Jump to content

PRO si CONTRA

81rgl

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma inclin :) si daca vin iti scot sotul la bere (cu alcol)ca vad ca are sofer :D :)

sofer de lux....asa zic prietenii nostri mereu....unde mergem, de obicei el bea si eu conduc (sau ii conduc :lol: )

ontopic.....tipu nu cred ca e acasa, ca masina nu se vede in parcare......tind sa cred ca nu e pe sub vreun mormam de zapada....dar ziua nu se incheie aici, oricum mai trec pe acolo si pe la 5-6 dupa-amiaza....promit sa revin cu detalii :D

l.e. ma transform in paparazzi

Te angajeaza astia la ziarele alea colorate :)

Ms astept vesti.

Numai bine.

5000 nu ti se pare putin? vad ca are numere de vrancea (sigur e al 2 sau al 3 prop ), mare grija. de ce, fara testare si totu tacamnu sa nu o iei oricat de frumoasa ar fi.

Si daca era 8.500E nu mai trebuia verificata, stai linistit ca o verific. Ms de grija dar nu e cazul, suflu si in iaurt :)

Te angajeaza astia la ziarele alea colorate :)

Ms astept vesti.

Numai bine.

5000 nu ti se pare putin? vad ca are numere de vrancea (sigur e al 2 sau al 3 prop ), mare grija. de ce, fara testare si totu tacamnu sa nu o iei oricat de frumoasa ar fi.

Si daca era 8.500E nu mai trebuia verificata, stai linistit ca o verific. Ms de grija dar nu e cazul, suflu si in iaurt :)

si-asa mi-am dat demisia de unde lucram....sunt AVALIABLE :lol: :)

sa verifici orice masina iei....noi suntem la a 4-a, si n-am verificat-o pe nici una! am avut noroc, masinile au fost toate impecabile, una este si acum in familie si merge excelent, cu toate ca are 15 ani, una a ajuns la un prieten si e fff incantat de ea si dupa 9 luni, una este la mine si de una nu mai stiu nimic! dar daca nu te increzi asa tare in norocul tau, verific-o!

cred ca as lua banii degeaba d ela revistele de profil :) :lol:

ori omul sta peste program la servici, ori a dat masina, ori din cauza zapezii n-o vad eu......am fost si acum 1 ora si nu era acolo!

mai dau si maine o geana, doar e in zona!

daca nu aflu nimic, si te intereseaza, imi dai nr lui si vad eu cum ma intalnesc cu el

cred ca as lua banii degeaba d ela revistele de profil :) :lol:

ori omul sta peste program la servici, ori a dat masina, ori din cauza zapezii n-o vad eu......am fost si acum 1 ora si nu era acolo!

mai dau si maine o geana, doar e in zona!

daca nu aflu nimic, si te intereseaza, imi dai nr lui si vad eu cum ma intalnesc cu el

Ok super multumesc.

Ti-am zis nu e graba, cu vremea asta, nu vin prin zona nici cu trenul.

Voie buna.

Dc masina asta e "impecabila",la 5k, s-a dus pe p#l@ pretul la BMW.

De curiozitate zi-ne niste detalii despre masina(an fabricatie, motor, dotari, etc).

Salut @r0n1n eu nu am spus ca este impecabila ci doar ca o voi verifica, asta este valabil pt orice masina voi cumpara ca va costa 8500E sau 5000E.

Nu am vazut masina pt ca nu ma pot deplasa momentan in "Ice Age" sau mai nou The Meltdown" am vb cu 2-3 colegi de forum din Craiova si vor face un test-drive si voi veni cu noutati.

Detalii:

Masina o are dintr-o combinatie + dif (motivul a fost ca nu si-a putut vinde masina lui cash)

BMW 320 150cp 172.000 km 2001, 4 geamuri elect., oglinzi inc. heliomate, servo-directie, 8 airbag, climatronic, pilot automat, BC, Jante aliaj 17', proiectoare, tap piele, incalzite, inch. central, alarma, ABS, ESP, ASC,comenzi volan, pachet crom, angel, xen, senzori parcare, ploaie. Urgenttttttt.

Asa suna anuntul lui. Dar sa fim seriosi se sere pe sedan-uri l 8500E e oricum aberant totusi sunt masini de 10 ani. Nu mai suntem in 2007-2008 OAMENI BUNI.

