an 2000 este e3 sigur sau poate fi si e2, (aici ma refer doar la coupe) pt ca pana nu ajungi la R.A.R. nu te poti increde in ce zice strainu', sau este si alta modalitate de a afla???

Edited by 81rgl

nu prea inteleg de ce sariti in sus...ca aia are nu stiu ce, ca la aia ii sta toba aiurea....plm, defectele alea se regasesc si in pret. adica mie mi se pare ok 7000 euro pe o masina cu o usa vopsita, dar care in rest merge bine si e intretinuta. ar trebui sa fie impecabila la 7000? exista masina in romania, din 99-2002 care sa nu aiba nici un element vopsit ?

vezi ca in germania masinile bune sunt mai scumpe decat la noi. gaseste una care sa MEARGA bine , si sa nu aiba airbagurile sarite, si nu te mai uita ca a fost vopsita o aripa, sau ca are nu stiu ce jante care nu iti plac. astea sunt rahaturi care daca chiar iti stau pe creieri se pot remedia in timp, pe cand daca iei una proaspat vopsita si lucioasa , cu jante superbe dar cu motorul in pioneze, nu cred ca e foarte interesant.

bafta

legat de euro, la noi cred ca se calculeaza dupa ureche. a mea e din a 10-a 2000 si e euro 4, iar un prieten cu un coupe din 2001, motor tot 3000 benzina o avea trecuta euro 3 :)

euro 2 nu au cum sa fie , ca n-or fi roabe sau 1410, ce naiba

Edited by mihai20

Un 318, 320 coupe care sa arata mult mai bine decat cele postate mai sus, gasesti pe mobile pe la 5000 de euroi. Mai pui si 1000 la inscriere, si tot iesi mai bine.

pe mobile am gasit asta

PreĂž:

5.500 EUR

Kilometraj:

103.000 km

Capacitate cilindricĂŁ:

1991 cc

Putere:

110 kW / 150 CP

Tip de combustibil:

BenzinĂŁ

NumĂŁr de locuri:

5

Emisii CO2, combinat:

aprox. 212 g/km

Cutie de viteze manualĂŁ

Euro 3

Prima ĂŽnregistrare:

05/2000

Climatizare...

daca a.ti gasit si voi ceva pune.ti

aici,

M.ar ajuta mai mult exemple de genul : uite ce am gasit : .... la xxxxx$ si poate un link daca este permis pe acest forum.

M.ar ajuta mai mult exemple de genul

Un 318, 320 coupe care sa arata mult mai bine decat cele postate mai sus, gasesti pe mobile pe la 5000 de euroi. Mai pui si 1000 la inscriere, si tot iesi mai bine.

si drumul nu costa nimic ? .... si cautatul pe acolo, ca doar nu o fi el singurul care isi ia prima masina vazuta, si sa fie si buna.

mie de pe mobile mi-a placut asta : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 si asta, pentru ca e 2,2. cu toate ca sunt convins ca are mult mai multi km.