De exemplu eu am vandut saptamana trecuta un Audi A4 1,8 t S-line 1997 deci masina era impecabila la propriu(nu sunt samsar sau alea alea... am vandut-o deja nu mai treb sa-i fac reclam) cine a luat-o 3 ani nu mai baga bani in ea s-a dat la 3200E asta pt ca am vrut sa o dau nu doar sa ma vada lumea ca am masina de vanzare :)

Astept vesti de la Craiova si va tin la curent.

Voie buna.

Oricum ai da-o, 5000E pe un 320ci din 2001, e foarte putin. Plus ca masina este si bine dotata.

Acum un an nu prea gaseai e46 la 5000E indiferent de stare.

Eu ma mir cum de nu s-a dat intr-o zi la pretul asta.

Acum 6-12 luni cand imi cautam masina dc vedeam un coupe mai jos de 7000E nici nu ma mai uitam la detalii fiind convins ca ceva nu e in regula.

Se pare ca preturile sunt in continua scadere.

O cunostinta si-a luat passat 1.8 din 99 cu 1500E!

E cea mai buna perioada pentru a cumpara o masina sh.

Bafta la achizitionare si ai mare grija la verificare pt ca mi-e unul mi se pare suspect de mic pretul.

Masina o are dintr-o combinatie + dif (motivul a fost ca nu si-a putut vinde masina lui cash)

.

cred ca de-asta n-am vazut-o eu zilele astea aici...chiar voiam aseara sa-ti spun ca pe unde parca el acum e un coupe negru......

Nu ai inteles a dat masina lui la schimb cu asta.

Mai vb si astept vesti de la tine. ms.

Numai bine.

Oricum ai da-o, 5000E pe un 320ci din 2001, e foarte putin. Plus ca masina este si bine dotata.

Acum un an nu prea gaseai e46 la 5000E indiferent de stare.

Eu ma mir cum de nu s-a dat intr-o zi la pretul asta.

Acum 6-12 luni cand imi cautam masina dc vedeam un coupe mai jos de 7000E nici nu ma mai uitam la detalii fiind convins ca ceva nu e in regula.

Se pare ca preturile sunt in continua scadere.

O cunostinta si-a luat passat 1.8 din 99 cu 1500E!

E cea mai buna perioada pentru a cumpara o masina sh.

Bafta la achizitionare si ai mare grija la verificare pt ca mi-e unul mi se pare suspect de mic pretul.

Bine normal ca o voi verifica pana in "panzele albe". De exemplu a ta merita mai mult e altceva ///m teh.II. El nu a pus nimic pe ea si aici ma refer si la cauciucuri, consumabile,... etc care si astea costa ceva, sunt constient de asta, (oricum le schimbi ca nu ai incredere)dar cand cumperi o masina eu prefer sa le fac eu toate astea si sa achizitionez masina la un pret mai jos.

Iar carte service gasesti pe toate gardurile cu toate stampilele si in alb, doar sa ai un pix bun :). Pe mine nu ma incalzeste deloc "carte service" prefer sa o testez temeinic de la A la Z.

Ms si voie buna.

ca si ronin, spun acelasi lucru, pretu e dubios. e normal ce zici tu in postu de mai sus, asa se face. ceea ce tu, poti face este sa vrb foarte serios cu proprietaru, pentru a vedea daca este om de cuvant (greu de crezut, dar se poate) ca sa nu bati drumu degeaba, pentru chiar daca colegu nostru de mai sus iti face un serviciu ( respect pentru asta ), nu inseamna ca totu e ok, el nu vede masina cu aceasi ochii ca tine, doar poate sa iti zica o impresie; oricum, repet pretu e mic, cine stie, ori are nevoie de bani, ori are o hiba. masina dupa cum arata din poze si dotari ar mertia vreo 6500 euro, daca e ok si din punct de vedere mecanic, parearea mea; tu oricum faci cum crezi si cum vrei, dar mare mare atentie ( nu am nimic cu proprietarul actual, bravo lui daca a intretinut masina, si ne inselam noi asupra pretului ).

LE: zi-mi cum il cheama pe vechiul proprietar, din VN, ca daca e numele care cred eu, masina a fost ingrijita in jur de 70%, nu stiu masina, dar e posibil sa il stiu pe proprietar.

Edited by Munteanu

ca si ronin, spun acelasi lucru, pretu e dubios. e normal ce zici tu in postu de mai sus, asa se face. ceea ce tu, poti face este sa vrb foarte serios cu proprietaru, pentru a vedea daca este om de cuvant (greu de crezut, dar se poate) ca sa nu bati drumu degeaba, pentru chiar daca colegu nostru de mai sus iti face un serviciu ( respect pentru asta ), nu inseamna ca totu e ok, el nu vede masina cu aceasi ochii ca tine, doar poate sa iti zica o impresie; oricum, repet pretu e mic, cine stie, ori are nevoie de bani, ori are o hiba. masina dupa cum arata din poze si dotari ar mertia vreo 6500 euro, daca e ok si din punct de vedere mecanic, parearea mea; tu oricum faci cum crezi si cum vrei, dar mare mare atentie ( nu am nimic cu proprietarul actual, bravo lui daca a intretinut masina, si ne inselam noi asupra pretului ).

LE: zi-mi cum il cheama pe vechiul proprietar, din VN, ca daca e numele care cred eu, masina a fost ingrijita in jur de 70%, nu stiu masina, dar e posibil sa il stiu pe proprietar.

Salut,

Masina a ajuns la actualul proprietar in Craiova printr-o combinatie, el nu putea vinde masina lui si a dat-o la schimb cu asta 320+dif si sa multumit doar cu atat si acum incearca sa o vanda si pe asta are mare nevoie de bani. Dar cum am mai spus o voi duce la verificat partea estetica se vede si ma voi baza pe spusele lui @babie 10 si a sotului ei sunt ambi proprietari de BMW si poate discut cu ei si le trimit ceva bani si o si verifica (ramane de vorbit) depinde si ei cum stau cu timpul...asta daca trece testul estetic a lui @babie 10 care din cate am vazut este o pretentioasa.

Numai bine, am sa va tin la curent.

Salut,

Masina a ajuns la actualul proprietar in Craiova printr-o combinatie, el nu putea vinde masina lui si a dat-o la schimb cu asta 320+dif si sa multumit doar cu atat si acum incearca sa o vanda si pe asta are mare nevoie de bani. Dar cum am mai spus o voi duce la verificat partea estetica se vede si ma voi baza pe spusele lui @babie 10 si a sotului ei sunt ambi proprietari de BMW si poate discut cu ei si le trimit ceva bani si o si verifica (ramane de vorbit) depinde si ei cum stau cu timpul...asta daca trece testul estetic a lui @babie 10 care din cate am vazut este o pretentioasa.

Numai bine, am sa va tin la curent.

hehehe, sunt laudata pe aici.....maine pe la pranz mergem sa ne intalnim cu tipul ala....ti-am zis, masina o stiu din vedere, mi-a sarit in ochi nr de alt judet, si chiar vb cu cineva acum ceva timp de un coupe, fusese un accident, si eu credeam ca de masina asta e vb, dar ma inselam.....din pacate era vb de u prieten de-al nostru

oricum, maine vb pe mess dupa ce ne intalnim cu tipu.....oricum, stai linistit, daca nu ne place ceva la ea, vin si spun.....nu are rost sa te punem pe drumuri daca vedem ca e lovita sau arata/merge rau.....

pe maine

@AL3XUTZU quote (cumpar bmw 318ci) http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...p;#entry1025842

"Salut...am vazut ca spuneai mai sus ca vrei sa vezi o masina din Craiova...daca cumva te referi la acel 320ci albastru care are numere de VN...ai mare grija....masina o stiu de mult timp,iar omu a mai avut cateva tentative ca sa o vanda. Nu-ti pot spune decat ca am inteles de la cineva ca ar avea probleme cu actele.Mai multe detalii nu stiu.

Bafta... "

@LUP (craiova) http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...p;#entry1025842

"O stiu si eu pe aia de VN ,masina a fost furata din italia si nu paote s-o vanda cu acte,trebuie sa o cumperi fara acte,ca nu are voie sa o vanda"

Salutare ms pt informatii voi verifica si acest aspect.

@LUP cunosti masina??? sigur e asa cum spui tu??

Astept vesti.

Daca 2 persoane diferite iti spun ca are probleme cu actele nu inteleg de ce naiba te intereseaza ? Vrei sa arunci banii aiurea ? Chiar daca nu-ti spuneau ei treaba asta, trebuia sa eviti anuntul datorita pretului dubios de mic. Dai 5000 si vine politia peste 1 luna si ti-o confisca ! Eu zic sa-ti bagi mintile in cap, daca nu vrei sa ramai fata bani.

Ai mai pus-o si pe @babie sa piarda timpul aiurea cu intalniri fara rost !

Edited by MihaiC

Daca 2 persoane diferite iti spun ca are probleme cu actele nu inteleg de ce naiba te intereseaza ? Vrei sa arunci banii aiurea ? Chiar daca nu-ti spuneau ei treaba asta, trebuia sa eviti anuntul datorita pretului dubios de mic. Dai 5000 si vine politia peste 1 luna si ti-o confisca ! Eu zic sa-ti bagi mintile in cap, daca nu vrei sa ramai fata bani.

Ai mai pus-o si pe @babie sa piarda timpul aiurea cu intalniri fara rost !

Nu inteleg de ce sari asa man, daca urmaresti ordinea discutiei, cu babie 10 am vb inainte de a interveni @LUP. Pe langa asta am incercat si PM la babie 10 dar nu este momentan nici pe mess.

Am mai pierdut o masina tot asa "dubioasa" am luat dupa legatura cu cel care a cumparat-o si nici o problema legala si masina era super ok si tehnic a confirmat si omul asa ca merita sa vb cu unu- altul, iar pe @babie nu am pus-o pe drumuri ca doar masina este la al 2 bloc de ea si daca tot vb ea sa oferit sa se intereseze de masina (multumesc pe aceasta cale)

Asa ca stai flex man ca nu sunt asa disperat sa arunc bani pe fereastra.

Si aceasi discutie am mai avut-o cu cineva aici daca masina era 8500 nu mai trebuia sa fie dubios?????????

Sau daca cerea 9500 pe o masina din 2001 nici nu mai trebuie ridicata capota??????? Sau care-i treabala tine.

VOI CHIAR NU VERIFICATI MASINILE INAINTE DE A LE CUMPARA???

Numai bine.

In primul rand, nu mai scrie cu rosu ! Ai impresia ca suntem retardati si astfel ne atragi mai bine atentia sau cum ???

In al doilea rand, incercam sa te ajut. Masina aia, daca nu ar avea probleme, ar fi fost cumparata imediat de samsari, la pretul ala !!! Eu nu am spus ca nu verific masinile cand le cumpar, ci ca e pierdere de vreme sa acorzi atentie unor anunturi de genul asta.

In primul rand, nu mai scrie cu rosu ! Ai impresia ca suntem retardati si astfel ne atragi mai bine atentia sau cum ???

In al doilea rand, incercam sa te ajut. Masina aia, daca nu ar avea probleme, ar fi fost cumparata imediat de samsari, la pretul ala !!! Eu nu am spus ca nu verific masinile cand le cumpar, ci ca e pierdere de vreme sa acorzi atentie unor anunturi de genul asta.

Bine nu voi mai scrie cu rosu. Scuze.

Si daca se verifica la reprezentanta, r.a.r si ii spui la om ca daca nu e ok si sunt probleme garave, el plateste si e deacord, (asta prin telefon asa a zis omul) ce faci nu mergi sa vezi masina?

Dar te-am intrebat ceva: Sau daca cerea 9500 pe o masina din 2001 (cum cer altii aici pe forum pe un 318) :) nici nu mai trebuie ridicata capota??????? sau nu mai era dubioasa??

Nu inteleg ce conceptii aveti unii.

Merci pt ajutor Mihai fiecare parere ma ajuta.

Numai bine.

Edited by 81rgl

81rql...crede-ma ca n-am nici un interes ca sa te mint in legatura cu aceasta masina...la fel ca si tine si eu sunt in cautarea unui coupe. Crezi ca daca masina era in regula la acte, eu nu o cumparam ? In condintiile in care stau in Craiova, iar masina o stiu de vreo 4 ani ?

Bafta....

Cu placere.

Mi-am pierdut timpul degeaba, nu ai inteles nimic.

ok hai sa te intreb altfel

Tie ti se pare ceva normal sa ceri pe un 318 9500E masina de 10 ani si nu vb despre cabrio.

Nu ti-ai pierdut timpul degeaba am inteles ca doar nu sunt reterdat.

Ms inca odata.

Voie buna la toti.

81rql...crede-ma ca n-am nici un interes ca sa te mint in legatura cu aceasta masina...la fel ca si tine si eu sunt in cautarea unui coupe. Crezi ca daca masina era in regula la acte, eu nu o cumparam ? In condintiile in care stau in Craiova, iar masina o stiu de vreo 4 ani ?

Bafta....

pai de 4 ani nu se leaga nimeni de baiatu asta.

Ai fost la verificat cu ea? Si care e treaba pana la urma cu actele?

Ms Al3xutzu.

Zi-mi mai multe unde ai dus-o la verificat ce nu era in regula cu actele si cum de 4 ani asta circula prin Craiova cu numere de VN???

Numai bine.